Verkocht Renkum

Kerkstraat 58

€ 209.000,- k.k.

Omschrijving

Kerkstraat 58, 6871 BL Renkum Nabij het veelzijdige centrum van Renkum vindt u deze karakteristieke 2-onder-1-kapwoning met een ruime vrijstaande berging en een besloten tuin op het westen. Hier zijn authentieke details behouden zoals de hoge plafonds en glas-in-lood. De woning behoeft enige modernisering en kan geheel worden aangepast en...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 209.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1914
 • Woonoppervlakte 88m²
 • Aantal kamers 6
Meer kenmerken

Omschrijving

Kerkstraat 58, 6871 BL Renkum

Nabij het veelzijdige centrum van Renkum vindt u deze karakteristieke 2-onder-1-kapwoning met een ruime vrijstaande berging en een besloten tuin op het westen. Hier zijn authentieke details behouden zoals de hoge plafonds en glas-in-lood. De woning behoeft enige modernisering en kan geheel worden aangepast en ingericht naar uw eigen smaak en wensen.
Op korte afstand vindt u winkels, scholen en openbaar vervoer. Daarbij is Renkum gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen A50 en A12.

Bouwjaar: 1914, woonoppervlakte: ca. 88 m², inhoud: ca. 353 m³, perceeloppervlakte: 176 m².

Indeling
Begane grond: Entree/hal, lange gang met trapopgang, toegang tot de provisiekelder, toiletruimte en deur naar de tuin. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde en is voorzien van een raam met glas-in-lood. Aansluitend de eetkamer met doorgang naar de keuken welke is voorzien van een eenvoudig keukenblok en de opstelling voor de C.V.-gas combiketel.

1e Verdieping: Ruime overloop met toegang tot de 3 slaapkamers waarvan de grootste is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van een vaste kastenwand. De kamer aan de achterzijde beschikt over een vaste wastafel.

Bijzonderheden:

– Karakteristieke 2-onder-1-kapwoning;
– Gelegen op korte afstand van het centrum van Renkum;
– Besloten tuin op het westen met ruime vrijstaande berging;
– Authentieke details zoals hoge plafonds en glas-in-lood;
– Geheel aan te passen aan eigen wensen en smaak;
– Er is geen badkamer aanwezig in de woning;
– Aanvaarding in overleg;
– Het transport zal plaatsvinden bij Van Putten van Apeldoorn notarissen te Wageningen.

De koopovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model van de NVM (model 2018)
Onderstaand zijn enkele aanvullende clausule welke worden opgenomen in de koopovereenkomst:

* Artikel Feitelijk gebruik / Niet zelf-bewoningsclausule:
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.’’

* Derhalve zal er geen NVM Vragenlijst deel B en lijst van zaken beschikbaar zijn.

* Artikel: Geen lijst van zaken
Het is koper bekend dat er bij het hierbij verkochte registergoed geen lijst van zaken aanwezig is. Het registergoed wordt opgeleverd zoals men deze ten tijde van de bezichtiging heeft kunnen waarnemen

* Artikel: Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is omstreeks 1914, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

* Artikel: Verborgen gebreken / ontbreken van eigenschappen voor normaal gebruik
Afwijkingen / aanvullingen op artikel 6.3
a) In afwijking van artikel 6.3 van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.
b) Koper is voornemens de onroerende zaak te gebruiken als woonhuis, waardoor de onroerende zaak in afwijking van de eerste en derde zin van dit artikellid pas na verbouwing/renovatie/restauratie de feitelijke eigenschappen zal bezit ten die voor een normaal gebruik nodig zijn. Deze verbouwing/renovatie/restauratie komt geheel voor rekening en risico van koper, evenals het geheel of gedeeltelijk ontbreken van één of meer eigenschappen voor normaal gebruik, waarvan pas ten tijde van of na verbouwing/renovatie/restauratie blijkt. De gevolgen van het aanvragen en verkrijgen of het niet verkrijgen van vergunningen, toestemmingen, vrijstellingen, ontheffingen e.d. die met deze verbouwing/renovatie/restauratie te maken hebben, komen eveneens geheel voor rekening van koper.

* Artikel: Meetinstructies
“De oppervlakte van de woning is opgemeten aan de hand van de (BBMI) Meetinstructie. Deze meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De oppervlakte is een indicatie en de juistheid ervan wordt niet gegarandeerd. Koper is in de gelegenheid gesteld de woning en het perceel na te meten.”.

* De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij notaris: Van Putten van Apeldoorn notarissen te Wageningen.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 209.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1914
 • Ligging

Indeling

 • Woonoppervlakte 88m2
 • Inhoud 353m3
 • Aantal kamers 6
 • Aantal woonlagen 3
 • Perceeloppervlakte 176m2

Energie

 • Warmwater Cv ketel
 • Verwarming Cv ketel
 • Combiketel Ja
 • Brandstof Gas
 • Eigendom Eigendom

Buitenruimte

 • Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
 • Hoofdtuin Achtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin 34m2 (6.3m bij 5.4m)
 • Ligging hoofdtuin West
 • Kwaliteit tuin Normaal

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

Kerkstraat 58, Renkum

Geïnteresseerd geraakt?

Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

reageer op deze woning