Verkocht Wageningen

Zeemanstraat 2 I

€ 225.000,- k.k.

Omschrijving

Zeemanstraat 2 I, 6706 KB Wageningen; Op een centrale locatie in een fijne woonomgeving gelegen RUIM APPARTEMENT met twee slaapkamers en een groot balkon. Dit driekamer galerijappartement is gesitueerd op de tweede woonlaag en heeft een eigen BERGING in de onderbouw. Het appartement maakt deel uit van een verzorgd appartementencomplex...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 225.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1959
 • Woonoppervlakte 69m²
 • Aantal kamers 3
Meer kenmerken

Omschrijving

Zeemanstraat 2 I, 6706 KB Wageningen;

Op een centrale locatie in een fijne woonomgeving gelegen RUIM APPARTEMENT met twee slaapkamers en een groot balkon. Dit driekamer galerijappartement is gesitueerd op de tweede woonlaag en heeft een eigen BERGING in de onderbouw. Het appartement maakt deel uit van een verzorgd appartementencomplex met een actieve Vereniging van Eigenaars.

Winkels, de WUR Campus, openbaar vervoer en de uitvalswegen van Wageningen zijn op korte afstand aanwezig. Het centrum van Wageningen is binnen 10 fietsminuten te bereiken.

Woonoppervlakte: ca. 69 m², bouwkundige inhoud: ca. 238 m³ bouwjaar: 1959.

Indeling:
Entree, hal met meterkast, garderobenis, ruime inbouwkast en toiletruimte. De royale lichte woonkamer over de volledige lengte van de woning is voorzien van vaste kasten en toegang tot het balkon. De dichte keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok, een praktische inbouwkast en de opstelplaats voor de C.V.-gas combiketel. Zowel vanuit de keuken als een slaapkamer is de badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een douche. De twee slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde van het appartement en hebben toegang tot het balkon, één van de slaapkamers is voorzien van een vaste kast.

Bijzonderheden:
– Driekamer appartement met twee ruime slaapkamers;
– Fijn balkon gesitueerd op het westen;
– Het appartement is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas;
– Verwarming en warm water middels C.V.- gas combiketel Ferroli HR, bouwjaar 2007;
– De maandelijkse servicekosten bedragen thans € 153,-;
– Energielabel D, geldig tot 06-11-2029
– Centrale ligging ten opzichte van voorzieningen als winkels, WUR Campus, uitvalswegen en openbaar vervoer.

De woning maakt deel uit van het verkoopprogramma van de Woningstichting te Wageningen;
– De koopovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model van de NVM (2021);
– In de koopovereenkomst wordt een zelfbewoningsartikel, een niet- bewonersclausule, een asbestclausule, een toelichtingsclausule NEN2580, en een ouderdomsclausule opgenomen;
– Maatvoeringen en getoonde plattegronden zijn indicatief;
– De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij projectnotaris: Smit & Moormann notariaat te Wageningen;
– Aanvaarding: uiterlijk 10 weken na mondelinge overeenstemming;

*artikel Zelfbewoningplicht
Koper verklaart jegens verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, middels ondertekening van onderhavige koopovereenkomst het door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed voor eigen bewoning en eigen gebruik aan te kopen en te gebruiken en voor eigen bewoning te blijven gebruiken / in eigen gebruik te houden zolang koper eigenaar is van het hierbij door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed. Deze zelfbewoningsplicht geldt voor een maximale periode van 5 jaar na het ondertekenen van het koopcontract. Koper is bekend met het feit dat de zelfbewoningsplicht door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen aan koper wordt opgelegd om niet- en oneigenlijk gebruik van het hierbij verkochte registergoed tegen te gaan. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Onder een eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in de eerste graad namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kinderen, als aanverwantschap in de eerste graad, zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner, de (adoptie)kind(eren) van de partner en de partner van de (adoptie)kinderen (schoonzoon of schoondochter).

artikel Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.’’

artikel Asbest
6.4.3.1. in de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien. Er is een asbestinventarisatierapport aanwezig.

artikel Toelichtingsclausule NEN 2580
Toelichtingsclausule NEN2580 op eventueel aan koper verstrekte informatie zoals tekeningen, afmetingen en (inhoud/oppervlakte);
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Afwijkingen in tekeningen en gegevens zijn mogelijk. Verkoper en diens makelaar zijn niet aansprakelijk voor afwijkingen in de tekeningen en de overige opgegeven (inhoud/oppervlakte) maten.

artikel Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is in 1959, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

artikel Geen lijst van zaken
Het is koper bekend dat er bij het hierbij verkochte registergoed geen lijst van zaken aanwezig is. Het registergoed wordt opgeleverd zoals men deze ten tijde van de bezichtiging heeft kunnen waarnemen.

* Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

* Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V. heeft de opdracht tot verkoop van het onderhavige object. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers of die bekend zijn bij de administrateur van een Vereniging van Eigenaars. Desgewenst kan koper zich laten begeleiden door een adviseur of een bouwkundige bij de aankoop. Indien het object een appartementsrecht betreft, raden wij u aan, vóór de aankoop contact op te nemen met de administrateur van de Vereniging van Eigenaars, teneinde een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de solvabiliteit van de vereniging.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 225.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Galerijflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1959
 • Ligging Aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte 69m2
 • Inhoud 238m3
 • Aantal kamers 3
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Energieklasse D
 • Energie einddatum 11-06-2029
 • Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas
 • Warmwater Cv ketel
 • Verwarming Cv ketel
 • Bouwjaar C.V.-Ketel 2007
 • Combiketel Ja
 • Brandstof Gas
 • Eigendom Eigendom

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Zeemanstraat 2I, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning