Wageningen

Generaal Foulkesweg 227

€ 267.500,- k.k.

Omschrijving

Generaal Foulkesweg 227, 6703 DJ Wageningen; Serviceflat Belmonte; Prachtig wonen met allure. Een ideale plek voor 55 plussers die veel waarde hechten aan privacy en het zelfstandig wonen in een veilige, comfortabele omgeving. Aan de rand van Wageningen bij de prachtige bossen en op steenworp afstand van de botanische tuinen...

lees verder

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Vraagprijs € 267.500,- k.k.
 • Bouwjaar 1972
 • Woonoppervlakte 103m²
 • Aantal kamers 3
Meer kenmerken

Omschrijving

Generaal Foulkesweg 227, 6703 DJ Wageningen;

Serviceflat Belmonte;
Prachtig wonen met allure. Een ideale plek voor 55 plussers die veel waarde hechten aan privacy en het zelfstandig wonen in een veilige, comfortabele omgeving.

Aan de rand van Wageningen bij de prachtige bossen en op steenworp afstand van de botanische tuinen van het Arboretumpark Belmonte ligt op de negende woonlaag in de oostelijke toren van parkflat Belmonte dit ROYALE DRIEKAMERAPPARTEMENT van circa 132 m² met een eigen berging in de onderbouw.

Mogelijkheid voor het apart bijkopen van;
* een eigen garagebox op het terrein, genummerd 16, koopsom € 25.000,= k.k.
* een eigen parkeerplaats in de gezamenlijke parkeerkelder, koopsom € 12.500,= k.k.

Getallen:
– Netto woonoppervlakte: ca. 103 m²
– Bouwjaar: 1972
– Ligging: 9e woonlaag in de oostelijke toren van Belmonte

INDELING:
Ruime centrale hal met meterkast en vaste kasten, toilet met fontein, royale, lichte woonkamer met eetkamer (samen circa 48 m²) Vanuit de woon-en eetkamer is er prachtig weids uitzicht richting de watertoren en de Wageningse Berg.
Dichte keuken voorzien van een keukenopstelling en diverse praktische opbergruimtes.
De keukenopstelling heeft de volgende apparatuur: koelkast, vaatwasser, elektrische kookplaat en een oven.
De royale slaapkamer (ca. 23 m²) is vanuit de woonkamer bereikbaar en heeft veel vaste kasten en toegang tot het balkon (met bergkast). Aansluitend is de badkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en aansluiting voor wasapparatuur.

Bijzonderheden:
– Een ruim en licht appartement van ca. 103 m²;
– Met een eigen berging in de onderbouw;
– Er is mogelijkheid om een eigen garagebox bij het complex erbij te kopen; Koopsom: € 25.000,= k.k.
– Er is mogelijkheid om een eigen garageplaats (in de gezamenlijke parkeerkelder) erbij te kopen;
Koopsom: € 12.500,= k.k.
– Ligging appartement: 9e verdieping;
– Uitzicht op de watertoren en de Wageningse Berg;
– Een ruim balkon aanwezig met bergkast;
– Er is een gezamenlijke grote fietsenstalling aanwezig met oplaadpunten voor E-bikes en scootmobielen;
– Verwarming via blokverwarming;
– Parkflat Belmonte heeft een receptie, een manager en een technische dienst die in dienst zijn van Belmonte;
– Kennismakingsgesprek voor koper met VVE Belmonte is vereist;
– De stad Wageningen is prima bereikbaar via de A12 en via de A50;
– De streekbussen stoppen vlak voor de deur. Hier heeft u een frequente doorgaande verbinding met de Intercitystations Arnhem (circa 30 minuten) en (via Wageningen-Centrum) met Ede-Wageningen (circa 25 minuten);
– Aanvaarding: in overleg.

Servicekosten:
– appartement met eigen berging: € 676,33 per maand;
– voorschot stookkosten t.b.v. verwarming bedragen thans € 70,= per maand.
– garagebox: € 4,80 per maand;
– garageplaats in de parkeerkelder: € 11,75 per maand;
– eenmalige entreegeld aan de VVE ten behoeve van mutatiekosten ad. € 283,=;

Parkflat Belmonte:
Parkflat Belmonte heeft een functionerende bewonersvereniging. De manager is het aanspreekpunt voor de bewoners en ziet toe op een goede afwikkeling van de dagelijkse gang van zaken in het complex.
Op de begane grond is een receptie/administratie aanwezig en de Technische dienst.
Mede daarom is Parkflat Belmonte een ideale plek voor 55 plussers die veel waarde hechten aan privacy en het zelfstandig wonen in een veilige, comfortabele omgeving.

Extra artikelen in de koopovereenkomst:

Koper onderzoekplicht:
Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V. heeft de opdracht tot verkoop van het onderhavige object. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers of die bekend zijn bij de administrateur van een Vereniging van Eigenaars. Desgewenst kan koper zich laten begeleiden door een adviseur of een bouwkundige bij de aankoop. Indien het object een appartementsrecht betreft, raden wij u aan, vóór de aankoop contact op te nemen met de administrateur van de Vereniging van Eigenaars, teneinde een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de solvabiliteit van de vereniging.

Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is omstreeks 1972, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Meetinstructies:
De oppervlakte van de woning is opgemeten aan de hand van de (BBMI) Meetinstructie. Deze meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De oppervlakte is een indicatie en de juistheid ervan wordt niet gegarandeerd. Koper is in de gelegenheid gesteld de woning en het perceel na te meten.

* Artikel Feitelijk gebruik:
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.’’

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Vraagprijs € 267.500,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Portiekflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1972
 • Ligging Aan bosrand, aan rustige weg, vrij uitzicht, in bosrijke omgeving

Indeling

 • Woonoppervlakte 103m2
 • Inhoud 354m3
 • Aantal kamers 3
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Energieklasse C
 • Energie einddatum 01-25-2034
 • Isolatie Dubbel glas
 • Warmwater Centrale voorziening
 • Verwarming Blokverwarming
 • Combiketel Nee

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Bergruimte

 • Schuur / Berging

Parkeergelegenheid

 • Garage Garagebox, parkeerkelder

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Generaal Foulkesweg 227, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning