Verkocht Wageningen

Generaal Foulkesweg 379

€ 275.000,- k.k.

Omschrijving

Generaal Foulkesweg 379, 6703 DP Wageningen; Serviceflat Belmonte; Prachtig wonen met allure. Een ideale plek voor 55 plussers die veel waarde hechten aan privacy en het zelfstandig wonen in een veilige, comfortabele omgeving. Aan de rand van Wageningen bij de prachtige bossen en op steenworp afstand van de botanische tuinen...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 275.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1972
 • Woonoppervlakte 103m²
 • Aantal kamers 2
Meer kenmerken

Omschrijving

Generaal Foulkesweg 379, 6703 DP Wageningen;

Serviceflat Belmonte;
Prachtig wonen met allure. Een ideale plek voor 55 plussers die veel waarde hechten aan privacy en het zelfstandig wonen in een veilige, comfortabele omgeving.

Aan de rand van Wageningen bij de prachtige bossen en op steenworp afstand van de botanische tuinen van het Arboretumpark Belmonte ligt op de twaalfde woonlaag dit luxe TWEEKAMERAPPARTEMENT / Type D van 102 m² met een eigen berging in de onderbouw.
Tevens is het mogelijk om een GARAGE behorende bij het complex erbij te kopen.
Koopsom van de garage: € 25.000,= k.k.

Het appartement een mooie grote royale woon-/zit-/eetkamer (samen 54 m²) en een gescheiden royale slaapkamer (van ca. 22 m²) met een praktische kastenwand. Verder is het appartement netjes afgewerkt met een luxe keuken en badkamer.

Bouwjaar: 1972, woonoppervlakte: circa 103 m², inhoud: circa 363 m³.

INDELING:
Ruime hal met meterkast en vaste kast, toilet met fontein, luxe keuken uitgevoerd in een rode opstelling met diverse inbouwapparatuur te weten: inductiekookplaat, afzuigschouw, koelkast, vaatwasser, combi-magnetron en aansluiting wasapparatuur, ruime en lichte woon-/zit-/eetkamer van ca. 54 m² met een raam in de zijgevel. Ruime slaapkamer van ca. 22 m² met een functionele kastenwand en toegang tot het zonnige balkon (ca. 6 m²) Het balkon beschikt over een bergkast. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de luxe badkamer die voorzien is van een inloopdouche, bidet, vaste wastafel, designradiator en toegang tot het toilet.

Bijzonderheden:
– Een ruim en licht appartement met een extra raam in de zijgevel;
– Gemoderniseerd met een luxe keuken en badkamer;
– Een ruim balkon aanwezig met bergkast;
– Er is mogelijkheid om een garagebox bij het complex erbij te kopen; Koopsom: € 25.000,= k.k.
– Er is een gezamenlijke grote fietsenstalling aanwezig met oplaadpunten voor E-bikes en scootmobielen;
– Servicekosten bedragen € 588,19 per maand (voor het appartement) en € 29,38 per maand (voor de garage);
– Eenmalige entreegeld aan de VVE ten behoeve van mutatiekosten ad. € 283,=;
– Verwarming via blokverwarming;
– Parkflat Belmonte heeft een receptie, een manager en een technische dienst die in dienst zijn van Belmonte;
– Ballotage VVE Belmonte is vereist;
– De stad Wageningen is prima bereikbaar via de A12 en via de A50;
– De streekbussen stoppen vlak voor de deur. Hier heeft u een frequente doorgaande verbinding met de Intercitystations Arnhem (circa 30 minuten) en (via Wageningen-Centrum) met Ede-Wageningen (circa 25 minuten);
– Aanvaarding: in overleg.

Parkflat Belmonte:
Parkflat Belmonte heeft een functionerende bewonersvereniging. De manager is het aanspreekpunt voor de bewoners en ziet toe op een goede afwikkeling van de dagelijkse gang van zaken in het complex.
Op de begane grond is een receptie/administratie aanwezig en de Technische dienst.
Mede daarom is Parkflat Belmonte een ideale plek voor 55 plussers die veel waarde hechten aan privacy en het zelfstandig wonen in een veilige, comfortabele omgeving.

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper onderzoekplicht:
Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V. heeft de opdracht tot verkoop van het onderhavige object. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers of die bekend zijn bij de administrateur van een Vereniging van Eigenaars. Desgewenst kan koper zich laten begeleiden door een adviseur of een bouwkundige bij de aankoop. Indien het object een appartementsrecht betreft, raden wij u aan, vóór de aankoop contact op te nemen met de administrateur van de Vereniging van Eigenaars, teneinde een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de solvabiliteit van de vereniging.

Extra artikelen koopovereenkomst

Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is omstreeks 1972, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Meetinstructies:
De oppervlakte van de woning is opgemeten aan de hand van de (BBMI) Meetinstructie. Deze meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De oppervlakte is een indicatie en de juistheid ervan wordt niet gegarandeerd. Koper is in de gelegenheid gesteld de woning en het perceel na te meten.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 275.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Portiekflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1972
 • Ligging Aan bosrand, aan rustige weg, vrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte 103m2
 • Inhoud 363m3
 • Aantal kamers 2
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Isolatie Dubbel glas
 • Warmwater Centrale voorziening
 • Verwarming Blokverwarming
 • Combiketel Nee

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Bergruimte

 • Schuur / Berging

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Generaal Foulkesweg 379, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning