Verkocht Ede

Valkestein 805

€ 235.000,- k.k.

Omschrijving

Valkestein 805, 6714 BB Ede Op een mooie locatie op de 8e etage gelegen keurig verzorgd 3-kamer appartement met een fraai uitzicht op het Proosdijpark en de Proosdijvijver. Het appartement is voorzien van een balkon over de volle breedte van het appartement gesitueerd op het zuidwesten en een ruime berging...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 235.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1970
 • Woonoppervlakte 67m²
 • Aantal kamers 3
Meer kenmerken

Omschrijving

Valkestein 805, 6714 BB Ede

Op een mooie locatie op de 8e etage gelegen keurig verzorgd 3-kamer appartement met een fraai uitzicht op het Proosdijpark en de Proosdijvijver. Het appartement is voorzien van een balkon over de volle breedte van het appartement gesitueerd op het zuidwesten en een ruime berging die tevens bereikbaar is via de galerij alsmede via het balkon. In de onderbouw is een gezamenlijke fietsenberging.

Het appartement is gelegen in de directe nabijheid van diverse voorzieningen zoals, winkelcentrum ‘Bellestein’, scholen, uitvalswegen, e.d. Tevens bevinden zich een kinderboerderij en grote speeltuin nabij het appartementencomplex.

Het appartement is bereikbaar middels een centraal afgesloten entree voorzien van intercominstallatie en een lift.

Appartement:
Entree met meterkast, grote lichte woonkamer met ruime open keuken en toegang tot het balkon. De open keuken heeft een U-vormige opstelling en is uitgevoerd in kersenhout met donker aanrechtblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten: koel-/vriescombinatie, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap. In de keuken is de aansluiting voor de wasapparatuur aanwezig. Vanuit de woonkamer is de halfopen eetkamer met toegang tot het balkon aanwezig. Deze eetkamer is eenvoudig te verbouwen tot een tweede slaapkamer. Vanuit de woonkamer is de hal te bereiken vanwaar u toegang heeft tot de slaapkamer, de badkamer, de separate toiletruimte en een vaste kast. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en een inloopdouche. De gemoderniseerde toiletruimte is voorzien van een hangend closet en een fonteintje. De slaapkamer is aan de galerijzijde gelegen en is voorzien van een vaste kast.
De grote berging is zowel via een toegangsdeur in het trappenhuis alsmede via het balkon toegankelijk.

Bouwjaar: 1970. Woonoppervlakte is circa 69 m². Inhoud is circa 237 m³.

Bijzonderheden:
– Het appartement is voorzien van laminaatvloeren m.u.v. de keuken, de badkamer en het toilet;
– Verwarming middels stadsverwarming;
– Warm water middels huurboiler;
– Volledig voorzien van HR++ glas;
– Balkonligging zuidwesten;
– Extra berging welke bereikbaar is via het trappenhuis alsmede via het balkon;
– Gezonde vereniging van eigenaren;
– Servicekosten bedragen € 254,36, inclusief voorschot stookkosten (€ 80,- per maand), inclusief huurboiler, inclusief gas en water, inclusief opstal- en glasverzekering;
– Fantastisch uitzicht over het Proosdijpark en de Proosdijvijver;
– Aanvaarding in overleg.

* Artikel Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is in 1970, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

* Artikel Asbest:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden.

* Artikel Meetinstructies
De oppervlakte van de woning is opgemeten aan de hand van de (BBMI) Meetinstructie. Deze meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De oppervlakte is een indicatie en de juistheid ervan wordt niet gegarandeerd. Koper is in de gelegenheid gesteld de woning en het perceel na te meten.

* Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

* Koperonderzoeksplicht
Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V. heeft de opdracht tot verkoop van het onderhavige object. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers of die bekend zijn bij de administrateur van een Vereniging van Eigenaars. Desgewenst kan koper zich laten begeleiden door een adviseur of een bouwkundige bij de aankoop. Indien het object een appartementsrecht betreft, raden wij u aan, vóór de aankoop contact op te nemen met de administrateur van de Vereniging van Eigenaars, teneinde een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de solvabiliteit van de vereniging.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 235.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Galerijflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1970
 • Ligging Aan park, in woonwijk, vrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte 67m2
 • Inhoud 237m3
 • Aantal kamers 3
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Energieklasse C
 • Energie einddatum 12-08-2030
 • Isolatie Dubbel glas
 • Warmwater Elektrische boiler huur
 • Verwarming Stadsverwarming
 • Combiketel Nee

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Valkestein 805, Ede

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning