Verkocht Wageningen

Prof. Quanjerstraat 18

€ 795.000,- k.k.

Omschrijving

Prof. Quanjerstraat 18, 6709 VP Wageningen Bouwnummer 426, Buitenoord fase 4 * ROYALE EN KARAKTERISTIEKE 2-ONDER-1-KAPWONING PER DIRECT BESCHIKBAAR * Stijlvolle en royale 2-onder-1-kapwoning gelegen in de geliefde woonwijk Buitenoord. Deze helft van een prachtige tweekapper heeft een karakteristieke uitstraling met een dwarskap. De woning heeft een zij-entree, Franse balkons...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 795.000,- k.k.
 • Bouwjaar 2022
 • Woonoppervlakte 190m²
 • Aantal kamers 5
Meer kenmerken

Omschrijving

Prof. Quanjerstraat 18, 6709 VP Wageningen
Bouwnummer 426, Buitenoord fase 4

* ROYALE EN KARAKTERISTIEKE 2-ONDER-1-KAPWONING PER DIRECT BESCHIKBAAR *

Stijlvolle en royale 2-onder-1-kapwoning gelegen in de geliefde woonwijk Buitenoord. Deze helft van een prachtige tweekapper heeft een karakteristieke uitstraling met een dwarskap.
De woning heeft een zij-entree, Franse balkons op de eerste verdieping en een ruim woonoppervlakte van maar liefst 190 m²! Bovendien staat de woning op een ruime kavel met een zij- en achtertuin. Parkeren doe je op eigen terrein, naast het huis is plek voor twee auto’s.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers. De zeer royale tweede verdieping is (nog) niet ingedeeld, het realiseren van een vijfde en-/ zesde slaapkamer behoort hier zeker tot de mogelijkheden!

Buitenoord ligt aan de westkant van Wageningen en aan de buitenrand van de nieuwbouwwijk Kortenoord; tegen Tuinwijk aan. Prachtig gelegen aan het natuurgebied Binnenveld, maar toch dicht bij de binnenstad. Die je in nog geen 10 minuten met fiets of auto bereikt.

Netto woonoppervlakte: ca. 190 m²
Berging: ca. 13,5 m²
Perceeloppervlakte: voorlopig ca. 308 m² (dient nog kadastraal te worden ingemeten)
Bouwjaar: 2022
Oplevering: de woning is per direct beschikbaar
Ligging ruime achtertuin: noordwesten

Indeling
Begane grond: via de zij-entree kom je binnen in de ruime hal, in de ruime hal bevinden zich de toiletruimte voorzien van zwevend toilet en fonteintje, de meterkast en een grote provisie-/trapkast met opstelling voor de warmtepomp. Vanuit de hal stap je binnen in het midden van het woongedeelte, met aan de voorzijde de riante woonkamer. Hier heb je veel daglichtinval dankzij de verdiepingshoge raampartij én een extra zijraam. Aan de achterzijde bevindt zich de grote leefkeuken. Hier is de woning dankzij een uitbouw bijna 7 meter breed! Zomers zet je de deuren open naar de achtertuin, die op het noordwesten is gelegen. De woning wordt opgeleverd inclusief een kwalitatief hoge Bruynzeel keuken, de keuken is voorzien van een kastenwand en een kookeiland en voorzien van de volgende (energiezuinige) inbouwapparatuur, te weten: Bora inductiekookplaat met afzuiger, oven (60 cm), combi oven (60 cm), vaatwasser, grote koelkast en een grote vriezer. Het werkblad van de keuken is van composiet.

Eerste verdieping: op de eerste verdiepingen bevinden zich vier ruime slaapkamers. De slaapkamers aan de voorzijde hebben een Frans balkon. De badkamer is voorzien van een toilet, inloopdouche, wastafel met spiegel én een ligbad, met sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe.

Tweede verdieping: zeer ruime open zolderruimte voorzien van twee grote dakramen, die nog vrij in te delen is. Op deze verdieping bevinden zich de aansluiten voor de wasapparatuur, mechanische ventilatiebox en omvormers van de zonnepanelen.

Tuin en berging: in de achtertuin wordt een buitenberging geplaatst met een binnenwerkse afmeting van circa 4,48×3,03 meter. De buitengevels van de berging bestaan uit houten regelwerk afgewerkt met verduurzaamd vuren rabatdelen. Het dak van de bergingen bestaat uit een ongeïsoleerde houten balklaag, met een dakbeschot van spaanplaten en een bitumineuze dakbedekking. De dakrand wordt voorzien van een metalen afdekkap.

Kenmerken
– Zeer ruime en duurzame 2-onder-1-kapwoning ontworpen door Weusten Liedenbaum Architecten;
– Inclusief sanitair (badkamer en toiletruimte);
– Inclusief kwalitatief hoge Bruynzeel keuken met een complete set aan energiezuinige Siemens apparatuur;
– Inclusief 5 jaar garantie op de Siemens apparatuur;
– Royale open zolderruimte met mogelijkheid voor het realiseren van een vijfde en-/of zesde slaapkamer;
– De woning is voorzien van een NIBE bodemwarmtepomp;
– De hele woning is voorzien van vloerverwarming. De badkamer wordt bijverwarmd met een elektrische radiator;
– In de zomer kan de woning door de ingebouwde koelmodule worden gekoeld;
– Achtertuin op het noordwesten;
– Twee eigen parkeerplaatsen naast de woning;
– De woning voldoet aan de BENG regelgeving en is standaard voorzien van zonnepanelen;
– Bovenop de standaard zonnepanelen worden er nog 7 extra zonnepanelen geplaatst;
– Er zijn meerdere extra loze leidingen in het huis opgenomen, waardoor eenvoudig extra elektra, UTP of andere aansluitingen gerealiseerd kunnen worden;
– Voorbereiding aanwezig voor een laadpunt auto (een loze leiding is aanwezig naast de voordeur);
– Voorlopig energielabel A+++;
– Uitgebreide informatie en de technische omschrijving is verkrijgbaar via de makelaar.

* Duurzame voordelen van deze woning:
De gas- en energieprijzen zijn afgelopen maanden hard gestegen. En deze woning biedt, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want deze nieuwbouwwoning voldoet aan strenge eisen wat resulteert in een lager verbruik of zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. En deze woning is geheel gasloos.

* Zonnepanelen:
De woningen worden voorzien van PV-panelen (zonnepanelen). Een PV-paneel is een paneel dat zonne-energie omzet in elektriciteit. De panelen worden op het dak geplaatst, conform geveltekening. Op zolder wordt nabij de MV-installatie een omvormer geplaatst, op zolder wordt de omvormer aan de niet-installatie zijde geplaatst. Het aantal PV-panelen is afhankelijk van de energieprestatieberekening van de woning. De woning voldoet in basis aan de BENG eisen. In verband met het nastreven van een meer duurzame woning dan volgens de regelgeving nodig is wordt de woning voorzien van meer PV- panelen dan nodig is volgens de BENG. Door de toevoeging van deze PV-panelen komt de woning in basis in aanmerking voor een groenhypotheek (BENG2 ? 0,0). De energie-opbrengst is uitgesloten van de Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2020. Dit is afhankelijk van het weer, aantal zonne-uren en schoonhouden van de panelen en kan daarom niet gegarandeerd worden.

* Vloerverwarming en vloerverkoeling:
Deze woning is voorzien van vloerverwarming én vloerkoeling en dit zorgt voor extra wooncomfort. Enerzijds omdat een warme vloer in de winter en een koele vloer in de zomer nou eenmaal prettig is, anderzijds omdat vloerverwarming en -koeling zorgt voor een fijn en prettig binnenklimaat. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de temperatuur in een woning efficiënter wordt gereguleerd. Bij vloerverwarming wordt de opwarming andersom geregeld; namelijk van ’beneden naar boven’. Omdat warme lucht automatisch opstijgt, wordt de ruimte efficiënt verwarmd. Doordat vloerverwarming over de gehele oppervlakte van de vloer wordt gelegd, wordt de warmte bovendien gelijkmatig over de vloer verdeeld. Én omdat er bij deze manier van verwarmen, de kamer gelijkmatig verwarmd wordt , is het – in tegenstelling tot klassieke radiatoren – ook mogelijk om de thermostaat iets lager te zetten dan de gewenste temperatuur. En dat scheelt weer energie! Daarnaast brengt deze manier van verwarmen ook gezondheidsvoordelen met zich mee. Vloerverwarming zorgt namelijk voor een betere luchtkwaliteit. Stofdeeltjes worden niet door de lucht geblazen, wat wel het geval is bij radiatoren. En, de naam zegt het al, de verwarming ligt onder de vloer. Het is dan ook niet zichtbaar en neemt geen ruimte in beslag. Je hebt geen radiatoren meer. Ideaal! Die verzamelen toch alleen maar stof.

* Bodemwarmtepomp
Een bodemwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Deze warmtepomp haalt warmte uit de bodem en geeft deze af binnen in huis. In de zomer werkt dit principe precies andersom. Op die manier kun je met de meeste bodemwarmtepompen en vloerverwarming je woning ook koelen!

Disclaimer:
Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend bestemd voor geadresseerde en niet bedoeld als een aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan door Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V. heeft de opdracht tot verkoop van het onderhavige object. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van
de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers of die bekend zijn bij de administrateur van een Vereniging van Eigenaars. Desgewenst kan koper zich laten begeleiden door een adviseur of een bouwkundige bij de aankoop. Indien het object een appartementsrecht betreft, raden wij u aan, vóór de aankoop contact op te nemen met de administrateur van de Vereniging van Eigenaars, teneinde een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de solvabiliteit van de vereniging.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 795.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 2022
 • Ligging Aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte 190m2
 • Inhoud 722m3
 • Aantal kamers 5
 • Aantal woonlagen 3
 • Perceeloppervlakte 308m2

Energie

 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Warmwater Centrale voorziening, aardwarmte
 • Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp
 • Combiketel Nee

Buitenruimte

 • Tuin Achtertuin, voortuin
 • Hoofdtuin Achtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin 127m2 (11.3m bij 11.3m)
 • Ligging hoofdtuin Noordwest
 • Kwaliteit tuin Aan te leggen

Bergruimte

 • Schuur / Berging

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Prof. Quanjerstraat 18, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning