Verkocht Wageningen

Hollandseweg 172

€ 289.000,- k.k.

Omschrijving

Hollandseweg 172, 6706 KV Wageningen Aan de rand van Wageningen gelegen ruime vijfkamer maisonnette op de tweede en derde verdieping met een balkon. Deze ruime woning heeft onder meer een royale woonkamer, vier slaapkamers op de verdieping en een berging in de onderbouw. De ligging is ideaal ten opzichte van...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 289.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1963
 • Woonoppervlakte 83m²
 • Aantal kamers 5
Meer kenmerken

Omschrijving

Hollandseweg 172, 6706 KV Wageningen

Aan de rand van Wageningen gelegen ruime vijfkamer maisonnette op de tweede en derde verdieping met een balkon. Deze ruime woning heeft onder meer een royale woonkamer, vier slaapkamers op de verdieping en een berging in de onderbouw.

De ligging is ideaal ten opzichte van uitvalswegen naar onder meer de A-12 en A50, de WUR Campus, sportaccommodaties, winkels en het gezellige centrum van Wageningen.

Woonoppervlakte: circa 83 m², inhoud: circa 263 m², bouwjaar: 1963.

Indeling:
Woonverdieping: Eigen berging met meterkast en c.v.-opstelling bereikbaar vanaf de galerij. Entree, hal met provisie-/trapkast, toiletruimte met fonteintje en trapopgang naar de verdieping. De ruime en lichte woonkamer heeft een vaste kast en een grote raampartij over de volledige breedte van de woning met toegang tot een balkon. De keuken is bereikbaar vanuit de hal en uitgevoerd in L-vormige opstelling in een lichte kleurstelling en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en wasmachine-aansluiting.

Slaapverdieping: ruime overloop met toegang tot alle vier de slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen waarvan één slaapkamer voorzien is van een vaste kast. De andere twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een wasmeubel met vaste wastafel en een inloopdouche.

BIJZONDERHEDEN
– Gemeenschappelijke binnentuin welke wordt onderhouden vanuit de Vereniging van Eigenaren;
– Vier ruime slaapkamers;
– Een woonkamer met toegang tot een balkon;
– Badkamer vernieuwd in 2024;
– Keuken vernieuwd in 2017;
– De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
– Verwarming en warm water geschiedt via een C.V.-combiketel, bouwjaar 2022;
– Voldoende parkeergelegenheid is de nabije omgeving aanwezig;
– Servicekosten bedragen thans € 179,47 per maand;
– Een actieve Vereniging van Eigenaars;
– Energielabel F, geldig tot 06 maart 2026.

Aanvaarding: in overleg.

* Opkoopbescherming:
Per 17 februari 2022 voert de gemeente Wageningen een opkoopbescherming in. Dit betekent dat een woning niet mag worden gekocht om daarna te verhuren. Wie de woning koopt, moet hier in principe zelf in gaan wonen (zelfbewoningsplicht). De opkoopbescherming geldt niet voor alle wijken in Wageningen en ook niet voor alle prijsklassen. Het geldt alleen voor huizen met een WOZ-waarde minder dan € 405.000 (NHG-waardegrens) in de wijken: – Binnenstad/Centrum
– Boven- en Benedenbuurt
– De Buurt-West
– Nude

De landelijke Opkoopwet verplicht gemeenten een aantal uitzonderingen te maken. Deze maken het toch mogelijk de koopwoning te verhuren. Deze uitzonderingen zijn:
– Verhuur aan 1e of 2e graad familieleden. Bijvoorbeeld uw zoon of dochter. Of broer of kleinkind.
– Verhuur voor maximaal 1 jaar als u zelf al 12 maanden of langer in de woning woont. Bijvoorbeeld als u een jaar naar het buitenland gaat.
– Verhuur van woonruimte die zich bevindt in een winkel, kantoor of bedrijfsruimte.

Als uw situatie zo’n uitzondering is, kunt u via deze website van de gemeente Wageningen een vergunning aanvragen. (vergunning tijdelijke verhuur van woning (opkoopwet) aanvragen).
Wij verwijzen u naar de website van de gemeente Wageningen voor meer informatie.

* Artikel Niet zelf-bewoningsclausule / Feitelijk gebruik:
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.’’

* Artikel Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is in 1963, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

* Artikel Asbest:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. (Zie voorts asbestinventarisatie-rapport)

* Artikel Meetinstructies
De oppervlakte van de woning is opgemeten aan de hand van de (BBMI) Meetinstructie. Deze meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De oppervlakte is een indicatie en de juistheid ervan wordt niet gegarandeerd. Koper is in de gelegenheid gesteld de woning en het perceel na te meten.

* Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

* Koperonderzoeksplicht
Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V. heeft de opdracht tot verkoop van het onderhavige object. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers of die bekend zijn bij de administrateur van een Vereniging van Eigenaars. Desgewenst kan koper zich laten begeleiden door een adviseur of een bouwkundige bij de aankoop. Indien het object een appartementsrecht betreft, raden wij u aan, vóór de aankoop contact op te nemen met de administrateur van de Vereniging van Eigenaars, teneinde een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de solvabiliteit van de vereniging.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 289.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Maisonnette
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1963
 • Ligging In woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte 83m2
 • Inhoud 263m3
 • Aantal kamers 5
 • Aantal woonlagen 2

Energie

 • Energieklasse F
 • Energie einddatum 03-06-2026
 • Isolatie Dubbel glas
 • Warmwater Cv ketel
 • Verwarming Cv ketel
 • Bouwjaar C.V.-Ketel 2022
 • Combiketel Nee
 • Brandstof Gas
 • Eigendom Eigendom

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Bergruimte

 • Schuur / Berging

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Hollandseweg 172, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning