Wageningen

€ 939.700,- .

Omschrijving

De verkoop van 4 riante vrijstaande en zeer duurzame ekowood woningen in nieuwbouwwijk kortenoord in wageningen is gestart!
de woningen zijn ontworpen door peter keijsers van bedaux de brouwer architecten en liggen aan de rand van de wijk met een vrij uitzicht over de landerijen. ze worden gebouwd van duurzaam geproduceerd hout en zijn ook nog eens zeer energiezuinig. de woningen beschikken over twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een berging.

houtbouw betekent ook een aanzienlijke besparing op het gebied van isolatie doordat houtvezels een hoge isolatiewaarde hebben. hierdoor zijn er minimale installaties in de woning nodig die bovendien eenvoudig te bedienen zijn en nagenoeg geen onderhoud nodig hebben. en niet onbelangrijk; door de hoogwaardige zonnepanelen op het dak is de energierekening te verwaarlozen! dat is goed nieuws in tijden dat de energiekosten alleen maar stijgen.

gezond woonklimaat
de woningen worden verwarmd door infraroodvloerverwarming en -panelen. uniek is de dampopen constructie. de wanden ademen en reguleren de vochthuishouding op een natuurlijke manier. de houtvezelisolatie heeft een hoge isolatiewaarde en is geluiddempend. het is aangetoond dat onze woningen hierdoor een zeer gezond en plezierig binnenklimaat hebben.

zeer duurzame woning
deze woning is bijzonder vooruitstrevend. zo bestaat de woning grotendeels uit houtskelet, waarbij de isolatie ook van hout is. dit hout is duurzaam geproduceerd. de verwerking van boom tot bouwmateriaal kost relatief weinig energie. ook is er geen sprake van roofbouw; voor iedere gekapte boom die wordt gebruikt, geldt een terugplant verplichting. het grote voordeel is de korte bouwtijd. de bouwpanelen worden namelijk prefab en klantspecifiek in de ekowood fabriek in nederland gefabriceerd. hierdoor zijn er minder vervoersbewegingen van en naar de bouwplaats en is er beduidend minder afval.

biobased en circulair
naast hout gebruiken we voor onze woningen zoveel mogelijk biobased en circulaire materialen zoals bamboe hout en een circulair droogstapelsysteem van bakstenen als gevel afwerking.

hoge isolatiewaarde
de woningen van ekowood houses worden gebouwd van duurzaam geproduceerd hout. houtbouw betekent een aanzienlijke besparing op het gebied van isolatie doordat houtvezels een hoge isolatiewaarde hebben. hierdoor is de energievraag voor verwarming laag, waardoor infraroodverwarming heel goed bij deze vraag past.

eenvoudige installaties
in deze woningen zijn aanzienlijk minder technische installaties nodig dan in een traditionele woning. deze installaties zijn energiezuinig en eenvoudig te bedienen. bovendien hebben ze bijna geen onderhoud nodig.

pv panelen
op het dak van de woningen liggen hoogwaardige zonnepanelen van nederlands fabrikaat. zonne-energie is waarschijnlijk de meest milieuvriendelijke vorm van energie. er worden geen schadelijke stoffen uitgestoten, de energieproductie maakt geen geluid en de duurzame brandstof is het onuitputtelijke zonlicht.

bewoners profiteren maximaal van de voordelen van een ekowood woning. de woning levert zoveel energie op dat een gezin dat bewust met energie omgaat, geen energiekosten hoeft te hebben!

de genoemde koopsommen zijn inclusief onder meer:
- woningborg certificaat (afbouwwaarborg en kwaliteitsgarantie);
- voldoet aan de beng norm (bijna-energieneutraal gebouw);
- infrarood vloerverwarming begane grond (m.u.v. berging/garage);
- glazen infrarood panelen aan plafond op de eerste verdieping;
- dak volledig voorzien van wevolt x-roof zonnepanelen;
- thuisaccu (10 kw) van friday energy;
- wtw-ventilatiesysteem comfoair & comfoclime van zehnder;
- hr++ beglazing.

Kenmerken

  • Status Ingetrokken
  • Koopaanneemsom € 939.700,- tot € 949.700,- .

Indeling

  • Inhoud 757 m³
  • Perceeloppervlakte 346 m² t/m 360 m²
close

Reageren op deze woning

Afspraak maken