Verkocht Wageningen

Mennonietenweg 63

€ 249.000,- k.k.

Omschrijving

Mennonietenweg 63, 6702 AC Wageningen; Beleggingsobject: Aan de rand van de wijk de Nude ligt dit ruime VIERKAMERAPPARTEMENT op de vierde, tevens bovenste, woonlaag met een balkon op het westen. Gelegen dichtbij het stadscentrum, op zo'n 5 minuten loopafstand. Supermarkt Hoogvliet is binnen handbereik evenals het openbaar vervoer. Het Campus...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 249.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1965
 • Woonoppervlakte 77m²
 • Aantal kamers 4
Meer kenmerken

Omschrijving

Mennonietenweg 63, 6702 AC Wageningen;

Beleggingsobject:

Aan de rand van de wijk de Nude ligt dit ruime VIERKAMERAPPARTEMENT op de vierde, tevens bovenste, woonlaag met een balkon op het westen. Gelegen dichtbij het stadscentrum, op zo’n 5 minuten loopafstand. Supermarkt Hoogvliet is binnen handbereik evenals het openbaar vervoer. Het Campus van WUR is op ca. 7 minuten fietsafstand.
Een eigen berging is aanwezig in het souterrain.

IN (GEDEELTELIJK) VERHUURDE STAAT:
Het appartement is thans verhuurd aan studenten en zal in ‘verhuurde staat’ worden opgeleverd.
Per 01 augustus 2022 komt er een kamer vrij in het appartement.
Een indicatie: totale huuropbrengst bedraagt voor 3 huurders: € 1.190,= per maand.
De gemeente Wageningen heeft een omgevingsvergunning afgegeven voor kamerverhuur aan maximaal 3 huurders.

Netto woonoppervlakte: ca. 77 m², bouwkundige inhoud: ca. 248 m³, bouwjaar: 1965.

Indeling: entree, hal met een vaste kast, een lichte woonkamer (ca. 21 m²) met toegang tot het balkon, slaapkamer (ca. 11 m²), slaapkamer 2 (ca. 11 m²), slaapkamer 3 (ca. 13,5 m²), badkamer voorzien van een wastafel en een douchehoek, toilet met fontein, dichte keuken voorzien van een keukenblok.

– Een ruim ingedeeld appartement;
– Beschikt over 3 slaapkamers;
– Het appartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
– Verwarming via blokverwarming, warmwater middels boiler (eigendom);
– Balkon op het westen;
– Servicekosten bedragen thans € 165,58 per maand exclusief het voorschot warmte (blokverwarming);
– Voorschot stookkosten (warmte) bedraagt € 85,14 per maand;
– Liftinstallatie is aanwezig;
– Een eigen berging in het souterrain;
– Er is een vergunning afgegeven door de gemeente Wageningen voor kamerverhuur (max. 3 huurders);
– Aanvaarding: in overleg en in verhuurde staat.

——————————————————————————————————-
De koopovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model van de NVM (2021);
– In de koopovereenkomst zullen de volgende clausules worden opgenomen:

artikel Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.’’

artikel Asbest onbekend
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen / materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden.

artikel Toelichtingsclausule NEN 2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Afwijkingen in tekeningen en gegevens zijn mogelijk. Verkoper en diens makelaar zijn niet aansprakelijk voor afwijkingen in de tekeningen en de overige opgegeven (inhoud/oppervlakte) maten.

artikel Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is in 1965, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 249.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Galerijflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1965
 • Ligging Aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte 77m2
 • Inhoud 248m3
 • Aantal kamers 4
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Energieklasse D
 • Energie einddatum 06-23-2032
 • Isolatie Dubbel glas
 • Warmwater Centrale voorziening
 • Verwarming Blokverwarming
 • Combiketel Nee

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Bergruimte

 • Schuur / Berging

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Mennonietenweg 63, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning