Wageningen

Anna van hoevellstraat 45

€ 184.000,- v.o.n.

Omschrijving

Anna van Hoevellstraat 45 unit 4, 6702 DD Wageningen Te koop: Bedrijfsunit volgens reeds beproefde, hoogwaardige Solid Business Park concept! Het betreft een bedrijfsunit inclusief volledige verdiepingsvloer. Algemeen De bedrijfsunit is duurzaam gebouwd, beschikt over een eigen entree, overheaddeur en 2 privé parkeerplaatsen en heeft een goede en duurzame uitstraling....

lees verder

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Soort object Bedrijfsruimte
 • Vraagprijs € 184.000,- v.o.n.
Meer kenmerken

Omschrijving

Anna van Hoevellstraat 45 unit 4, 6702 DD Wageningen

Te koop: Bedrijfsunit volgens reeds beproefde, hoogwaardige Solid Business Park concept!
Het betreft een bedrijfsunit inclusief volledige verdiepingsvloer.

Algemeen
De bedrijfsunit is duurzaam gebouwd, beschikt over een eigen entree, overheaddeur en 2 privé parkeerplaatsen en heeft een goede en duurzame uitstraling. De bereikbaarheid is uitstekend.

Het betreft een bedrijfsunit met een begane grondoppervlak van circa 46 m2 en een plafondhoogte van circa 3,45 meter. Daarnaast is de unit voorzien van een betonnen verdiepingsvloer met eveneens een oppervlakte van circa 46m2 . Hierdoor is de totale vloeroppervlak circa 92 m².

Vanwege de hoogwaardige bouwmethode en de representatieve uitstraling zijn de units geschikt voor een zeer brede doelgroep. Van hovenier tot accountant, van webshop tot bedrijfsopslagruimte, van Yoga studio tot Personal Training, maar tot de mogelijkheden behoort ook bijvoorbeeld een telewerkplek op de kantoor verdieping in combinatie met opslag van uw huisraad/boot/caravan/motor/’mancave’ op de begane grond met overheaddeur. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Locatie
Deze prachtige nieuwbouwunit is gelegen op het representatieve bedrijventerrein Nude Park II te Wageningen. Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen in het hart van de ‘Food Valley’ te Wageningen, direct nabij de Campus van Wageningen University & Research. Het object is bereikbaar vanaf de rijksweg A12 (Den Haag-Arnhem) en de A50 (Zwolle-Arnhem) via de belangrijke verkeeraders N781 (Ede-Wageningen) en de N225 (Rhenen-Arnhem). Ook met het OV is het object uitstekend bereikbaar.

Oplevering
De oplevering is casco.

Kosten
– Koper wordt zelf contractant van de nutsbedrijven. De beschikbare nutsaansluitingen zijn tot in de meterkast binnen gebracht.
– Servicekosten kosten ca. € 65 p/m (dit kan afwijken doordat dit nog niet is vastgesteld).

– De eerste verdieping betreft een zogenaamde verblijfsruimte in plaats van de gangbare functie aanduiding “lichte industrie”. Vanwege de functie aanduiding verblijfsruimte is er voldoende aandacht besteed in de casco levering aan aspecten zoals brandveiligheid, voldoende daglichttoetreding, gevelisolatie en ventilatieroosters in de ramen zodat toekomstig gebruik als kantoor tot de mogelijkheden behoort.
– Betonnen dak, voldoet ruimschoots aan brandweereisen en geschikt voor eenvoudige plaatsing van warmtepomp, airco-unit of zonnepanelen.
– Betonnen daken hebben het voordeel dat de unit in de zomer minder warm wordt in tegenstelling tot de gebruikelijke staalprofiel daken.
– Betonnen monolithische begane grondvloer.
– De bedrijfsunit is voorzien van een geïsoleerde kruipruimte in plaats van een vloer op zand gestort. Hierdoor optimale vrijheid om leidingen en afvoeren aan te brengen.
– Kalkzandsteen scheidingswanden (circa 21 cm dik).
– Complete betonnen verdiepingsvloer met en houten trap.
– Verdiepingsvloer wordt afgewerkt met een cementdekvloer van circa 50 mm dik.
– Uiterst hoge isolatiewaarden en en ander conform de huidige eisen uit onder andere het bouwbesluit.
– Voorbereiding voor vloerverwarming in combinatie met bijvoorbeeld warmtepomp en zonnepanelen.
– PIR dakisolatie in plaats van het gebruikelijke EPS (wit piepschuim) in combinatie met PVC dakbedekking, lange levensduur, hoge isolatiewaarde en voorbereid op zonnepanelen.
– Ruime parkeergelegenheid. De unit heeft de beschikking over 2 privé parkeerplaatsen.
– Kunststof en/of aluminium kozijnen van Intercombi, inclusief te openen raam op verdieping, voorzien van voldoende ventilatie roosters en daglichttoetreding die de kantoorfunctie mogelijk maken.
– Premium Hörmann overheaddeur, inclusief extra vensters in de deur ten behoeve van meer daglichttoetreding op begane grond. In combinatie met glasvulling entreedeur en bovenlicht bredere toepassingsmogelijkheden van de unit. De overhead deur is optioneel elektrisch en afstand bedienbaar uit te voeren. Hörmann is een reeds lang bestaande kwaliteitsaanbieder van overhead deuren. Toekomstige nalevering van onderdelen en service zal hierdoor gewaarborgd zijn.
– NUTS aansluitingen standaard ingebracht tot in de meterkast, inclusief Data.
– Reeds vaste posities ingetekend ten behoeve van reclame uitingen.
– Toonaangevend ontwerp door Team 2 Studio voor de bouwkunst.

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Vraagprijs € 184.000,- v.o.n.
 • BTW van toepassing Nee

Bouwvorm

 • Bouwvorm Bestaande bouw

Indeling

 • Soort object Bedrijfsruimte

Energie

Parkeergelegenheden

 • Parkeerpl. overdekt 2

Diveren

 • Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
 • Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
 • Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
close

Reageren op deze woning

Afspraak maken