Verkocht Wageningen

Thorbeckestraat 514

€ 262.500,- k.k.

Omschrijving

Thorbeckestraat 514, 6702 CL Wageningen; Op loopafstand van het stadscentrum gelegen modern, licht en goed onderhouden DRIEKAMER HOEKAPPARTEMENT van circa 71 m² op de derde verdieping en voorzien van ruime inpandige berging in de onderbouw. Het appartement is aan de binnenzijde gemoderniseerd en voorzien van een vernieuwde keuken met inbouwapparatuur,...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 262.500,- k.k.
 • Bouwjaar 1965
 • Woonoppervlakte 71m²
 • Aantal kamers 3
Meer kenmerken

Omschrijving

Thorbeckestraat 514, 6702 CL Wageningen;

Op loopafstand van het stadscentrum gelegen modern, licht en goed onderhouden DRIEKAMER HOEKAPPARTEMENT van circa 71 m² op de derde verdieping en voorzien van ruime inpandige berging in de onderbouw.

Het appartement is aan de binnenzijde gemoderniseerd en voorzien van een vernieuwde keuken met inbouwapparatuur, badkamer en toiletruimte.

Het appartementencomplex ligt in een groene omgeving aan de rand van Wageningen op korte afstand van het stadscentrum en van de Uiterwaarden van de Rijn. Direct voor de deur is er parkeergelegenheid en op loopafstand zijn er diverse winkels, een supermarkt en een basisschool.
Dit kleinschalige appartementencomplex heeft een actieve en goed functionerende Vereniging van Eigenaren.

Netto woonoppervlakte: circa71 m², bouwkundige inhoud: circa 225 m³, bouwjaar: 1965.

Indeling appartement:
Entree, hal voorzien van een vaste kast en meterkast en toegang tot de vertrekken. De keuken is gesitueerd aan de galerijzijde van het appartement en voorzien van een in lichte kleurstelling uitgevoerde L-vormige keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur, te weten: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en magnetronoven, tevens is hier de aansluiting voor de wasapparatuur aanwezig. Vanuit de hal komt u in de royale doorzon woonkamer voorzien van grote raampartijen aan de voor- en achterzijde, een klein raam in de zijgevel en toegang tot het balkon. Het appartement is voorzien van twee slaapkamers, waarvan één gesitueerd aan de achterzijde van het appartement met toegang tot het balkon. De tweede slaap-/studeerkamer is gelegen aan de galerijzijde De vernieuwde badkamer is voorzien van een inloopdouche en een vaste wastafel. De eveneens vernieuwde toiletruimte is voorzien van een zwevend closet en fonteintje.

Bijzonderheden:
– Royaal en licht driekamerappartement;
– Het appartement beschikt over twee slaapkamers;
– Op loop- en/of fietsafstand van de supermarkt en het gezellige centrum.
– Warm water en verwarming middels een Rehema Avanta ketel uit november 2022;
– Energielabel D, geldig tot 02-03-2026;
– De servicekosten bedragen thans ad € 120,= per maand;
– Gezonde Vereniging van Eigenaars;
– Een eigen berging in de onderbouw;

Aanvaarding in overleg.

• Artikel Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is in 1965, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

• Artikel Asbest:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. (Zie voorts asbestinventarisatie-rapport)

• Artikel Meetinstructies
De oppervlakte van de woning is opgemeten aan de hand van de (BBMI) Meetinstructie. Deze meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De oppervlakte is een indicatie en de juistheid ervan wordt niet gegarandeerd. Koper is in de gelegenheid gesteld de woning en het perceel na te meten.

* Opkoopbescherming:
Het appartement is gelegen in De Buurt-West, hier is de opkoopbescherming is van toepassing.
Per 17 februari 2022 voert de gemeente Wageningen een opkoopbescherming in. Dit betekent dat een woning niet mag worden gekocht om daarna te verhuren. Wie de woning koopt, moet hier in principe zelf in gaan wonen (zelfbewoningsplicht). De opkoopbescherming geldt niet voor alle wijken in Wageningen en ook niet voor alle prijsklassen. Het geldt alleen voor huizen met een WOZ-waarde minder dan € 405.000 (NHG-waardegrens) in de wijken: Binnenstad/Centrum, Boven- en Benedenbuurt, De Buurt-West en de Nude.
De landelijke Opkoopwet verplicht gemeenten een aantal uitzonderingen te maken. Deze maken het toch mogelijk de koopwoning te verhuren. Deze uitzonderingen zijn:
– Verhuur aan 1e of 2e graad familieleden. Bijvoorbeeld uw zoon of dochter. Of broer of kleinkind.
– Verhuur voor maximaal 1 jaar als u zelf al 12 maanden of langer in de woning woont. Bijvoorbeeld als u een jaar naar het buitenland gaat.
– Verhuur van woonruimte die zich bevindt in een winkel, kantoor of bedrijfsruimte.
Als uw situatie zo’n uitzondering is, kunt u via deze website van de gemeente Wageningen een vergunning aanvragen. (vergunning tijdelijke verhuur van woning (opkoopwet) aanvragen).
Wij verwijzen u naar de website van de gemeente Wageningen voor meer informatie.

* Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

* Koperonderzoeksplicht
Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V. heeft de opdracht tot verkoop van het onderhavige object. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers of die bekend zijn bij de administrateur van een Vereniging van Eigenaars. Desgewenst kan koper zich laten begeleiden door een adviseur of een bouwkundige bij de aankoop. Indien het object een appartementsrecht betreft, raden wij u aan, vóór de aankoop contact op te nemen met de administrateur van de Vereniging van Eigenaars, teneinde een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de solvabiliteit van de vereniging.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 262.500,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Galerijflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1965
 • Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte 71m2
 • Inhoud 230m3
 • Aantal kamers 3
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Energieklasse D
 • Energie einddatum 03-02-2026
 • Warmwater Cv ketel
 • Verwarming Cv ketel
 • Bouwjaar C.V.-Ketel 2022
 • Combiketel Ja
 • Brandstof Gas
 • Eigendom Eigendom

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Thorbeckestraat 514, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning