Verkocht Wageningen

Jagerskamp 77

€ 269.000,- k.k.

Omschrijving

Jagerskamp 77, 6706 EJ Wageningen; Vlakbij de Eng, in een rustige woonwijk, vindt u deze ruime hoekwoning met tuin op het oosten. In de omgeving vindt u verschillende basisscholen en speeltuinen en ook de supermarkt is op loopafstand aanwezig. Bouwjaar: 1957, woonoppervlak: ca. 93 m², inhoud: ca. 375 m³, perceeloppervlak:...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 269.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1957
 • Woonoppervlakte 93m²
 • Aantal kamers 5
Meer kenmerken

Omschrijving

Jagerskamp 77, 6706 EJ Wageningen;

Vlakbij de Eng, in een rustige woonwijk, vindt u deze ruime hoekwoning met tuin op het oosten.
In de omgeving vindt u verschillende basisscholen en speeltuinen en ook de supermarkt is op loopafstand aanwezig.

Bouwjaar: 1957, woonoppervlak: ca. 93 m², inhoud: ca. 375 m³, perceeloppervlak: 206 m²

Begane grond: entree, hal met garderobenis en toiletruimte met fonteintje. Meterkast met veel bergruimte.
De lichte woonkamer is voorzien van een parketvloer en openslaande deuren naar de tuin op het oosten. De dichte keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok in een lichte kleurstelling. Daarnaast beschikt u hier over veel bergruimte. De tuin is voorzien van een vrijstaande stenen berging.

1e Verdieping: overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde met uitzicht op de tuin, derde slaapkamer aan de voorzijde. De slaapkamers zijn allen voorzien van vaste kasten en grote raampartijen voor veel lichtinval. Ruime badkamer met douche, wastafel en tweede toilet.

2e Verdieping: bereikbaar via een vlizotrap. Momenteel is dit een open ruimte voorzien van een Velux dakraam en een prachtig uitzicht over de tuinen. Hier is gemakkelijk een werkkamer of vierde slaapkamer te creëren. Verder is hier de opstelling van de C.V. gas-combiketel aanwezig.

Bijzonderheden:

– Heerlijk lichte hoekwoning gelegen in een rustige omgeving;
– Verzorgd aangelegde achtertuin gelegen op het oosten met vrijstaande berging;
– Mogelijkheid tot het creëren van een extra kamer op de 2e verdieping;

De woning maakt deel uit van het verkoopprogramma van de Woningstichting te Wageningen;
– De koopovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model van de NVM (2018);
– In de koopovereenkomst wordt een zelfbewoningsartikel, een niet- bewonersclausule, een asbestclausule, een toelichtingsclausule NEN2580, en een ouderdomsclausule opgenomen;
– Maatvoeringen en getoonde plattegronden zijn indicatief;
– De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij projectnotaris: Smit & Moormann notariaat te Wageningen;
– Aanvaarding: uiterlijk 10 weken na mondelinge overeenstemming;

*artikel Zelfbewoningplicht
Koper verklaart jegens verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, middels ondertekening van onderhavige koopovereenkomst het door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed voor eigen bewoning en eigen gebruik aan te kopen en te gebruiken en voor eigen bewoning te blijven gebruiken / in eigen gebruik te houden zolang koper eigenaar is van het hierbij door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed. Koper is bekend met het feit dat de zelfbewoningplicht door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen aan koper wordt opgelegd om niet- en oneigenlijk gebruik van het hierbij verkochte registergoed tegen te gaan. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Onder een eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in de eerste graad namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kinderen, als aanverwantschap in de eerste graad, zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner, de (adoptie)kind(eren) van de partner en de partner van de (adoptie)kinderen (schoonzoon of schoondochter).

artikel Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het ver kochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.’’

artikel Asbest
6.4.3.1. in de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien. Er is een asbestinventarisatierapport aanwezig.

artikel Toelichtingsclausule NEN 2580
Toelichtingsclausule NEN2580 op eventueel aan koper verstrekte informatie zoals tekeningen, afmetingen en (inhoud/oppervlakte);
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Afwijkingen in tekeningen en gegevens zijn mogelijk. Verkoper en diens makelaar zijn niet aansprakelijk voor afwijkingen in de tekeningen en de overige opgegeven (inhoud/oppervlakte) maten.

artikel Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is in 1957, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 269.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1957
 • Ligging In woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte 93m2
 • Inhoud 375m3
 • Aantal kamers 5
 • Aantal woonlagen 3
 • Perceeloppervlakte 206m2

Energie

 • Isolatie Dubbel glas
 • Warmwater Cv ketel
 • Verwarming Cv ketel
 • Bouwjaar C.V.-Ketel 2008
 • Combiketel Ja
 • Brandstof Gas
 • Eigendom Eigendom

Buitenruimte

 • Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
 • Hoofdtuin Achtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin 90m2 (9.3m bij 9.8m)
 • Ligging hoofdtuin Oost

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

Jagerskamp 77, Wageningen

Geïnteresseerd geraakt?

Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

reageer op deze woning