Verkocht Wageningen

Van 't Hoffstraat 21 -I

€ 225.000,- k.k.

Omschrijving

Van 't Hoffstraat 21-I, 6706 KG Wageningen; Ruim VIERKAMERAPPARTEMENT met 2 balkons gelegen op de tweede woonlaag en een afzonderlijke berging in de onderbouw. Het appartement is voorzien van een gesloten keuken met balkon, drie slaapkamers en een lichte woonkamer met aansluitende eetkamer en toegang tot het tweede balkon aan...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 225.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1961
 • Woonoppervlakte 79m²
 • Aantal kamers 4
Meer kenmerken

Omschrijving

Van ’t Hoffstraat 21-I, 6706 KG Wageningen;

Ruim VIERKAMERAPPARTEMENT met 2 balkons gelegen op de tweede woonlaag en een afzonderlijke berging in de onderbouw. Het appartement is voorzien van een gesloten keuken met balkon, drie slaapkamers en een lichte woonkamer met aansluitende eetkamer en toegang tot het tweede balkon aan de voorzijde. Het appartement maakt deel uit van een verzorgd complex met een actieve vereniging van eigenaars.

Het complex is gelegen op een gunstige locatie ten opzichte van de WUR en campus, het winkelcentrum in de Tarthorst en openbaar vervoer, ook uitvalswegen richting A12 en A50 zijn op korte afstand.

Woonoppervlakte 79 m², bouwkundige inhoud: 253 m³, bouwjaar 1961.

Indeling: entree, meterkast aan de buitenzijde, hal met berging, toegang tot de toiletruimte en de badkamer voorzien van een vaste wastafel en douche. De woonkamer is ruim en heerlijk licht (voorheen 2 kamers) en beschikt over een apart eetgedeelte, een inbouwkast en een deur naar het balkon. De keuken met deur naar het balkon aan de achterzijde beschikt over een eenvoudig recht keukenblok. Ook de aansluiting voor de wasmachine en de opstelling voor de C.V.- combi installatie zijn hier aanwezig. Van de drie slaapkamers zijn er twee voorzien van een vaste kast en één slaapkamer beschikt daarbij over een eigen vaste wastafel.

Bijzonderheden:
– Ruim vierkamerappartement op de tweede woonlaag;
– Alle kozijnen aan de voorzijde van het complex zijn vervangen en voorzien van dubbel glas;
– Verwarming en warmwatervoorziening middels C.V.-gas combiketel Remeha Avanta, bouwjaar 2011;
– De servicekosten bedragen thans € 175,98 per maand;
– Ideale ligging ten opzichte van voorzieningen als winkels en scholen.

De woning maakt deel uit van het verkoopprogramma van de Woningstichting te Wageningen;
– De koopovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model van de NVM (2018);
– In de koopovereenkomst wordt een zelfbewoningsartikel, een niet- bewonersclausule, een asbestclausule, een toelichtingsclausule NEN2580 en een ouderdomsclausule opgenomen;
– Maatvoeringen en getoonde plattegronden zijn indicatief;
– De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij projectnotaris: Smit & Moormann notariaat te Wageningen;
– Aanvaarding: uiterlijk 10 weken na mondelinge overeenstemming.

artikel Zelfbewoningplicht:
Koper verklaart jegens verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, middels ondertekening van onderhavige koopovereenkomst het door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed voor eigen bewoning en eigen gebruik aan te kopen en te gebruiken en voor eigen bewoning te blijven gebruiken / in eigen gebruik te houden zolang koper eigenaar is van het hierbij door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed. Deze zelfbewoningsplicht geldt voor een maximale periode van 5 jaar na het ondertekenen van het koopcontract. Koper is bekend met het feit dat de zelfbewoningsplicht door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen aan koper wordt opgelegd om niet- en oneigenlijk gebruik van het hierbij verkochte registergoed tegen te gaan. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Onder een eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in de eerste graad namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kinderen, als aanverwantschap in de eerste graad, zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner, de (adoptie)kind(eren) van de partner en de partner van de (adoptie)kinderen (schoonzoon of schoondochter).

artikel Niet zelf-bewoningsclausule:
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.’’

artikel Asbest:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden.

artikel Toelichtingsclausule NEN 2580:
Toelichtingsclausule NEN2580 op eventueel aan koper verstrekte informatie zoals tekeningen, afmetingen en (inhoud/oppervlakte);
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Afwijkingen in tekeningen en gegevens zijn mogelijk. Verkoper en diens makelaar zijn niet aansprakelijk voor afwijkingen in de tekeningen en de overige opgegeven (inhoud/oppervlakte) maten.

artikel Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is in 1961, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 225.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Galerijflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1961
 • Ligging Aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte 79m2
 • Inhoud 253m3
 • Aantal kamers 4
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Energieklasse C
 • Energie einddatum 10-30-2029
 • Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas
 • Warmwater Cv ketel
 • Verwarming Cv ketel
 • Bouwjaar C.V.-Ketel 2011
 • Combiketel Ja
 • Brandstof Gas
 • Eigendom Eigendom

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Van ’t Hoffstraat 21-I, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning