Bennekom

€ 550.000,- .

Omschrijving

Modern wonen op een historisch landgoed
park zuidereng wordt bijzonder in al zijn facetten. hier woont u straks luxueus, comfortabel en duurzaam op een fantastische plek aan de rand van sfeervol bennekom. het lommerrijke landgoed wordt in oude luister hersteld waarbij de bestaande historische villa wordt verbouwd tot een appartementengebouw met 5 luxueuze appartementen. daarnaast komen er 5 nieuwbouwappartementen en 5 nieuwbouw boswoningen plus een ondergrondse parkeergarage op het landgoed. zo ontstaat een groene enclave waar het heerlijk wonen, leven en genieten wordt.

historische villa appartementen
de historische villa op park zuidereng wordt in oude luister hersteld en verfraaid met moderne, abstracte en verfijnde toevoegingen van staal en glas. zo wordt de villa weer de blikvanger op het landgoed omring door het groen van de parkachtige tuin.

moderne appartementen
tijdloos modern, dát is het nieuw te bouwen appartementencomplex op park zuidereng zeker. het gebouw telt vier zeer luxueuze appartementen plus een geweldig penthouse. het kleinschalige complex bevindt zich aan de zuidzijde van park zuidereng.

boswoningen
de boswoningen zijn al helemaal voorbereid op een leven lang onbezorgd en comfortabel wonen. wilt u graag geheel gelijkvloers wonen, dan is het mogelijk om in deze ruime woningen ook een slaapkamer en badkamer op de begane grond te situeren.

"een groen, duurzaam en exclusief plan"
park zuidereng is een voormalig landgoed op de grens van bennekom en wageningen aan de heelsumseweg. de bestaande villa zuidereng en de in 2002 aan deze villa gebouwde kantoorvleugel aan de achterzijde is niet meer in gebruik. het project bestaat in hoofdlijnen uit de herontwikkeling van het landgoed en ‘villa zuidereng’, zodat deze bijzondere plek weer in ere wordt hersteld. een belangrijke kwaliteit van het plan is het respecteren van de bestaande villa en het behouden van zo veel mogelijk bomen en groen op het perceel. het herstellen van het groene lommerrijke karakter van het landgoed vormt het vertrekpunt van het plan. hier woont u straks midden in het groen met alle voorzieningen vlakbij.

duurzaam en energiezuinig wonen in park zuidereng
in park zuidereng woont u in een energiezuinige en kwalitatief hoogwaardige woning waarbij veel aandacht is voor duurzaamheid, lage onderhoudskosten en de toepassing van slimme energieoplossingen. zo zuinig en comfortabel woonde u nog nooit.

verwarming en elektriciteit
de woningen worden gasloos opgeleverd. een warmtepomp verzorgt de vloerverwarming die u in elke kamer afzonderlijk kunt regelen. ook zorgt de pomp voor koeling in de zomer. zo kunt u 365 dagen per jaar genieten van een heerlijk comfortabel binnenklimaat. daarnaast heeft iedere woning zonnepanelen die zorgen voor de elektriciteit in huis. daarbij zijn de woningen optimaal geïsoleerd en voorzien van hr++ glas.

onderhoudsarm
kiezen voor nieuwbouw heeft tal van voordelen. naast veel wooncomfort en lage energielasten zorgen de toegepaste hoogwaardige bouwmaterialen ervoor dat uw woning maar weinig onderhoud behoeft.

lage energierekening
een duurzame woning is goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. dankzij alle energiezuinige toepassingen en installaties kunt u flink besparen op uw energierekening. en dat is zeker in deze tijd van oplopende energielasten een prettig idee.

de locatie
de ligging van park zuidereng is geweldig. midden in het groen, maar toch met alle voorzieningen in de buurt. voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het winkelhart van bennekom en ook de gezellige binnensteden van ede en wageningen zijn vlakbij. pak de fiets, de auto of het ov en u kunt alle kanten op. bent u een echte natuurliefhebber? dan daagt de groene woonomgeving van park zuidereng uit tot eindeloos wandelen, fietsen en ontdekken. geniet van het hoekelumse bos, landgoed de lieskamp of het renkums beekdal. het leven is goed in park zuidereng.

https://www.parkzuidereng.nl

Kenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Koopaanneemsom € 550.000,- tot € 1.195.000,- .

Indeling

  • Inhoud 568 m³
  • Perceeloppervlakte m² t/m m²
close

Reageren op deze woning

Afspraak maken