Verkocht Wageningen

Van Uvenweg 120 -III

€ 165.000,- k.k.

Omschrijving

Van Uvenweg 120-III, 6707 BG Wageningen; Gelegen op vierde, tevens bovenste woonlaag gelegen DRIEKAMERAPPARTEMENT (voormalig vierkamer) met een inpandige berging in de onderbouw. Het appartement heeft o.a een royale woonkamer, twee slaapkamers, twee balkons aan de voor- en achterzijde en is voorzien van een nieuwe C.V.-combiketel (2019). Het appartement is...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 165.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1961
 • Woonoppervlakte 74m²
 • Aantal kamers 3
Meer kenmerken

Omschrijving

Van Uvenweg 120-III, 6707 BG Wageningen;

Gelegen op vierde, tevens bovenste woonlaag gelegen DRIEKAMERAPPARTEMENT (voormalig vierkamer) met een inpandige berging in de onderbouw. Het appartement heeft o.a een royale woonkamer, twee slaapkamers, twee balkons aan de voor- en achterzijde en is voorzien van een nieuwe C.V.-combiketel (2019).

Het appartement is gesitueerd nabij o.a. het stadscentrum, winkels, scholen, uitgaansgelegenheden en uitvalswegen. Het complex is voorzien van een centrale afsluitbare entree met intercominstallatie. Verder voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Het appartement maakt deel uit van een verzorgd appartementencomplex met een actieve Vereniging van Eigenaars.

Woonoppervlakte: circa 74 m², inhoud: circa 237 m³, Bouwjaar 1961.

Indeling:
entree, hal met toilet, meterkast en een extra inbouwkast, royale doorzon woonkamer met grote raampartijen en toegang tot het balkon aan de achterzijde. Via de woonkamer is de keuken te bereiken. De keuken biedt toegang tot het balkon aan de voorzijde en is voorzien van een keukenblok met een keukengeiser voor warm watervoorziening. Slaapkamer 1 (circa 11 m²) met twee inbouwkasten, slaapkamer 2 (circa 11 m²) met één vaste kast. De kasten kunnen eenvoudig worden verwijderd voor het creëren van mee ruimte, badkamer voorzien van een inloopdouche en vaste wastafel.

Bijzonderheden:
– een driekamerappartement (voormalig vierkamer) gelegen op de bovenste etage;
– ruime doorzon woonkamer van circa 30 m²)
– het appartement is volledig voorzien van dubbele beglazing;
– verwarming via een nieuwe C.V. -gas combiketel; merk: Remeha Avanta, bouwjaar 2019;
– Het appartement is voorzien van een deurbel intercominstallatie;
– In de woning kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn;
– De maandelijkse servicekosten bedragen thans € 121,=.

De woning maakt deel uit van het verkoopprogramma van de Woningstichting te Wageningen;
– De koopovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model van de NVM (2018);
– In de koopovereenkomst wordt een zelfbewoningsartikel, een niet- bewonersclausule, een asbestclausule, een toelichtingsclausule NEN2580 en een ouderdomsclausule opgenomen;
– Maatvoeringen en getoonde plattegronden zijn indicatief;
– De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij projectnotaris: Smit & Moormann notariaat te Wageningen;
– Aanvaarding: uiterlijk 10 weken na mondelinge overeenstemming.

artikel Zelfbewoningplicht
Koper verklaart jegens verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, middels ondertekening van onderhavige koopovereenkomst het door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed voor eigen bewoning en eigen gebruik aan te kopen en te gebruiken en voor eigen bewoning te blijven gebruiken / in eigen gebruik te houden zolang koper eigenaar is van het hierbij door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed. Deze zelfbewoningsplicht geldt voor een maximale periode van 5 jaar na het ondertekenen van het koopcontract. Koper is bekend met het feit dat de zelfbewoningsplicht door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen aan koper wordt opgelegd om niet- en oneigenlijk gebruik van het hierbij verkochte registergoed tegen te gaan. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Onder een eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in de eerste graad namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kinderen, als aanverwantschap in de eerste graad, zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner, de (adoptie)kind(eren) van de partner en de partner van de (adoptie)kinderen (schoonzoon of schoondochter).

artikel Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het ver kochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.’’

artikel Asbest
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/ materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. (Zie voorts asbestinventarisatie-rapport, opgesteld door firma _____, d.d. _____, met registratienummer: _____).

artikel Toelichtingsclausule NEN 2580
Toelichtingsclausule NEN2580 op eventueel aan koper verstrekte informatie zoals tekeningen, afmetingen en (inhoud/oppervlakte);
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Afwijkingen in tekeningen en gegevens zijn mogelijk. Verkoper en diens makelaar zijn niet aansprakelijk voor afwijkingen in de tekeningen en de overige opgegeven (inhoud/oppervlakte) maten.

artikel Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is in 1961, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 165.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Portiekflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1961
 • Ligging In woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte 74m2
 • Inhoud 237m3
 • Aantal kamers 3
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Isolatie Dubbel glas
 • Warmwater Cv ketel
 • Verwarming Cv ketel
 • Bouwjaar C.V.-Ketel 2019
 • Combiketel Ja
 • Brandstof Gas
 • Eigendom Eigendom

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Bergruimte

 • Schuur / Berging

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

Van Uvenweg 120-III, Wageningen

Geïnteresseerd geraakt?

Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

reageer op deze woning