Wageningen

Generaal Foulkesweg 319

€ 339.000,- k.k.

Omschrijving

Generaal Foulkesweg 319, 6703 DM Wageningen In het service appartementencomplex "Parkflat Belmonte" is op de vijfde woonlaag gelegen dit prachtig gemoderniseerd en royaal tweekamer- appartement (voormalig vierkamer- appartement) met eigen berging in de onderbouw. Dit appartement is, vanwege de uitstekende staat van onderhoud, direct te betrekken. Het appartement heeft veel...

lees verder

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Vraagprijs € 339.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1972
 • Woonoppervlakte 103m²
 • Aantal kamers 3
Meer kenmerken

Omschrijving

Generaal Foulkesweg 319, 6703 DM Wageningen

In het service appartementencomplex “Parkflat Belmonte” is op de vijfde woonlaag gelegen dit prachtig gemoderniseerd en royaal tweekamer- appartement (voormalig vierkamer- appartement) met eigen berging in de onderbouw. Dit appartement is, vanwege de uitstekende staat van onderhoud, direct te betrekken.

Het appartement heeft veel lichtinval en een prachtig uitzicht over de bossen richting de Veluwe en Arnhem.

Het appartement is gelegen op een van de mooiste plekjes aan de rand van de universiteitsstad Wageningen omringt door een prachtige bosrijke omgeving en op steenworp afstand van de botanische tuinen van het Arboretumpark Belmonte.

Er is mogelijkheid tot het bijkopen van een eigen garageplaats in de parkeerkelder. De koopsom van de parkeerplaats bedraagt: € 15.000,= k.k.

Netto woonoppervlakte: circa 103 m², bouwkundige inhoud: circa 364 m³, bouwjaar: 1972.

Parkflat Belmonte
Parkflat Belmonte heeft een functionerende bewonersvereniging. De manager is het aanspreekpunt voor de bewoners en ziet toe op een goede afwikkeling van de dagelijkse gang van zaken in het complex.
Op de begane grond is een receptie/administratie aanwezig en de Technische dienst. Je kunt daarom wel zeggen dat parkflat Belmonte een ideale plek is voor 55 plussers die veel waarde hechten aan privacy en het zelfstandig wonen in een veilige, comfortabele omgeving.

Bereikbaarheid
De stad Wageningen is prima bereikbaar via de A12 (afrit Ede/Wageningen) en A50 (afrit Renkum/Wageningen).
Streekbussen stoppen vlak voor de deur. Er is een frequente doorgaande verbinding via het busstation Wageningen naar intercitystations Arnhem & Ede-Wageningen.

Voor bezoek is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het parkeerterrein voor het complex.
Tevens is er een fietsenstalling met oplaadpunten voor E-bikes en scootmobielen.

Indeling appartement
Entree, ruime hal met meterkast, vaste kastenwand en toiletruimte voorzien van hangend toilet en fonteintje. Vanuit de hal is tevens de wasruimte voorzien van opbergruimte te bereiken. Ruime en lichte woonkamer met vrije doorloop naar de luxe (woon)keuken, voorzien van een kookeiland, aanrechtblad met inbouwkoelkast en vaatwasser en grote kastenwand met diverse inbouwapparatuur, zoals een wijnkoelkast, twee (combi)ovens.
De bijzonder ruime slaapkamer van ca. 22 m² heeft toegang tot het balkon gelegen op het oosten met bergkast. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de mooie en ruime badkamer die voorzien is van een royale inloopdouche en dubbele vaste wastafel.

Bijzonderheden
– Het appartement beschikt over een nieuwe en ongebruikte keuken, toilet en badkamer;
– Royaal en licht tweekamerappartement (voormalig vierkamerappartement. Een tweede slaapkamer is, indien nodig, eenvoudig terug te brengen);
– Het appartement is gelegen op de vijfde verdieping;
– volledig voorzien van een pvc- vloer.
– Een ruim eigen balkon met een bergkast en een prachtig uitzicht;
– Uiterst geschikt voor senioren die veel waarde hechten aan privacy en het zelfstandig wonen in een veilige en comfortabele omgeving;
– Verwarming via blokverwarming;
– Volledig voorzien van dubbele beglazing;
– Energielabel C, geldig tot 11-04-2033;
– Eigen garageplaats is apart bij te kopen, koopsom € 15.000,= k.k.;
– Servicekosten bedragen € 582,32 per maand (voor het appartement en de berging);
– Servicekosten bedragen € 11,75 per maand (voor de garageplaats);
– Eenmalige entreegeld aan de VVE ad. € 281,=;
– Een kennismakingsgesprek met VVE Parkflat Belmonte is vereist;
– Aanvaarding in overleg.

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Extra artikelen koopovereenkomst
Geen zelfbewoning verkoper:
Koper is op de hoogte van het feit dat de verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor rekening en risico van koper komen. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken deswege.

Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is omstreeks 1970, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Meetinstructies:
De oppervlakte van de woning is opgemeten aan de hand van de (BBMI) Meetinstructie. Deze meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De oppervlakte is een indicatie en de juistheid ervan wordt niet gegarandeerd. Koper is in de gelegenheid gesteld de woning en het perceel na te meten.

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Vraagprijs € 339.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Portiekflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1972
 • Ligging Aan bosrand, in bosrijke omgeving

Indeling

 • Woonoppervlakte 103m2
 • Inhoud 364m3
 • Aantal kamers 3
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Energieklasse C
 • Energie einddatum 04-11-2033
 • Warmwater Centrale voorziening
 • Verwarming Blokverwarming
 • Combiketel Nee

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Generaal Foulkesweg 319, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning