Verkocht Wageningen

Prof. Grijnslaan 7

€ 725.000,- k.k.

Omschrijving

Prof. Grijnslaan 7, 6709 VG Wageningen, Bouwnummer 286 Buitenoord Fase 5; * NIEUW TE BOUWEN ROYAAL HELFT V/E DUBBEL WOONHUIS MET VRIJ UITZICHT OVER DE LANDERIJEN * Energiezuinig wonen in Buitenoordse schoonheid. Deze karaktervolle 2 onder 1 kapwoningen met een aangebouwde, en tevens inpandig bereikbare, berging (ca. 18 m²) met...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 725.000,- k.k.
 • Bouwjaar 2022
 • Woonoppervlakte 167m²
 • Aantal kamers 6
Meer kenmerken

Omschrijving

Prof. Grijnslaan 7, 6709 VG Wageningen,
Bouwnummer 286 Buitenoord Fase 5;

* NIEUW TE BOUWEN ROYAAL HELFT V/E DUBBEL WOONHUIS MET VRIJ UITZICHT OVER DE LANDERIJEN *
Energiezuinig wonen in Buitenoordse schoonheid.

Deze karaktervolle 2 onder 1 kapwoningen met een aangebouwde, en tevens inpandig bereikbare, berging (ca. 18 m²) met openslaande deuren is gelegen op een mooie locatie aan de rand van de woonwijk. De woning is ruim en is aan de achterzijde 1,2 meter uitgebouwd.

De ligging is prachtig! Door de ligging heb je aan de achterzijde fantastisch uitzicht op het Binnenveld en de Grebbeberg. De warme rode gevelsteen en donkere kozijnen nodigen uit om binnen te komen.

Netto woonoppervlakte: ca. 167 m²
Berging: netto ca. 18 m²
Perceeloppervlakte: voorlopig ca. 238 m² (dient nog kadastraal te worden ingemeten)
Bouwjaar: 2022
Oplevering: 2 weken na oplevering nieuwbouwwoning aan huidige verkoper.
Oplevering naar verwachting begin 2e kwartaal 2023
Ligging ruime achtertuin: zuidwesten met landelijk uitzicht

Vanaf de oprit, met plek voor 2 auto’s, bereik je de geschakelde berging met dubbele openslaande deuren;

Indeling: Begane grond: zijentree, hal, vrijhangend toilet met fontein, meterkast, ruime en lichte woonruimte met aan achterzijde de open keuken gesitueerd. De grote raampartijen aan de voorzijde en de grote schuifpui aan de achterzijde zorgen voor veel lichtinval. Vanuit de keuken is er toegang tot de grote berging.

1e verdieping: op deze verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers; slaapkamer 1 aan de voorzijde, slaapkamer 2 aan de voorzijde en een grote ouderslaapkamer 3 aan de achterzijde. Deze ouderslaapkamer heeft een inloopkast.
De badkamer heeft een wastafelmeubel met een grote wasbak en dubbele kranen, ligbad, inloopdouche en een tweede toilet.

2e verdieping: overloop, separate ruimte met aansluiting voor wasapparatuur en de techniekruimte, slaapkamer 4 met een dakraam, slaapkamer 5 met een dakraam.

Kenmerken:
– Inclusief sanitair (badkamer en toiletruimte)
– Exclusief keukenopstelling;
– Een zeer duurzame woning;
– Vloerverwarming (inclusief vloerverkoeling) op de begane grond, de 1e verdieping én 2e verdieping;
– Verwarming via een bodemwarmtepomp;
– De woning voldoet aan de BENG regelgeving en is voorzien van zonnepanelen;
– Voorbereiding aanwezig voor een laadpunt auto (een loze leiding is aanwezig naast de voordeur);
– Voorlopig energielabel A+++;
– Uitgebreide informatie en de technische omschrijving is verkrijgbaar via de makelaar.

Buitenoord is voorzien van een natuurlijke omlijsting: de ecologische waterbergingszone in het noorden, de landelijke Haarweg in het zuiden en in het westen het panoramische uitzicht op natuurgebied Het Binnenveld en de Grebbeberg.

Met zo’n prachtige omgeving en het feit dat alle woningen hier super duurzaam zijn, door zonnepanelen, een bodemwarmtepomp en vloerverwarming en koeling, maakt dit tot de ideale woonplek. Wie wil er nou niet volledig gasloos wonen in een moderne nieuwbouwwoning?

* Duurzame voordelen van deze woning:
De gas- en energieprijzen zijn afgelopen maanden hard gestegen. En deze woning biedt, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want deze nieuwbouwwoning voldoet aan strenge eisen wat resulteert in een lager verbruik of zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.
En deze woning is geheel gasloos.

* Vloerverwarming en vloerverkoeling:
Deze woning is voorzien van vloerverwarming én vloerkoeling en dit zorgt voor extra wooncomfort. Enerzijds omdat een warme vloer in de winter en een koele vloer in de zomer nou eenmaal prettig is, anderzijds omdat vloerverwarming en -koeling zorgt voor een fijn en prettig binnenklimaat. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de temperatuur in een woning efficiënter wordt gereguleerd. Bij vloerverwarming wordt de opwarming andersom geregeld; namelijk van ’beneden naar boven’. Omdat warme lucht automatisch opstijgt, wordt de ruimte efficiënt verwarmd. Doordat vloerverwarming over de gehele oppervlakte van de vloer wordt gelegd, wordt de warmte bovendien gelijkmatig over de vloer verdeeld. Én omdat er bij deze manier van verwarmen, de kamer gelijkmatig verwarmd wordt , is het – in tegenstelling tot klassieke radiatoren – ook mogelijk om de thermostaat iets lager te zetten dan de gewenste temperatuur. En dat scheelt weer energie! Daarnaast brengt deze manier van verwarmen ook gezondheidsvoordelen met zich mee. Vloerverwarming zorgt namelijk voor een betere luchtkwaliteit. Stofdeeltjes worden niet door de lucht geblazen, wat wel het geval is bij radiatoren. En, de naam zegt het al, de verwarming ligt onder de vloer. Het is dan ook niet zichtbaar en neemt geen ruimte in beslag. Je hebt geen radiatoren meer. Ideaal! Die verzamelen toch alleen maar stof.

* Bodemwarmtepomp
Een bodemwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Deze warmtepomp haalt warmte uit de bodem en geeft deze af binnen in huis. In de zomer werkt dit principe precies andersom. Op die manier kun je met de meeste bodemwarmtepompen en vloerverwarming je woning ook koelen!

Disclamer:
Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend bestemd voor geadresseerde en niet bedoeld als een aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan door Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V. heeft de opdracht tot verkoop van het onderhavige object. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van
de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers of die bekend zijn bij de administrateur van een Vereniging van Eigenaars. Desgewenst kan koper zich laten begeleiden door een adviseur of een bouwkundige bij de aankoop. Indien het object een appartementsrecht betreft, raden wij u aan, vóór de aankoop contact op te nemen met de administrateur van de Vereniging van Eigenaars, teneinde een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de solvabiliteit van de vereniging.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 725.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 2022
 • Ligging Aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte 167m2
 • Inhoud 620m3
 • Aantal kamers 6
 • Aantal woonlagen 3
 • Perceeloppervlakte 238m2

Energie

 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Warmwater Centrale voorziening, aardwarmte
 • Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp
 • Combiketel Nee

Buitenruimte

 • Tuin Achtertuin, voortuin
 • Hoofdtuin Achtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin 91m2 (9.5m bij 9.6m)
 • Ligging hoofdtuin Zuidwest
 • Kwaliteit tuin Aan te leggen

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Prof. Grijnslaan 7, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning