Uw woning verkopen

Het verkopen van uw woning is voor u geen alledaagse bezigheid. Voor ons is dat het wel, al ruim 45 jaar lang. Wij hebben wat je nodig hebt om je huis te verkopen. Wilt u eerst weten wat u kunt verwachten? Vraag dan een gratis waardebepaling aan.

gratis waarderingbepaling

Stap 1

De afspraak bij u thuis

Als u besluit uw woning te verkopen dan gaan wij graag kosteloos en vrijblijvend een gesprek met u aan. We komen dan bij u thuis om het verkoopproces door te nemen, we adviseren een vraagprijs, bespreken de opbrengstverwachting en nemen uitgebreid ons dienstenpakket door. Zo weet u van tevoren exact waar u aan toe bent.

01/07
Stap 2

Onderscheidende marketing

Een adequate verkoop van uw woning vraagt om een professionele presentatie en marketing op maat. Wij besteden hier dan ook veel aandacht aan.

We werken samen met een professionele fotograaf om een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand mediapakket samen te stellen. Dit pakket bestaat uit:

 • Onbeperkt aantal HDR foto’s.
 • Diverse 360º foto’s.
 • Een Virtual Reality tour door uw woning die te bekijken is met een VR bril.
 • 2D en 3D plattegronden. Op de 3D plattegronden zijn de wanden opgetrokken en de keuken en het sanitair ingetekend. Zo komt de potentie van uw pand goed tot zijn recht.
 • Professionele woningvideo.
02/07
Verder:
 • Brengen we uw woning als nieuw object onder de aandacht van ons grote netwerk.
 • Plaatsen we een opvallend verkoopbord bij uw woning, dit is echter niet verplicht.
 • Schrijven we een wervende tekst om uw woning nog beter aan te prijzen.
 • Plaatsen we uw woning op Funda, onze eigen website en in onze app.
 • Een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van plattegronden en professionele foto’s.
 • Promotie van uw woning via social media.
 • Tot slot wordt uw woning gepresenteerd in onze eigen etalage voorzien van innovatieve displays en mediaspelers.
03/07
Stap 3

Bezichtiging van uw woning

Een goed uitgevoerde bezichtiging is essentieel voor een optimaal verkoopresultaat en is daarom de basis van ons vak. We plannen bezichtigingen in, in overleg met u. Indien gewenst voeren wij bezichtigingen ook op zaterdag uit.

Eén van onze gecertificeerde makelaars begeleidt de bezichtiging. Vanzelfsprekend weet hij uw woning optimaal te presenteren en beantwoordt hij alle vragen. U ontvangt direct een terugkoppeling na de bezichtiging. Zo bent u altijd op de hoogte.

 

04/07
Stap 4

De onderhandeling

Ons specialisme.  Heeft de bezichtiging geleid tot een serieus bod? Dan gaan wij voor u de onderhandelingen in. Uiteraard staan uw wensen centraal en zetten wij alles op alles om voor u het beste resultaat te behalen. We gaan voor de beste opbrengst tegen de beste voorwaarden.

05/07
Stap 5

De overeenkomst

Bij een prijsovereenkomst stellen wij de koopovereenkomst op. Wij begrijpen dat de kleine lettertjes niet voor iedereen even leesbaar zijn. Wij nemen deze zorg dan ook graag van u over. Bij ons op kantoor nemen we de koopovereenkomst uitgebreid met u door. Nadat u en de koper de overeenkomst hebben getekend sturen wij deze door naar de notaris die zal zorgen voor de eigendomsoverdracht.

06/07
Stap 6

Deskundige en professionele afhandeling

Wanneer de ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de overdracht aanstaande is, plannen wij de oplevering van het huis. Tijdens deze inspectie bent u samen met ons en de koper aanwezig om het huis te inspecteren, om de meterstanden te noteren en het huis op te leveren. Wij zorgen ervoor dat de overdracht bij de notaris vlekkeloos verloopt. Heeft u na de afhandeling door de notaris nog vragen? Vanzelfsprekend staan we ook na de overdracht nog voor u klaar!

07/07

Contact

Uw woning verkopen? Wij helpen u graag.

  Referenties

  Bewezen effectief

  Het contact met de makelaar verliep zeer accuraat, en altijd volgens de gestelde verwachtingen over en weer. Medewerkers van makelaarskantoor Barten en Tiemessen en de betrokken makelaar zelf verdienen een dikke tien!

  Verkoper van Pad van Witte Veder 17
  Referenties

  Wij zijn bijzonder tevreden over dit makelaarskantoor.

  Makelaarskantoor Barten-Tiemessen heeft ons huis vlot verkocht en ons met deskundig advies bijgestaan! Contact met Theo Tiemessen was erg prettig en hij heeft alles in werk gesteld om huis snel te verkopen. Wij zijn bijzonder tevreden over dit makelaarskantoor.

  Verkoper van Laantje van Erik 21
  Referenties

  We bevelen deze makelaar van harte aan!

  Makelaar heeft ons snel, deskundig en met persoonlijke aandacht geholpen ons huis te verkopen. Er wordt meegedacht en snel gecommuniceerd. Wij beoordelen deze makelaar als 'gewoon' de beste makelaar van Wageningen! We bevelen deze makelaar van harte aan!

  Verkoper van Meidoornplantsoen 22
  176

  woningen in de verkoop

  164

  transacties afgelopen jaar

  6892

  Totaal verkocht na oprichting

  04

  Actuele nieuwbouwprojecten

  42

  Totaal verkochte nieuwbouwprojecten

  Mobile

  Download de app

  Met onze app bent u direct op de hoogte, scrollt u eenvoudig door het aanbod en ziet u alle woningdetails.