Verkocht Wageningen

Irenestraat 50

€ 239.000,- k.k.

Omschrijving

Irenestraat 50, 6707 CW Wageningen; Deze hoekwoning is gesitueerd in de nabijheid van het centrum van Wageningen met al haar faciliteiten en is voorzien van een vrijstaande stenen berging en een ruime tuin gelegen op het noorden. Bouwjaar: 1956, woonoppervlakte: circa 109 m² en inhoud: circa 381 m³, perceeloppervlakte: 199...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 239.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1956
 • Woonoppervlakte 109m²
 • Aantal kamers 5
Meer kenmerken

Omschrijving

Irenestraat 50, 6707 CW Wageningen;

Deze hoekwoning is gesitueerd in de nabijheid van het centrum van Wageningen met al haar faciliteiten en is voorzien van een vrijstaande stenen berging en een ruime tuin gelegen op het noorden.

Bouwjaar: 1956, woonoppervlakte: circa 109 m² en inhoud: circa 381 m³, perceeloppervlakte: 199 m².

Indeling:
Begane grond: entree, hal voorzien van meterkast, toiletruimte, trapopgang naar de verdieping en een trap-/ kelderkast.
Doorzon woonkamer met grote raampartijen aan de voor- en achterzijde en een open haard.
De half open keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met een gasfornuis, afzuigkap en een vaatwasser. De woonkamer en keuken beschikken tevens over een toegangsdeur naar de achtertuin gesitueerd op het noorden.

1e verdieping: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers welke allen zijn voorzien van vaste kasten. Eén van de slaapkamers aan de achterzijde is voorzien van toegang tot het balkon.
De badkamer is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling en beschikt over een ligbad met douchegelegenheid, wastafel en toilet.

Tweede verdieping: via vaste trap naar de open zolderverdieping / slaapkamer voorzien van een dakkapel en bergruimte achter luiken. Aparte ruimte met opstelling voor de C.V-gas combiketel.

Bijzonderheden:
– De woning is gunstig gelegen op korte afstand van het stadscentrum van Wageningen.
– Verwarming en warmwatervoorziening via een C.V.-gas combiketel, type: Vaillant, bouwjaar: 2007;
– In een rustige straat gelegen met voldoende parkeergelegenheid;
– Goede voorzieningen op loopafstand zoals: scholen, winkels, supermarkten, uitgaansgelegenheden en theater.

De woning maakt deel uit van het verkoopprogramma van de Woningstichting te Wageningen;
– De koopovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model van de NVM (2018);
– In de koopovereenkomst wordt een zelfbewoningsartikel, een niet- bewonersclausule, een asbestclausule, een toelichtingsclausule NEN2580 en een ouderdomsclausule opgenomen;
– Maatvoeringen en getoonde plattegronden zijn indicatief;
– De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij projectnotaris: Smit & Moormann notariaat te Wageningen;
– Aanvaarding: uiterlijk 10 weken na mondelinge overeenstemming.

artikel Zelfbewoningplicht:
Koper verklaart jegens verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, middels ondertekening van onderhavige koopovereenkomst het door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed voor eigen bewoning en eigen gebruik aan te kopen en te gebruiken en voor eigen bewoning te blijven gebruiken / in eigen gebruik te houden zolang koper eigenaar is van het hierbij door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed. Deze zelfbewoningsplicht geldt voor een maximale periode van 5 jaar na het ondertekenen van het koopcontract. Koper is bekend met het feit dat de zelfbewoningsplicht door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen aan koper wordt opgelegd om niet- en oneigenlijk gebruik van het hierbij verkochte registergoed tegen te gaan. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Onder een eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in de eerste graad namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kinderen, als aanverwantschap in de eerste graad, zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner, de (adoptie)kind(eren) van de partner en de partner van de (adoptie)kinderen (schoonzoon of schoondochter).

artikel Niet zelf-bewoningsclausule:
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.’’

artikel Asbest:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden.

artikel Toelichtingsclausule NEN 2580:
Toelichtingsclausule NEN2580 op eventueel aan koper verstrekte informatie zoals tekeningen, afmetingen en (inhoud/oppervlakte);
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Afwijkingen in tekeningen en gegevens zijn mogelijk. Verkoper en diens makelaar zijn niet aansprakelijk voor afwijkingen in de tekeningen en de overige opgegeven (inhoud/oppervlakte) maten.

artikel Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is in 1956, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 239.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1956
 • Ligging In woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte 109m2
 • Inhoud 381m3
 • Aantal kamers 5
 • Aantal woonlagen 3
 • Perceeloppervlakte 199m2

Energie

 • Isolatie Dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
 • Warmwater Cv ketel
 • Verwarming Cv ketel
 • Bouwjaar C.V.-Ketel 2007
 • Combiketel Ja
 • Brandstof Gas
 • Eigendom Eigendom

Buitenruimte

 • Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
 • Hoofdtuin Achtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin 102m2 (9.3m bij 11.0m)
 • Ligging hoofdtuin Noord
 • Kwaliteit tuin Normaal

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

Irenestraat 50, Wageningen

Geïnteresseerd geraakt?

Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

reageer op deze woning