Verkocht Doorwerth

Dillenburg 314

€ 187.000,- k.k.

Omschrijving

Dillenburg 314, 6865 HT Doorwerth Recent geheel vernieuwd licht tweekamer appartement gelegen op de tweede verdieping in het complex "De Dillenburg". Het appartement heeft een zonnig balkon op het zuiden. Het appartement is voorzien van een nieuwe, moderne open keuken en een nieuwe, moderne badkamer. Tevens is er een berging...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 187.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1974
 • Woonoppervlakte 42m²
 • Aantal kamers 2
Meer kenmerken

Omschrijving

Dillenburg 314, 6865 HT Doorwerth

Recent geheel vernieuwd licht tweekamer appartement gelegen op de tweede verdieping in het complex “De Dillenburg”. Het appartement heeft een zonnig balkon op het zuiden. Het appartement is voorzien van een nieuwe, moderne open keuken en een nieuwe, moderne badkamer. Tevens is er een berging aanwezig in de onderbouw.

Het appartementencomplex heeft verschillende entrees waardoor je altijd makkelijk en dichtbij kan parkeren. In de nette, verzorgde entree is een intercominstallatie, de brievenbussen, de lift en het trappenhuis aanwezig.

Bouwjaar: 1974, woonoppervlakte: circa 42 m², inhoud: circa 138 m³.

Indeling:
Entree/hal met meterkast. Slaapkamer aan de galerijzijde. Moderne in 2023 vernieuwde badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en aansluiting voor de wasapparatuur. Vanuit de hal je via de moderne in 2023 vernieuwde keuken direct in de zonnig woonkamer terecht. De keuken is uitgevoerd in een zwarte opstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten: koel-/vriescombinatie, vaatwasser, oven/magnetron, inductiekookplaat en afzuigkap. De lichte woonkamer is voorzien van een robuuste kast met hout/stalen details en een schuifpui naar het balkon. Het zonnige balkon is gelegen op het zuiden en bestrijkt de gehele breedte van het appartement.

In het groene, bosrijke Doorwerth is het fijn en plezierig wonen. Het appartement is gelegen op loopafstand van het overdekte winkelcentrum “De Weerd”. In het winkelcentrum zijn o.a. de Jumbo, Lidl en Kruidvat en diverse horecagelegenheden gevestigd. In de directe nabijheid van het appartementencomplex vindt je op loopafstand een huisartsenpraktijk. Ook sportgelegenheden zijn in Doorwerth goed vertegenwoordigd. In Doorwerth kun je alle kanten op. Je vindt er rust en natuur maar je hebt er ook veel activiteiten voor wie dat wil.

Bijzonderheden:
– Licht, modern en recent vernieuwd tweekamerappartement;
– Balkon op het zuiden;
– Het complex beschikt over een lift;
– Er is voldoende parkeergelegenheid;
– Het complex heeft een actieve VvE;
– De servicekosten bedragen € 91,= voor het appartement en € 8,= voor de berging per maand;
– Voorschot stookkosten € 106,67 per maand (gas, water);
– Energielabel E, geldig tot 08 januari 2034;
– Aanvaarding: in overleg.

Diversen:
* Artikel Niet zelf-bewoningsclausule / Feitelijk gebruik:
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.’’

* Artikel Asbest:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden.

* Artikel Meetinstructies
De oppervlakte van de woning is opgemeten aan de hand van de (BBMI) Meetinstructie. Deze meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De oppervlakte is een indicatie en de juistheid ervan wordt niet gegarandeerd. Koper is in de gelegenheid gesteld de woning en het perceel na te meten.

* Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

* Koperonderzoeksplicht
Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V. heeft de opdracht tot verkoop van het onderhavige object. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers of die bekend zijn bij de administrateur van een Vereniging van Eigenaars. Desgewenst kan koper zich laten begeleiden door een adviseur of een bouwkundige bij de aankoop. Indien het object een appartementsrecht betreft, raden wij u aan, vóór de aankoop contact op te nemen met de administrateur van de Vereniging van Eigenaars, teneinde een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de solvabiliteit van de vereniging.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 187.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Galerijflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1974
 • Ligging In woonwijk, vrij uitzicht, in bosrijke omgeving

Indeling

 • Woonoppervlakte 42m2
 • Inhoud 138m3
 • Aantal kamers 2
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Energieklasse E
 • Energie einddatum 01-08-2034
 • Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas
 • Warmwater Centrale voorziening
 • Verwarming Blokverwarming
 • Combiketel Nee

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Bergruimte

 • Schuur / Berging

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Dillenburg 314, Doorwerth

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning