Verkocht Wageningen

Generaal Foulkesweg 369

€ 234.000,- k.k.

Omschrijving

Generaal Foulkesweg 369, 6703 DP Wageningen; Wonen met ALLURE in het service appartementencomplex Belmonte! Op de elfde woonlaag gelegen TWEE KAMERAPPARTEMENT / Type C voorzien van grote raampartijen en een prachtig panoramisch weids uitzicht. Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 93 m² en beschikt over een eigen GARAGEBOX en...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 234.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1972
 • Woonoppervlakte 93m²
 • Aantal kamers 3
Meer kenmerken

Omschrijving

Generaal Foulkesweg 369, 6703 DP Wageningen;

Wonen met ALLURE in het service appartementencomplex Belmonte!

Op de elfde woonlaag gelegen TWEE KAMERAPPARTEMENT / Type C voorzien van grote raampartijen en een prachtig panoramisch weids uitzicht.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 93 m² en beschikt over een eigen GARAGEBOX en BERGING.

Appartementencomplex Belmonte is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving met vrije wandelmogelijkheden, zoals in het tegenover liggende park “Arboretum Belmonte” dat uitzicht biedt over de uiterwaarden en de Betuwe.

Bouwjaar: 1972, woonoppervlakte: circa 93 m², inhoud: circa 323 m³.

Indeling appartement
Entree, royale hal met vaste kasten en een meterkast, gesloten keuken voorzien van een recht keukenblok met een keramische kookplaat en een afzuigkap. Vanuit de hal is de ruime en lichte woonkamer met aansluitend de eetkamer bereikbaar van waaruit u een prachtig vrij uitzicht heeft.
De ruime slaapkamer van circa 22 m² is bereikbaar vanuit de hal en biedt toegang tot het balkon met bergkast. De badkamer is bereikbaar vanuit de slaapkamer en voorzien van een ligbad, douche, wastafel en aansluiting voor de wasapparatuur. De toiletruimte is bereikbaar vanuit zowel de badkamer als de hal en is voorzien van een staand toilet en fonteintje.

Parkflat Belmonte
Parkflat Belmonte heeft een functionerende bewonersvereniging. De manager is het aanspreekpunt voor de bewoners en ziet toe op een goede afwikkeling van de dagelijkse gang van zaken in het complex.
Op de begane grond is een receptie/administratie aanwezig en de Technische dienst.
Je kunt daarom wel zeggen dat parkflat Belmonte een ideale plek is voor 55 plussers die veel waarde hechten aan privacy en het zelfstandig wonen in een veilige, comfortabele omgeving.

Bijzonderheden
– Royaal en licht 2-kamer (voormalig 3-kamer) appartement gelegen op de elfde verdieping;
– Het appartement beschikt over een eigen garagebox en berging;
– Er is een gezamenlijke grote fietsenstalling aanwezig met oplaadpunten voor E-bikes en scootmobielen;
– Het appartement heeft een ruim balkon met bergkast;
– Servicekosten bedragen € 588,19 per maand (voor het appartement);
– Servicekosten bedragen € 29,39 per maand (voor de garage);
– Het voorschot voor de stookkosten bedraagt € 105,- per maand;
– Eenmalige entreegeld aan de VVE ad. € 281,=;
– Verwarming via blokverwarming;
– Energielabel C, geldig tot 17-03-2033
– Parkflat Belmonte heeft een receptie, een diensten manager en een technische dienst;
– Een kennismakingsgesprek met VVE Belmonte is vereist;
– De stad Wageningen is prima bereikbaar via de A12 en via de A50;
– De streekbussen stoppen vlak voor de deur. Hier heeft u een frequente doorgaande verbinding met de Intercitystations Arnhem (circa 30 minuten) en (via Wageningen-Centrum) met Ede-Wageningen (circa 25 minuten);
– Aanvaarding: in overleg.

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Extra artikelen koopovereenkomst

Geen lijst van zaken en vragenlijst aanwezig:
Het is koper bekend dat er bij het hierbij verkochte registergoed geen lijst van zaken en vragenlijst over het appartement aanwezig is. Het registergoed wordt opgeleverd zoals men deze ten tijde van de bezichtiging heeft kunnen waarnemen.

Geen zelfbewoning verkoper:
Koper is op de hoogte van het feit dat de verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor rekening en risico van koper komen. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken deswege.

Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is omstreeks 1970, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Meetinstructies:
De oppervlakte van de woning is opgemeten aan de hand van de (BBMI) Meetinstructie. Deze meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De oppervlakte is een indicatie en de juistheid ervan wordt niet gegarandeerd. Koper is in de gelegenheid gesteld de woning en het perceel na te meten.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 234.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Galerijflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1972
 • Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte 93m2
 • Inhoud 323m3
 • Aantal kamers 3
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Energieklasse C
 • Energie einddatum 03-17-2033
 • Isolatie Dubbel glas
 • Warmwater Centrale voorziening
 • Verwarming Blokverwarming
 • Combiketel Nee

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Parkeergelegenheid

 • Garage Garagebox
 • Parkeerfaciliteiten Elektra

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Generaal Foulkesweg 369, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning