Verkocht Wageningen

Boeslaan 43 -II

€ 319.000,- k.k.

Omschrijving

Boeslaan 43-II, 6703 EP Wageningen Op één van de mooiste plekjes van Wageningen met een prachtig vrij uitzicht in de woonwijk De Sahara gelegen DRIEKAMER (voorheen VIERKAMER) hoekappartement. Gelegen op een steenworp afstand van de bossen en de Wageningse Eng. Het gezellige centrum van Wageningen met haar vele voorzieningen zoals...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 319.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1961
 • Woonoppervlakte 74m²
 • Aantal kamers 3
Meer kenmerken

Omschrijving

Boeslaan 43-II, 6703 EP Wageningen

Op één van de mooiste plekjes van Wageningen met een prachtig vrij uitzicht in de woonwijk De Sahara gelegen DRIEKAMER (voorheen VIERKAMER) hoekappartement. Gelegen op een steenworp afstand van de bossen en de Wageningse Eng. Het gezellige centrum van Wageningen met haar vele voorzieningen zoals de bibliotheek, de bioscoop, Theater Junushof en vele restaurants en cafés is op fietsafstand. Ook de Campus is met de fiets gemakkelijk bereikbaar.

Netto woonoppervlakte: circa 74 m², bouwkundige inhoud: circa 236 m³, bouwjaar: 1961.

Indeling:

Entree, hal met meterkast en toegang tot alle ruimtes. De ruime lichte doorzon woonkamer (voorheen twee kamers) met een balkon aan de voor- en aan de achterzijde en een raam in de zijgevel, tevens is er een vaste kast in de woonkamer aanwezig. Twee slaapkamers; één aan de voorzijde van het appartement en één aan de achterzijde. De gemoderniseerde gesloten keuken is voorzien van een keukenblok in lichte kleurstelling met diverse inbouwapparatuur, te weten: gaskookplaat, combi-magnetron, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en afzuigkap tevens is er een extra werkblad met 2 krukken aanwezig, de gemoderniseerde badkamer is voorzien van een douchecabine, een vaste wastafel en een designradiator, het toilet met fonteintje is nog niet gemoderniseerd. Het balkon aan de achterzijde is bereikbaar vanuit de woonkamer en de keuken. Op het balkon bevindt zich een kast met de c.v.-opstelling.

Bijzonderheden:
– Gelegen op de bovenste verdieping met een prachtig uitzicht;
– De zon ligging van het appartement is ideaal, een balkon op het oosten en op het westen;
– Goed onderhouden appartement voorzien van laminaatvloer in alle kamers m.u.v. keuken, badkamer en toilet deze zijn voorzien van tegelvloeren;
– Verwarming en warmwater middels C.V.-combiketel, Intergas bouwjaar 2009, laatst onderhouden in 2023;
– Het appartement is voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie;
– Het balkon aan de achterzijde is voorzien van buitenzonwering;
– Gunstig gelegen t.o.v. supermarkt en diverse scholen;
– Bijdrage VVE is € 169,= per maand;
– Energielabel C, geldig tot 20-11-2030;
– Aanvaarding in overleg.

De volgende clausules worden opgenomen in de koopovereenkomst:
* Artikel Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is in 1961, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

* Artikel Asbest:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. (Zie voorts asbestinventarisatie-rapport)

* Artikel Meetinstructies
De oppervlakte van de woning is opgemeten aan de hand van de (BBMI) Meetinstructie. Deze meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De oppervlakte is een indicatie en de juistheid ervan wordt niet gegarandeerd. Koper is in de gelegenheid gesteld de woning en het perceel na te meten.

* Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

* Koperonderzoeksplicht
Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V. heeft de opdracht tot verkoop van het onderhavige object. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers of die bekend zijn bij de administrateur van een Vereniging van Eigenaars. Desgewenst kan koper zich laten begeleiden door een adviseur of een bouwkundige bij de aankoop. Indien het object een appartementsrecht betreft, raden wij u aan, vóór de aankoop contact op te nemen met de administrateur van de Vereniging van Eigenaars, teneinde een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de solvabiliteit van de vereniging.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 319.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Portiekflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1961
 • Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, in bosrijke omgeving

Indeling

 • Woonoppervlakte 74m2
 • Inhoud 236m3
 • Aantal kamers 3
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Energieklasse C
 • Energie einddatum 11-20-2030
 • Isolatie Dakisolatie, dubbel glas
 • Warmwater Cv ketel
 • Verwarming Cv ketel
 • Bouwjaar C.V.-Ketel 2009
 • Combiketel Nee

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Boeslaan 43-II, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning