Wageningen

Gerdesstraat 101

€ 275.000,- k.k.

Omschrijving

Gerdesstraat 101, 6701 AH Wageningen; Leuk en centraal wonen in het gezellige stadscentrum van Wageningen met veel voorzieningen binnen handbereik, zoals de winkelstraat, het Marktplein met gezellige horeca, grote supermarkten, medici en het centraal busstation. Dit ruime VIERKAMER HOEKAPPARTEMENT ligt op de vijfde, tevens bovenste, woonlaag en is via een...

lees verder

Kenmerken

 • Status Onder bod
 • Vraagprijs € 275.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1963
 • Woonoppervlakte 77m²
 • Aantal kamers 4
Meer kenmerken

Omschrijving

Gerdesstraat 101, 6701 AH Wageningen;

Leuk en centraal wonen in het gezellige stadscentrum van Wageningen met veel voorzieningen binnen handbereik, zoals de winkelstraat, het Marktplein met gezellige horeca, grote supermarkten, medici en het centraal busstation.

Dit ruime VIERKAMER HOEKAPPARTEMENT ligt op de vijfde, tevens bovenste, woonlaag en is via een lift te bereiken.
Er zijn maar liefst 3 slaapkamers, een ruime en lichte woonkamer met eetkeuken en een balkon aanwezig.
Een eigen berging is aanwezig op de eerste verdieping.

* Zoekt u een appartement voor uw zoon/dochter die studeert aan de Wageningen Universiteit? *
Op dit appartement is een kamerverhuur vergunning van de gemeente Wageningen aanwezig voor maximaal 3 personen.

Netto woonoppervlakte: ca. 77 m², bouwkundige inhoud: ca. 243 m³, bouwjaar: 1963.

Indeling:
Entree, hal, toilet met fontein, ruime en lichte woonkamer met een grote raampartij, toegang tot het balkon en eetkeuken. De open keuken is voorzien van een L-vormige keukenopstelling met inbouwapparatuur, te weten: een vernieuwde vaatwasser (2022), magnetron, koelkast, gasfornuis en een afzuigkap.
Badkamer voorzien van douchecabine en vaste wastafel, royale slaapkamer met praktische vaste kasten(ca. 8,5 m²), slaapkamer 2 (ca. 12 m²) met een vaste kast, een wastafelmeubel, aansluiting voor wasapparatuur en toegang tot het balkon, slaapkamer 3 (ca. 5,7 m²) met een vaste kast en toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:
– Ruim appartement;
– Veel daglicht;
– totaal 3 slaapkamers;
– Een eigen berging is aanwezig op de eerste verdieping;
– Afsluitbare centrale fietsenstalling voor het gehele complex;
– Leuke locatie, aan de rand van het stadscentrum;
– Lift aanwezig;
– De universiteit is op korte fietsafstand bereikbaar;
– Volledig dubbele beglazing HR++;
– Kunststof kozijnen aanwezig, met uitzondering van de houten kozijnen aan de balkonzijde;
– De dakisolatie is in 2019 verricht;
– Berging is in 2022 voorzien van nieuwe dakbedekking
– Verwarming via een C.V. HR-combiketel, bouwjaar 2015;
– Vergunning voor kamersgewijze verhuur is aanwezig;
– Servicekosten bedragen thans € 193,= per maand.

De koopovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model van de NVM (2023);
De volgende clausules zullen worden opgenomen;

* Artikel Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is in 1963, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

* Artikel Asbest onbekend:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen / materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper. Eventueel toevoegen: Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden.

* Artikel Meetinstructies
De oppervlakte van de woning is opgemeten aan de hand van de (BBMI) Meetinstructie. Deze meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De oppervlakte is een indicatie en de juistheid ervan wordt niet gegarandeerd. Koper is in de gelegenheid gesteld de woning en het perceel na te meten.

* Toestemming van de VVE Stadsbrink 2-42/Gerdesstraat 5-135 is nodig voor kamersgewijze verhuur.

* Artikel Feitelijk gebruik:
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

* Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

* Koperonderzoeksplicht:
Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V. heeft de opdracht tot verkoop van het onderhavige object. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers of die bekend zijn bij de administrateur van een Vereniging van Eigenaars. Desgewenst kan koper zich laten begeleiden door een adviseur of een bouwkundige bij de aankoop. Indien het object een appartementsrecht betreft, raden wij u aan, vóór de aankoop contact op te nemen met de administrateur van de Vereniging van Eigenaars, teneinde een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de solvabiliteit van de vereniging.

Kenmerken

 • Status Onder bod
 • Vraagprijs € 275.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Galerijflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1963
 • Ligging In centrum, vrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte 77m2
 • Inhoud 243m3
 • Aantal kamers 4
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Energieklasse C
 • Energie einddatum 05-02-2034
 • Isolatie Dakisolatie, dubbel glas
 • Warmwater Cv ketel
 • Verwarming Cv ketel
 • Bouwjaar C.V.-Ketel 2015
 • Combiketel Ja
 • Brandstof Gas
 • Eigendom Eigendom

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Bergruimte

 • Schuur / Berging

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Gerdesstraat 101, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning