Verkocht onder voorbehoud Wageningen

Albardaweg 15

€ 255.000,- k.k.

Omschrijving

Albardaweg 815, 6702 CW Wageningen Op de tweede verdieping gelegen ROYAAL DRIEKAMER HOEK APPARTEMENT van circa 66 m² met balkon rondom en een eigen berging in de onderbouw. Het verzorgde appartementencomplex beschikt over twee liften en een eigen huismeester. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig op het eigen terrein van het...

lees verder

Kenmerken

 • Status Onder voorbehoud verkocht
 • Vraagprijs € 255.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1965
 • Woonoppervlakte 66m²
 • Aantal kamers 3
Meer kenmerken

Omschrijving

Albardaweg 815, 6702 CW Wageningen

Op de tweede verdieping gelegen ROYAAL DRIEKAMER HOEK APPARTEMENT van circa 66 m² met balkon rondom en een eigen berging in de onderbouw.

Het verzorgde appartementencomplex beschikt over twee liften en een eigen huismeester. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig op het eigen terrein van het complex. Het appartement ligt aan de rand van Wageningen, vlakbij de dijk en de uiterwaarden, maar ook het centrum van Wageningen is op een paar minuten fietsen te bereiken. Vlakbij is er een bushalte en het NS-station van Rhenen is op slechts enkele kilometers verwijderd.

Bouwjaar: 1965, woonoppervlakte: circa 66 m², inhoud: circa 221 m³.

INDELING:Entree, tochtportaal, hal met meterkast, moderne en gemoderniseerde keuken met rechte keukenopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten: gaskookplaat, afzuigschouw, oven, koelkast, vaatwasmachine. De gemoderniseerd badkamer is voorzien van een ligbad-/douchecombinatie, vaste wastafel en wasmachine. Naast de badkamer bevindt zich het separate toilet met fonteintje. De ruime woonkamer heeft grote raampartijen. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de eetkamer (voorheen slaapkamer) met toegang tot het balkon, deze ruimte heeft tevens een raam in de zijgevel waardoor deze kamer extra licht is. De ruime slaapkamer is gesitueerd aan de galerijzijde en heeft een afmeting van circa 16 m².

Het appartement is tevens voorzien van een berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
– Royaal driekamer hoek appartement met een woonoppervlakte van 66 m²;
– Lichte woonkamer;
– Ruime slaapkamer;
– Eetkamer (voorheen slaapkamer) met toegang tot het balkon;
– Balkon rondom het appartement op een gunstige ligging;
– Separate berging op de begane grond;
– Verwarming via blokverwarming;
– Warm water via een doorstroomverwarmer;
– Buitenschilderwerk is uitgevoerd in 2021;
– Het complex is voorzien van een afgesloten hoofdentree en 2 liftinstallaties;
– Voldoende parkeergelegenheid op naastgelegen parkeerterrein;
– Actieve Vereniging van Eigenaars; de servicekosten bedragen thans € 204,80 per maand (exclusief € 129,06 voorschot stookkosten);
– Door de gunstige ligging van het appartement zijn de stookkosten relatief laag, namelijk slechts circa € 400,= per jaar, hetgeen thans niet tot uiting komt in het thans geldende voorschotbedrag;
– Energielabel C, geldig tot 02 april 2034; de verwachting is dat na verduurzaming label A afgegeven zal worden.

Aanvaarding in overleg (per direct mogelijk).

* Opkoopbescherming:
Per 17 februari 2022 voert de gemeente Wageningen een opkoopbescherming in. Dit betekent dat een woning niet mag worden gekocht om daarna te verhuren. Wie de woning koopt, moet hier in principe zelf in gaan wonen (zelfbewoningsplicht). De opkoopbescherming geldt niet voor alle wijken in Wageningen en ook niet voor alle prijsklassen. Het geldt alleen voor huizen met een WOZ-waarde minder dan € 435.000 (NHG-waardegrens) in de wijken: – Binnenstad/Centrum
– Boven- en Benedenbuurt
– De Buurt-West
– Nude

De landelijke Opkoopwet verplicht gemeenten een aantal uitzonderingen te maken. Deze maken het toch mogelijk de koopwoning te verhuren. Deze uitzonderingen zijn:
– Verhuur aan 1e of 2e graad familieleden. Bijvoorbeeld uw zoon of dochter. Of broer of kleinkind.
– Verhuur voor maximaal 1 jaar als u zelf al 12 maanden of langer in de woning woont. Bijvoorbeeld als u een jaar naar het buitenland gaat.
– Verhuur van woonruimte die zich bevindt in een winkel, kantoor of bedrijfsruimte.

Als uw situatie zo’n uitzondering is, kunt u via deze website van de gemeente Wageningen een vergunning aanvragen. (vergunning tijdelijke verhuur van woning (opkoopwet) aanvragen).
Wij verwijzen u naar de website van de gemeente Wageningen voor meer informatie.

* Artikel Niet zelf-bewoningsclausule / Feitelijk gebruik:
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.’’

* Artikel Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is in 1965, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

* Artikel Asbest:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. (Zie voorts asbestinventarisatie-rapport)

* Artikel Meetinstructies
De oppervlakte van de woning is opgemeten aan de hand van de (BBMI) Meetinstructie. Deze meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De oppervlakte is een indicatie en de juistheid ervan wordt niet gegarandeerd. Koper is in de gelegenheid gesteld de woning en het perceel na te meten.

* Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

* Koperonderzoeksplicht
Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V. heeft de opdracht tot verkoop van het onderhavige object. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers of die bekend zijn bij de administrateur van een Vereniging van Eigenaars. Desgewenst kan koper zich laten begeleiden door een adviseur of een bouwkundige bij de aankoop. Indien het object een appartementsrecht betreft, raden wij u aan, vóór de aankoop contact op te nemen met de administrateur van de Vereniging van Eigenaars, teneinde een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de solvabiliteit van de vereniging.

Kenmerken

 • Status Onder voorbehoud verkocht
 • Vraagprijs € 255.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Galerijflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1965
 • Ligging In woonwijk, vrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte 66m2
 • Inhoud 221m3
 • Aantal kamers 3
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Energieklasse C
 • Energie einddatum 04-02-2034
 • Isolatie Muurisolatie, dubbel glas
 • Warmwater Doorstroomboiler
 • Verwarming Blokverwarming
 • Combiketel Nee

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Bergruimte

 • Schuur / Berging

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Albardaweg 15, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning