Verkocht Wageningen

Jagerskamp 93

€ 320.000,- k.k.

Omschrijving

LET OP: huidige huurders van van woningcorporatie De Woningstichting hebben tijdelijk voorrang. Jagerskamp 93, 6706 EK, Wageningen; Vlakbij de Wageningse Eng en de bossen, in een rustige woonwijk gelegen middenwoning met vrijstaande stenen berging in de achtertuin gesitueerd op het zuiden. De wijk 'Bovenbuurt' heeft in de directe omgeving basisscholen,...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 320.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1957
 • Woonoppervlakte 92m²
 • Aantal kamers 4
Meer kenmerken

Omschrijving

LET OP: huidige huurders van van woningcorporatie De Woningstichting hebben tijdelijk voorrang.

Jagerskamp 93, 6706 EK, Wageningen;

Vlakbij de Wageningse Eng en de bossen, in een rustige woonwijk gelegen middenwoning met vrijstaande stenen berging in de achtertuin gesitueerd op het zuiden.

De wijk ‘Bovenbuurt’ heeft in de directe omgeving basisscholen, speeltuinen en een supermarkt.

Woonoppervlakte: circa 92 m², inhoud: circa 367 m³, perceeloppervlakte: circa 132 m², bouwjaar: 1957.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met trap-/meterkast, toiletruimte met staand toilet en fonteintje. Woonkamer met houtkachel, parketvloer en openslaande deuren naar de op het zuiden gelegen achtertuin. Aansluitend open keuken met keukenblok in een lichte kleurstelling, openslaande deur naar de achtertuin en toegang naar een provisiekast met wasmachine aansluiting.

Eerste verdieping: overloop met vlizotrap, vaste kast en toegang tot drie lichte slaapkamers die alle zijn voorzien van een vaste kast en waarvan één ook een vaste wastafel heeft. De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel, toilet en een groot raam.

Tweede verdieping: open ruimte met opstelling van de HR combi-ketel.

Bijzonderheden:
– Middenwoning gelegen in een rustige woonwijk;
– Lichte woonkamer met openslaande deuren naar de op het zuiden gelegen achtertuin, schouw en parketvloer;
– Drie lichte slaapkamers met vaste kast;
– Vrijstaande stenen berging en kleine houten berging in de achtertuin;
– De begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van HR++ beglazing (m.u.v. het dakraam op zolder);
– De woning is voorzien van dakisolatie;
– Verwarming en warmwater middels een HR combi-ketel, bouwjaar 2010;
– Voorzien van nieuwe kozijnen van ramen en deuren;
– De woning is voorzien van een vernieuwde meterkast;
– Energielabel E, geldig tot 02-06-2025;
– Gelegen in directe nabijheid van De Wageningse Eng en bossen;
– Aanvaarding: in overleg.

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

——————-
BELANGRIJKE INFORMATIE:
Deze woning maakt deel uit van een uitpondproject.
Uitponden wil zeggen: het verkopen van een huurwoning die leegstaat.
Dus als een huurder vertrekt, kan de woningcorporatie ervoor kiezen de huurwoning te verkopen.

Hierdoor hebben huidige huurders van woningcorporatie De Woningstichting tijdelijk voorrang!

Ben je geïnteresseerd in deze koopwoning en huur je momenteel een woning van De Woningstichting dan heb je voorrang.

Waar moet je als huurder van De Woningstichting aan voldoen?
• Je moet als huurder van De Woningstichting een zelfstandige woning die je momenteel huurt van De Woningstichting achterlaten.
• Dit geldt voor huurders van een eengezinswoning maar ook van een appartement van De Woningstichting.
Dit geldt niet voor een inwonende huurder. Woon je in een huurwoning van De Woningstichting maar ben je inwonend en laat je dus geen woning achter dan heb je géén voorrang maar kun je wel een afspraak plannen na de termijn van 3 weken.

De termijn
Je kan als huurder van De Woningstichting, en je voldoet aan de genoemde criteria, tot uiterlijk 3 weken na de start verkoop profiteren van dit voordeel. Deze termijn loopt af op 29 mei 2023.
Daarna kunnen de overige geïnteresseerden die geen woning huren én achterlaten van De Woningstichting een bezichtigingsafspraak met de makelaar plannen. Definitieve verkoopgunning en toewijzing zal plaatsvinden door De Woningstichting en is afhankelijk van de huishoudsamenstelling en de woonduur van de huurder van De Woningstichting.

Wat is je voordeel?
• Je hebt voorrang met het inplannen van een bezichtigingsafspraak die je maakt met de verkopend makelaar “Barten Tiemessen NVM Makelaars”;
• Zodra de termijn van 3 weken voorbij is verloopt deze voorrang en kunnen de overige geïnteresseerden die geen woning huren én achterlaten van De Woningstichting een bezichtigingsafspraak plannen;
• Definitieve verkoopgunning en toewijzing zal plaatsvinden door De Woningstichting en is afhankelijk van de huishoudsamenstelling en de woonduur van de huurder van De Woningstichting.

——————-

De woning maakt deel uit van het verkoopprogramma van de Woningstichting te Wageningen;
• Genoemde koopsom is een vaste prijs, onderhandelingen zijn derhalve niet mogelijk.
• In de koopovereenkomst wordt een zelfbewoningsplichtartikel opgenomen.
• De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij projectnotaris: Smit & Moormann notariaat te Wageningen.
• Aanvaarding: uiterlijk 10 weken na mondelinge overeenstemming.

• Artikel Zelfbewoningplicht en anti-speculatiebeding:
Koper verklaart jegens verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, middels ondertekening van onderhavige koopovereenkomst het door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed voor eigen bewoning en eigen gebruik aan te kopen en te gebruiken en voor eigen bewoning te blijven gebruiken / in eigen gebruik te houden zolang koper eigenaar is van het hierbij door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed. Koper mag de woning dus niet verhuren of op een andere manier in gebruik geven aan andere personen of bedrijven. Deze zelfbewoningsplicht geldt voor een maximale periode van 5 jaar na het ondertekenen van het koopcontract. Op het moment dat Koper de woning binnen deze termijn verkoopt en levert aan een ander is hij een boete verschuldigd van € 50.000,-. Koper is bekend met het feit dat de zelfbewoningsplicht door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen aan koper wordt opgelegd om niet- en oneigenlijk gebruik van het hierbij verkochte registergoed tegen te gaan. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Onder een eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in de eerste graad namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kinderen, als aanverwantschap in de eerste graad, zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner, de (adoptie)kind(eren) van de partner en de partner van de (adoptie)kinderen (schoonzoon of schoondochter).

• Artikel Niet zelf-bewoningsclausule / Feitelijk gebruik:
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.’’

• Artikel Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is in (*bouwjaar), hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

• Artikel Asbest:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. (Zie voorts asbestinventarisatie-rapport)

• Artikel Meetinstructies
De oppervlakte van de woning is opgemeten aan de hand van de (BBMI) Meetinstructie. Deze meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De oppervlakte is een indicatie en de juistheid ervan wordt niet gegarandeerd. Koper is in de gelegenheid gesteld de woning en het perceel na te meten.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 320.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1957
 • Ligging Aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte 92m2
 • Inhoud 367m3
 • Aantal kamers 4
 • Aantal woonlagen 3
 • Perceeloppervlakte 132m2

Energie

 • Energieklasse E
 • Energie einddatum 06-02-2025
 • Isolatie Dakisolatie, dubbel glas
 • Warmwater Cv ketel
 • Verwarming Cv ketel
 • Bouwjaar C.V.-Ketel 2010
 • Combiketel Ja
 • Brandstof Gas
 • Eigendom Eigendom

Buitenruimte

 • Tuin Achtertuin, voortuin
 • Hoofdtuin Achtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin 51m2 (8.5m bij 6.0m)
 • Ligging hoofdtuin Zuid
 • Kwaliteit tuin Normaal

Bergruimte

 • Schuur / Berging

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Jagerskamp 93, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning