Verkocht onder voorbehoud Wageningen

Thorbeckestraat 362

€ 275.000,- k.k.

Omschrijving

Thorbeckestraat 362, 6702 CE Wageningen; Op de tweede woonlaag gelegen modern en zeer goed onderhouden 4-kamerappartement met een balkon op het zuidoosten. Het appartement heeft een berging in de onderbouw. Het complex is gelegen op loopafstand van het stadscentrum, aan de rand van de wijk De Nude aan een groen...

lees verder

Kenmerken

 • Status Onder voorbehoud verkocht
 • Vraagprijs € 275.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1965
 • Woonoppervlakte 71m²
 • Aantal kamers 4
Meer kenmerken

Omschrijving

Thorbeckestraat 362, 6702 CE Wageningen;

Op de tweede woonlaag gelegen modern en zeer goed onderhouden 4-kamerappartement met een balkon op het zuidoosten. Het appartement heeft een berging in de onderbouw. Het complex is gelegen op loopafstand van het stadscentrum, aan de rand van de wijk De Nude aan een groen plantsoen met een kinderspeeltuintje. Tevens bevinden zich in de nabije omgeving een grote supermarkt “de Hoogvliet”, een snackbar, een restaurant, basisonderwijs en kinderopvang.

Het appartementencomplex beschikt over een lift. Het appartement is aan de binnenzijde gemoderniseerd en voorzien van een vernieuwde badkamer en toiletruimte en een moderne keuken met inbouwapparatuur.
Een eigen berging is aanwezig op de eerste verdieping.

Woonoppervlakte: circa 71 m², inhoud: circa 227 m³, bouwjaar: 1965.

Indeling: Entree, moderne keuken uitgevoerd in lichte kleurstelling en voorzien van een L-vormige keukenopstelling met inbouwapparatuur, te weten: een 4-pits gaskookplaat, een RVS vlakscherm afzuigkap, RVS combi-magnetron/heteluchtoven, koel-/vriescombinatie en aansluiting voor de wasmachine. Vernieuwde toiletruimte met fonteintje. De eveneens vernieuwde luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel met vaste wastafel. Grote slaapkamer met toegang tot het balkon, ruime woonkamer eveneens met toegang tot het balkon, tweede slaapkamer bereikbaar vanuit de woonkamer, derde slaapkamer bereikbaar vanuit de hal.

BIJZONDERHEDEN:
– Dit appartement beschikt over maar liefst drie slaapkamers;
– Vernieuwde en luxe keuken, badkamer en separaat toilet;
– Ideale ligging ten opzichte van het stadscentrum;
– Ruim balkon op het zuidoosten, bereikbaar vanuit de woonkamer en één van de slaapkamers;
– Er is een lift aanwezig in het complex;
– De spouwmuren zijn in 2017 opnieuw geïsoleerd;
– De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas en onderhoudsvrije kunststofkozijnen;
– De servicekosten bedragen thans ad € 179,65 per maand;
– Zeer goede Vereniging van Eigenaars;
– Oplevering: in overleg, kan op korte termijn.

* Opkoopbescherming:
Per 17 februari 2022 voert de gemeente Wageningen een opkoopbescherming in. Dit betekent dat een woning niet mag worden gekocht om daarna te verhuren. Wie de woning koopt, moet hier in principe zelf in gaan wonen (zelfbewoningsplicht). De opkoopbescherming geldt niet voor alle wijken in Wageningen en ook niet voor alle prijsklassen. Het geldt alleen voor huizen met een WOZ-waarde minder dan € 435.000 (NHG-waardegrens) in de wijken: – Binnenstad/Centrum
– Boven- en Benedenbuurt
– De Buurt-West
– Nude

De landelijke Opkoopwet verplicht gemeenten een aantal uitzonderingen te maken. Deze maken het toch mogelijk de koopwoning te verhuren. Deze uitzonderingen zijn:
– Verhuur aan 1e of 2e graad familieleden. Bijvoorbeeld uw zoon of dochter. Of broer of kleinkind.
– Verhuur voor maximaal 1 jaar als u zelf al 12 maanden of langer in de woning woont. Bijvoorbeeld als u een jaar naar het buitenland gaat.
– Verhuur van woonruimte die zich bevindt in een winkel, kantoor of bedrijfsruimte.

Als uw situatie zo’n uitzondering is, kunt u via deze website van de gemeente Wageningen een vergunning aanvragen. (vergunning tijdelijke verhuur van woning (opkoopwet) aanvragen).
Wij verwijzen u naar de website van de gemeente Wageningen voor meer informatie.

* Artikel Niet zelf-bewoningsclausule / Feitelijk gebruik:
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.’’

* Artikel Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is in 1965, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

* Artikel Asbest:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden.

* Artikel Meetinstructies
De oppervlakte van de woning is opgemeten aan de hand van de (BBMI) Meetinstructie. Deze meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De oppervlakte is een indicatie en de juistheid ervan wordt niet gegarandeerd. Koper is in de gelegenheid gesteld de woning en het perceel na te meten.

* Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

* Koperonderzoeksplicht
Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V. heeft de opdracht tot verkoop van het onderhavige object. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers of die bekend zijn bij de administrateur van een Vereniging van Eigenaars. Desgewenst kan koper zich laten begeleiden door een adviseur of een bouwkundige bij de aankoop. Indien het object een appartementsrecht betreft, raden wij u aan, vóór de aankoop contact op te nemen met de administrateur van de Vereniging van Eigenaars, teneinde een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de solvabiliteit van de vereniging.

Kenmerken

 • Status Onder voorbehoud verkocht
 • Vraagprijs € 275.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Galerijflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1965
 • Ligging Aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte 71m2
 • Inhoud 227m3
 • Aantal kamers 4
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Energieklasse C
 • Energie einddatum 09-17-2025
 • Isolatie Muurisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
 • Warmwater Cv ketel
 • Verwarming Cv ketel
 • Bouwjaar C.V.-Ketel 2006
 • Combiketel Ja
 • Brandstof Gas
 • Eigendom Eigendom

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Thorbeckestraat 362, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning