Wageningen

Plantsoen 55

€ 20.000,- p.j.

Omschrijving

Plantsoen 55, 6701 AS Wageningen; Ruime, in Medisch Centrum De Poort op de eerste verdieping gesitueerde en goed geoutilleerde KANTOORRUIMTE voorzien van 4 kantoor- / spreek- / behandelkamers. De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 125 m². Deze ruimte is voorheen in gebruik geweest bij Fysiotherapiepraktijk Vis die verhuisd is naar een...

lees verder

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Soort object Kantoorruimte
 • Vraagprijs € 20.000,- p.j.
Meer kenmerken

Omschrijving

Plantsoen 55, 6701 AS Wageningen;

Ruime, in Medisch Centrum De Poort op de eerste verdieping gesitueerde en goed geoutilleerde KANTOORRUIMTE voorzien van 4 kantoor- / spreek- / behandelkamers. De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 125 m².
Deze ruimte is voorheen in gebruik geweest bij Fysiotherapiepraktijk Vis die verhuisd is naar een grotere ruimte op de begane grond waarin voorheen de Rabobank gevestigd was.

Medisch Centrum De Poort is gesitueerd op een hoek- / zichtlocatie in het hart van het centrum van Wageningen en is uitstekend geoutilleerd.

Het markante gebouw ligt letterlijk op loopafstand van het centrale busstation Ede – Wageningen en ligt direct tegen het hart van het winkelcentrum van Wageningen. De locatie heeft uitstekende verbindingen naar de uitvalswegen rondom Wageningen met aansluitingen richting de rijkswegen A12 (Den Haag – Arnhem) en de A50 (Zwolle – Arnhem) en is goed bereikbaar via de belangrijke verkeersaders N781 (Ede – Wageningen) en de N225 (Rhenen – Arnhem).
Betaalde parkeergelegenheid (parkeerterreinen) bevinden zich direct naast en tegenover het gebouw alsmede op korte loopafstand.

De kantoorruimte groot circa 125 m2 bevindt zich op de eerste verdieping van het pand en beschikt over 4 kantoor -/ spreek- / behandelkamers, een inpandige berging en dubbele toiletgelegenheid beide voorzien van een voorportaal.
De eerste verdieping is via de centrale entree aan de rechterzijde van het gebouw bereikbaar middels een centraal trappenhuis alsmede middels een lift bereikbaar. Er is tevens een entree aan de zijkant middels een trappenhuis naar de eerste verdieping welk trappenhuis eveneens voorzien is van een liftinstallatie.

Indeling
Eerste verdieping: vanuit de centrale hal bereikbaar: overloop / gang, dubbele toiletgelegenheid met voorportaal, open receptie- / ontvangstruimte, drie kantoor- / spreek- / behandelkamers alle drie voorzien van een kitchenetteblok met warm- en koudwatervoorziening. De achterste kantoor- / spreek- / behandelkamer heeft tevens toegang tot een inpandige berging. Vanuit de centrale overloop / gang is tevens het trappenhuis behorend bij de zijingang te bereiken die eveneens voorzien is van een liftinstallatie.

Het is mogelijk in de afgesloten parkeerkelder parkeerplaatsen bij te huren.

Bijzonderheden:

– Turn Key oplevering met vloerbedekking, systeemplafond voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen, mechanische ventilatie, topkoeling, telefoon- en computerbekabeling middels reeds aanwezige kabelgoten;
– Mogelijkheid tot het bij huren van parkeerplaatsen in de parkeerkelder;
– De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 20.000,= per jaar exclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (B.T.W.);
– De servicekosten (voorschot) bedragen € 35,= per m² per jaar exclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (B.T.W.);
– Uitgangspunt is verhuur op basis van het sluiten van een model ROZ huurovereenkomst voor de duur van vijf (05) jaar en vijf (05) optiejaren;
– De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd conform het model ROZ huurovereenkomst;
– Waarborgsom of afgifte bankgarantie van drie (03) maanden huur;
– Doelgroep: zakelijke dienstverlening en / of medische beroepen;
– In overleg met verhuurder kunnen eventueel aanpassingen worden uitgevoerd;
– Ballotage door verhuurder is noodzakelijk.

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Vraagprijs € 20.000,- p.j.
 • BTW van toepassing Nee

Bouwvorm

 • Bouwvorm Bestaande bouw

Indeling

 • Soort object Kantoorruimte
 • Oppervlakte 125 m²

Energie

Parkeergelegenheden

Diveren

 • Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
 • Locatie toelichting Op zichtlocatie in het hart van het winkelcentrum van wageningen
 • Aantal lagen 1
 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
close

Reageren op deze woning

Afspraak maken