Een betere koop met hulp van een aankoopmakelaar

Bespaar tijd, zorgen en geld door een aankoopmakelaar in te schakelen. Het kopen van een woning doet u niet zomaar, het is een spannend en intensief traject. Daarnaast is het een grote investering en een beslissing die u maar een paar keer in uw leven neemt. Laat ons u daarom bijstaan als aankoopmakelaar. Als aankoopmakelaar behartigen wij enkel uw belangen en dat is wel zo prettig. Dankzij onze kennis, ervaring en grote netwerk kunnen wij u uitstekend adviseren en begeleiden.

Als aankoopmakelaar komen wij op voor uw belang. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u tijdens het aankooptraject uitstekend adviseren en begeleiden. Dat bespaart u tijd, geld en zorgen. De verkopend makelaar van de woning van uw dromen heeft namelijk maar één belang en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant, de verkoper.

Een NVM-makelaar werkt bij de transactie van een huis nooit voor twee partijen tegelijk. Dat zou namelijk niet correct zijn. Vergelijkt u het maar eens met twee mensen die een jurdisch geschil hebben. Dan neemt elke partij een eigen advocaat in de arm. Met een makelaar is het eigenlijk net zo. Als hij al voor de verkoper werkt, kan hij u onmogelijk eerlijk adviseren over de aankoop van uw huis. En andersom geldt dat natuurlijk ook. Afhankelijk of u een makelaar nodig heeft voor het kopen of verkopen van een huis, spreken we van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar. Natuurlijk kan een NVM-makelaar de ene keer aankoopmakelaar zijn en de andere keer verkoopmakelaar. Want zowel van aankoop als verkoop heeft hij veel verstand. Maar hij zal dit dus nooit doen bij één en hetzelfde huis.

Uw belang voorop!

Omdat wij alleen kwaliteit, service, deskundigheid en vakbekwaamheid willen bieden, zijn wij lid van de makelaars branchevereniging NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en zijn wij tevens­ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert , het officiële register voor makelaars.

Zo heeft u 100% zekerheid op een uitstekende dienstverlening en dat alleen uw belang wordt behartigd.

Meer informatie

 

Zo staan wij u bij als aankoopmakelaar

Full service aankoopmakelaar!

Wij begeleiden u tijdens het volledige aankoopproces vanaf de 2de bezichtiging tot en met de notaris. En ook de eventuele nazorg is in de prijs begrepen!Wat kunt u van Barten Tiemessen NVM makelaars verwachten:

 • Het inventariseren van uw woonwensen
 • Het geven van een realistisch woonadvies gebaseerd op de huidige woningmarkt
 • Het per e-mail toesturen van woningaanbod dat aan uw wensen voldoet
 • Vanaf de tweede bezichtiging gaan wij vrijblijvend met u mee (de eerste bezichtiging doet u zelf, zo kunt u ervaren of u een klik met de woning heeft), hierna kunt u bepalen of u ons als aankoopmakelaar wilt inschakelen­
 • Advies over de reële waarde van de woning
 • Juridisch onderzoek bij het Kadaster (bijvoorbeeld erfdienstbaarheden)
 • Advies over de bouwkundige staat, indien nodig schakelen wij een externe bouwkundige in
 • Het bepalen van de marktwaarde van de woning
 • Het voeren van de onderhandelingen op professionele wijze
 • Het controleren van de koopovereenkomst en het met u doornemen van deze overeenkomst
 • Het controleren van de notariële leveringsakte en de nota van afrekening
 • Begeleiding tijdens de inspectie van de woning voorafgaand aan de overdracht
 • Begeleiding tijdens de overdracht van de woning bij de notaris
Stap 1

Een aanpak op maat

Persoonlijk contact en service op maat staan bij ons centraal. Daarom bespreken we eerst uitvoerig uw situatie en uw wensen. Alleen zo weten we welke werkwijze het beste bij u past en hoe we u het best kunnen helpen. We bespreken uw budget maar bijvoorbeeld ook op welke termijn u de woning zou willen betrekken en of er andere bijzonderheden zijn waar we rekening mee moeten houden.

01/05
Stap 2

Een extra professioneel paar ogen

Bent u na de eerste bezichtiging nog steeds enthousiast over de woning? Dan gaan wij graag met u mee naar de tweede bezichtiging. Dankzij onze kennis en ervaring kijken we met een extra scherpe blik naar de woning. Is de vraagprijs reëel, zijn de voorwaarden in orde, is een bouwkundig onderzoek aan te raden? We gaan graag een stap verder dus we verrichten bijvoorbeeld ook een juridisch onderzoek bij het Kadaster. Zo weten we zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan.

02/05
Stap 3

De onderhandeling

Is dit de woning die u zoekt? Dan gaan wij voor u de onderhandelingen in. Ook hier staan uw wensen centraal. Met uw mogelijkheden en wensen in ons achterhoofd doen we er alles voor om de woning tegen de scherpste prijs en onder de beste voorwaarden te bemachtigen.

03/05
Stap 4

Het koopcontract

Wij zijn er om uw belangen te behartigen. Daarom willen we zeker weten dat wat u ondertekent, ook juist is. Wij nemen alle kleine lettertjes nauwkeurig voor u door, verifiëren dat alle gemaakte afspraken juist zijn vastgelegd en dat er geen addertjes onder het gras zitten. Zo kunt u met een gerust hart het koopcontract ondertekenen, en dat is waar het ons om gaat.

04/05
Stap 5

Van huis naar thuis

Voordat u de definitieve koopovereenkomst tekent voeren we samen een eindinspectie van de woning uit. Zo weten we zeker dat u na het ondertekenen niet voor verrassingen komt te staan. We controleren de notariële stukken en begeleiden de overdracht van de woning bij de notaris. Na ondertekenen rest ons niets anders dan u te feliciteren met uw nieuwe woning!

05/05

Contact

  Mobile

  Download de app

  Met onze app bent u direct op de hoogte, scrollt u eenvoudig door het aanbod en ziet u alle woningdetails.