Wageningen

€ 875.000,- .

Omschrijving

Project ekowood

4 duurzame en energiezuinige vrijstaande woningen die prachtig gelegen zijn aan de rand van nieuwbouwwijk
kortenoord in wageningen met vrij uitzicht over de landerijen.
de woningen zijn ontworpen door peter keijsers van bedaux de brouwer architecten.

er is keuze uit 2 woningtypen;

* woningtype 1: een ruime eengezinswoning (een verhoogde kap)
* woningtype 2: een levensloopbestendige variant met een woonkamer, keuken en een slaap- en badkamer op de begane grond.

duurzaam en energiezuinig

de woningen worden gebouwd van duurzaam geproduceerd hout onder stip certificering. de woningen hebben een gezond en plezierig woonklimaat en zijn bovendien zeer energiezuinig!

als bewoner profiteer je maximaal van de voordelen van een ekowood woning. de woning levert zoveel energie op dat een gezin dat bewust met energie omgaat, nagenoeg geen energiekosten hoeft te hebben!

houtbouw betekent ook een aanzienlijke besparing op het gebied van isolatie doordat houtvezels een hoge isolatiewaarde hebben. hierdoor zijn er minimale installaties in de woning nodig die bovendien eenvoudig te bedienen zijn en nagenoeg geen onderhoud nodig hebben. en niet onbelangrijk; door de hoogwaardige zonnepanelen op het dak is de energierekening te verwaarlozen! dat is goed nieuws in tijden dat de energiekosten alleen maar stijgen.

kaveloppervlakte:
bouwnummer 294: circa 346 m²
bouwnummer 329: circa 359 m²
bouwnummer 343: circa 360 m²
bouwnummer 397: circa 355 m² = verkocht

gezond woonklimaat
de woningen worden verwarmd door infraroodvloerverwarming en -panelen. uniek is de dampopen constructie. de wanden ademen en reguleren de vochthuishouding op een natuurlijke manier. de houtvezelisolatie heeft een hoge isolatiewaarde en is geluiddempend. het is aangetoond dat onze woningen hierdoor een zeer gezond en plezierig binnenklimaat hebben.

biobased en circulair
naast hout gebruiken we voor onze woningen zoveel mogelijk biobased en circulaire materialen zoals bamboe hout en een circulair droogstapelsysteem van bakstenen als gevel afwerking.

hoge isolatiewaarde
de woningen van ekowood houses worden gebouwd van duurzaam geproduceerd hout. houtbouw betekent een aanzienlijke besparing op het gebied van isolatie doordat houtvezels een hoge isolatiewaarde hebben. hierdoor is de energievraag voor verwarming laag, waardoor infraroodverwarming heel goed bij deze vraag past.

eenvoudige installaties
in deze woningen zijn aanzienlijk minder technische installaties nodig dan in een traditionele woning. deze installaties zijn energiezuinig en eenvoudig te bedienen. bovendien hebben ze bijna geen onderhoud nodig.

pv panelen
op het dak van de woningen liggen hoogwaardige zonnepanelen van nederlands fabrikaat. zonne-energie is waarschijnlijk de meest milieuvriendelijke vorm van energie. er worden geen schadelijke stoffen uitgestoten, de energieproductie maakt geen geluid en de duurzame brandstof is het onuitputtelijke zonlicht.

bewoners profiteren maximaal van de voordelen van een ekowood woning. de woning levert zoveel energie op dat een gezin dat bewust met energie omgaat, geen energiekosten hoeft te hebben!

de genoemde koopsommen zijn inclusief onder meer:
- woningborg certificaat (afbouwwaarborg en kwaliteitsgarantie);
- voldoet aan de beng norm (bijna-energieneutraal gebouw);
- infrarood vloerverwarming begane grond (m.u.v. berging/garage);
- glazen infrarood panelen aan plafond op de eerste verdieping;
- dak voorzien van wevolt x-roof zonnepanelen;
- pv panelen
- wtw-ventilatiesysteem comfoair & comfoclime van zehnder;
- hr++ beglazing.

Kenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Koopaanneemsom € 875.000,- tot € 949.700,- .

Indeling

  • Inhoud 757 m³
  • Perceeloppervlakte m² t/m 360 m²
close

Reageren op deze woning

Afspraak maken