Wageningen

Nieuwe singel ONG

€ 160,- k.k.

Omschrijving

Business en Science Park Wageningen ruim 3.000 m² grond voor kantoor en bedrijfsruimte vanaf 1.000 m² beschikbaar. Ten zuiden van het nieuwe kanaal ontstaat een nieuwe locatie vol mogelijkheden. De start van succesvol ondernemen. Een veelzijdige plek, waar ondernemers zich thuisvoelen. In Wageningen zijn uiteenlopende kennisintensieve bedrijven en kennisinstituten gevestigd,...

lees verder

Kenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Soort object Bouwgrond
  • Vraagprijs € 160,- k.k.
Meer kenmerken

Omschrijving

Business en Science Park Wageningen ruim 3.000 m² grond voor kantoor en bedrijfsruimte vanaf 1.000 m² beschikbaar.

Ten zuiden van het nieuwe kanaal ontstaat een nieuwe locatie vol mogelijkheden. De start van succesvol ondernemen. Een veelzijdige plek, waar ondernemers zich thuisvoelen. In Wageningen zijn uiteenlopende kennisintensieve bedrijven en kennisinstituten gevestigd, actief op het gebied van sciences, food en health. Niet voor niets noemt Gemeente Wageningen zichzelf: “City of Live Sciences”. Sluit aan!

Koopsom:
€ 160,= per m² exclusief omzetbelasting en kosten koper.

Architectonische hoogstandjes
Een bijzondere rol in het Park is weggelegd voor de architectuur en voor u. Want zelfbouw en eigen ontwikkeling is mogelijk, uiteraard binnen bepaalde bouweisen. En ook daarin wordt gekeken naar de sfeer van de omgeving. Zo worden alle gebouwen uitgevoerd in hoogwaardige materialen met gepaste omgevingskleuren, textuur en een natuurlijke uitstraling.

Te denken valt aan gesinterde bakstenen, kleureigen metalen, transparante gevels en ongeverfd hout. Op de grens van de groene boulevards, het levendige water rondom en de omringende woonbuurt, variëren de gebouwen in volume tot maximaal 4 tot 6 verdiepingen hoog en gaan zo op natuurlijke wijze op in de omgeving. Het mag duidelijk zijn dat dit bouwplan recht doet aan de omgeving én aan uw onderneming. Want alle gebouwen krijgen een eigen identiteit en uitstraling, maar behouden de eenheid in het totale gebied.

Het Business en Science Park in Wageningen ligt westelijk van de Kortenoord Allee en als uitbreiding ten zuiden van het Nieuw Kanaal. Direct tussen water en middenin het groen wordt speciaal ruimte gecreëerd voor ondernemers, zoals u. Op een plek die direct tot de verbeelding spreekt.

De nieuwe bedrijvenlocatie krijgt de sfeer van de omgeving en de flexibiliteit die uw wensen tegemoet komen. Zoals flexibiliteit in bouwen, in inrichting en aansluiting op openbare ruimte, in gebouwvolumes en in kleurstelling en stijl.

De beste ideeën op het gebied van werken en infrastructuur.
Ondernemers hebben een neus voor kansen. Dit is er zo één. De beste ideeën op het gebied van werken en infrastructuur komen samen in de uitbreiding van het Business en Science Park. Waarom zou u zich met uw bedrijf hier willen vestigen? We geven u een aantal redenen.
– Te midden van technische kennis en wetenschap in Life Sciences op wereldniveau;
– Nieuwe kwaliteitsimpuls en voorzieningenniveau in de directe omgeving;
– Veelzijdige bouwmogelijkheden met hightech en duurzame uitstraling;
– Ruime parkeergelegenheid;
– Uitstekende bereikbaarheid.

Ondernemen en duurzaamheid gaan hand in hand.
Life Sciences is de sector waarin wetenschap en technologie gebruikte wordt om de kwaliteit van leven te verbeteren. Duurzaamheid draagt daar onmiskenbaar aan bij. En is duidelijk vertegenwoordigd in het Business en Science Park. In de naast gelegen woonwijk “Nieuw Kortenoord” worden de woningen allemaal voorzien van Warmte Koude Opslag (WKO). Uw nieuwe pand kan ook voorzien worden van WKO voor verwarming, koeling en een lagere energie rekening. De complete ontsluiting door water en natuur, maakt het ondernemen vanuit het Wageningen Business en Science Park comfortabel en zoveel aantrekkelijker.

Uitstekend bereikbaar
Het Wageningen Business en Science Park ligt nabij het historisch centrum en de Universiteit van Wageningen. Via de rondweg bent u binnen enkele minuten op de A12 (Utrecht – Arnhem) of op de A30 (richting Amersfoort). Door de goede verbinding met de A30 is de A1 snel te bereiken.

Wanneer u de mogelijkheden overweegt voor een vestiging van uw bedrijf in Wageningen, bedenk dan dat u zich in goed gezelschap bevindt. Niet voor niets hebben zich in Wageningen al gerenommeerde kennisinstituten gevestigd als de Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW), het Voedsel en Waren Autoriteit laboratorium en Friesland Campina Researchlab.

Kenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Vraagprijs € 160,- k.k.
  • BTW van toepassing Nee

Bouwvorm

  • Bouwvorm Niet van toepassing

Indeling

  • Soort object Bouwgrond

Energie

Parkeergelegenheden

Diveren

  • Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
close

Reageren op deze woning

Afspraak maken