De specialist in Wageningen en omgeving

Al sinds 1972 is Barten Tiemessen NVM Makelaars een begrip in Wageningen en omgeving. Al meer dan 48 jaar voelen onze klanten zich thuis bij ons, en al meer dan 48 jaar voelen wij ons thuis in Wageningen.

Neem direct contact op

Niet voor niets dé makelaar van Wageningen

Barten Tiemessen NVM Makelaars werkt al ruim 48 jaar voor de particuliere en zakelijke markt. Vanaf de oprichting in 1972 hebben we een duidelijke visie: deskundigheid en kwaliteit moeten als een rode draad door de organisatie lopen, zodat u duurzaam gelukkig bent met uw huis. Van deze visie is nimmer afgeweken.

Bent u op zoek naar een woningmakelaar, bedrijfsmakelaar, verhuurmakelaar, nieuwbouwspecialist of taxateur? Bij ons vindt u al deze professionals onder één dak. Ons team bestaat uit twee hoogopgeleide ervaren en gediplomeerde makelaars: taxateur o/g  Theo Tiemessen en Alexander van Voorst. Zij worden ondersteund door medewerkers van de commercieel binnendienst. We zijn geen makelaar die met elke wind meewaait. We geloven in stabiliteit en kwaliteit. Al meer dan 48 jaar. Een geruststellende gedachte.

Ontmoet onze deskundigen

Het team

Een goede en veilige plek om te wonen en te leven, dat wil toch iedereen?

Barten Tiemessen NVM Makelaars helpt u graag.
Service staat centraal

Leer ons kennen

U staat centraal, en dat merkt u. Persoonlijke aandacht, oog voor uw wensen en omstandigheden en service op maat; het kenmerkt onze dienstverlening waarmee we inmiddels langdurige relaties en nauwe samenwerkingen hebben opgebouwd. Het leveren van vakmanschap en kwaliteit doen wij vanuit persoonlijke overtuiging.

Onze makelaars zijn volledig (bouwkundig) gecertificeerd en hebben dankzij hun jarenlange ervaring een enorm netwerk. Ons hechte team kent alle facetten van de regio Wageningen en weten precies wat er speelt op de woningmarkt.

Onze brochure

176

woningen in de verkoop

164

transacties afgelopen jaar

6892

Totaal verkocht na oprichting

04

Actuele nieuwbouwprojecten

42

Totaal verkochte nieuwbouwprojecten

Referenties

Wij zijn bijzonder tevreden over dit makelaarskantoor.

Makelaarskantoor Barten-Tiemessen heeft ons huis vlot verkocht en ons met deskundig advies bijgestaan! Contact met Theo Tiemessen was erg prettig en hij heeft alles in werk gesteld om huis snel te verkopen. Wij zijn bijzonder tevreden over dit makelaarskantoor.

Verkoper van Laantje van Erik 21
Referenties

Bewezen effectief

Het contact met de makelaar verliep zeer accuraat, en altijd volgens de gestelde verwachtingen over en weer. Medewerkers van makelaarskantoor Barten en Tiemessen en de betrokken makelaar zelf verdienen een dikke tien!

Verkoper van Pad van Witte Veder 17

Over ons

Barten Tiemessen kent de regio

Betrokken en integere specialisten

Onze makelaars zijn ervaren vakspecialisten en beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het aan-of verkopen van een woning of een bedrijfspand is voor u geen alledaagse bezigheid.
Voor ons wel, al ruim 45 jaar lang.

Onze makelaars zetten zich samen met het hele team in, om voor u het beste resultaat te behalen. Een bewezen aanpak, want inmiddels zijn wij één van de best verkopende en meest toonaangevende NVM makelaars in de regio Wageningen.

Mobile

Download de app

Met onze app bent u direct op de hoogte, scrollt u eenvoudig door het aanbod en ziet u alle woningdetails.