Verkocht Wageningen

Van 't Hoffstraat 25 -II

€ 185.000,- k.k.

Omschrijving

Van 't Hoffstraat 25 -II, 6706 KG Wageningen; Ruim DRIEKAMER-HOEK-APPARTEMENT gelegen op de derde, tevens bovenste, woonlaag met een balkon vanuit de woon-eetkamer en een aparte loggia vanuit de keuken. Tevens een eigen berging in de onderbouw aanwezig. Het appartement is o.a. voorzien van een grote woonkamer (woon- en eetkamer),...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 185.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1961
 • Woonoppervlakte 75m²
 • Aantal kamers 3
Meer kenmerken

Omschrijving

Van ’t Hoffstraat 25 -II, 6706 KG Wageningen;

Ruim DRIEKAMER-HOEK-APPARTEMENT gelegen op de derde, tevens bovenste, woonlaag met een balkon vanuit de woon-eetkamer en een aparte loggia vanuit de keuken. Tevens een eigen berging in de onderbouw aanwezig.

Het appartement is o.a. voorzien van een grote woonkamer (woon- en eetkamer), twee slaapkamers en een vernieuwde keukenopstelling.

Het complex is gelegen op een gunstige locatie ten opzichte van de WUR en de campus, sportaccommodaties, het winkelcentrum in de Tarthorst en openbaar vervoer, ook uitvalswegen richting A12 en A50 zijn op korte afstand.

Woonoppervlakte 75 m², bouwkundige inhoud: 246 m³, bouwjaar 1961.

Indeling:
entree, hal, ruime woonkamer met een vaste inbouwkast en aansluitend de eetkamer met twee vaste inbouwkasten. Vanuit de eetkamer is er toegang tot het balkon. Slaapkamer 1 (ca 9 m²) met een inbouwkast, slaapkamer 2 (ca 12 m²) met een inbouwkast en een wastafel, badkamer voorzien van een douchehoek en vaste wastafel, separaat toilet, dichte keuken voorzien van een vernieuwde keukenopstelling met aansluitend de loggia met inbouwkast. De keuken beschikt ook over inbouwkasten en over de opstelling van de C.V.-combiketel.

Bijzonderheden:
– Verwarming en warmwatervoorziening via C.V.-gas combiketel (bouwjaar 2008)
– Het appartement is grotendeels voorzien van dubbele beglazing;
– In het appartement zijn veel praktische inbouwkasten aanwezig;
– Ruime woon- en eetkamer;
– 2 ruime slaapkamers;
– Balkon en een aparte loggia aanwezig;
– De maandelijkse servicekosten bedragen thans € 165,= per maand.

De woning maakt deel uit van het verkoopprogramma van de Woningstichting te Wageningen;

– De koopovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model van de NVM (2018);
– In de koopovereenkomst wordt een zelfbewoningsartikel, een niet- bewonersclausule, een asbestclausule, een toelichtingsclausule NEN2580 en een ouderdomsclausule opgenomen;
– Maatvoeringen en getoonde plattegronden zijn indicatief;
– De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij projectnotaris: Smit & Moormann notariaat te Wageningen;
– Aanvaarding: uiterlijk 10 weken na mondelinge overeenstemming.

*artikel Zelfbewoningplicht
Koper verklaart jegens verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, middels ondertekening van onderhavige koopovereenkomst het door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed voor eigen bewoning en eigen gebruik aan te kopen en te gebruiken en voor eigen bewoning te blijven gebruiken / in eigen gebruik te houden zolang koper eigenaar is van het hierbij door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed. Koper is bekend met het feit dat de zelfbewoningplicht door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen aan koper wordt opgelegd om niet- en oneigenlijk gebruik van het hierbij verkochte registergoed tegen te gaan. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Onder een eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in de eerste graad namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kinderen, als aanverwantschap in de eerste graad, zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner, de (adoptie)kind(eren) van de partner en de partner van de (adoptie)kinderen (schoonzoon of schoondochter).

artikel Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.’’

artikel Asbest
6.4.3.1. in de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien. Er is een asbestinventarisatierapport aanwezig.

artikel Toelichtingsclausule NEN 2580 / Meetinstructies
De oppervlakte van de woning is opgemeten aan de hand van de (BBMI) Meetinstructie. Deze meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De oppervlakte is een indicatie en de juistheid ervan wordt niet gegarandeerd. Koper is in de gelegenheid gesteld de woning en het perceel na te meten.

artikel Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is omstreeks 1961, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 185.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Galerijflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1961
 • Ligging

Indeling

 • Woonoppervlakte 75m2
 • Inhoud 246m3
 • Aantal kamers 3
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Energieklasse C
 • Energie einddatum 10-30-2029
 • Isolatie Grotendeels dubbelglas
 • Warmwater Cv ketel
 • Verwarming Cv ketel
 • Bouwjaar C.V.-Ketel 2008
 • Combiketel Ja
 • Brandstof Gas
 • Eigendom Eigendom

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Bergruimte

 • Schuur / Berging

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

Van ’t Hoffstraat 25-II, Wageningen

Geïnteresseerd geraakt?

Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

reageer op deze woning