De waarde van uw woning

Een taxatie is een onafhankelijk en objectieve waardebepaling van onroerend goed. Bij de aan-of verkoop van een huis, het oversluiten of verhogen van de hypotheek maar ook bij erfrechtzaken, bedrijfsbeëindiging of een echtscheiding kunt u een taxatierapport nodig hebben. In al deze gevallen, bij zowel zakelijke als particuliere objecten, helpen wij u graag.

Volledig gecertificeerde taxateurs met kennis van de regio

Onze gecertificeerde taxateurs zijn geregistreerd bij Vastgoedcert en aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI. Dit betekent dat onze taxatierapporten door alle financiële instellingen geaccepteerd worden.

Naast dat we gespecialiseerd zijn in particuliere taxaties van woningen, hebben we tevens een expertise in bedrijfsmatige taxaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan taxaties van de huurwaarde van panden tot aan taxaties voor de Belastingdienst.

We hebben jarenlange ervaring, kennen de markt en de regio door en door en zijn dankzij onze intensieve samenwerking met woningbouw en projectontwikkelaars op de hoogte van alle ontwikkelingen. Dat maakt ons dé taxatie specialist van de regio Wageningen.

Uw woning laten taxeren door Barten Tiemessen

Contact