Verkocht Wageningen

Hollandseweg 232

€ 342.500,- k.k.

Omschrijving

Hollandseweg 232, 6706 KX Wageningen; In een prettige woonomgeving, aan de rand van Wageningen, nabij de "Wageningse Eng" gelegen DRIEKAMER HOEKAPPARTEMENT in appartementencomplex "De Tinbergen" met eigen PARKEERPLAATS in de parkeergarage in de onderbouw. Het appartement is gelegen op de begane grond van het complex. Bouwjaar: 2006, woonoppervlakte: circa 79...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 342.500,- k.k.
 • Bouwjaar 2006
 • Woonoppervlakte 79m²
 • Aantal kamers 3
Meer kenmerken

Omschrijving

Hollandseweg 232, 6706 KX Wageningen;

In een prettige woonomgeving, aan de rand van Wageningen, nabij de “Wageningse Eng” gelegen DRIEKAMER HOEKAPPARTEMENT in appartementencomplex “De Tinbergen” met eigen PARKEERPLAATS in de parkeergarage in de onderbouw. Het appartement is gelegen op de begane grond van het complex.

Bouwjaar: 2006, woonoppervlakte: circa 79 m², inhoud: circa 261 m³.

Het appartementencomplex bestaat uit 48 appartementen, is modern vormgegeven en is o.a. voorzien van een liftinstallatie en een afgesloten entree met beeldintercominstallatie.

Indeling:
Entree, hal/gang, meterkast, slaapkamer I van circa 15 m² met ramen in de voor en de zijgevel en een vaste schuifkastenwand, slaapkamer II van circa 13 m², inpandige berging met CV-ketel en aansluiting voor wasapparatuur, toiletruimte met vrijhangend closet en een fonteintje, badkamer met douche en twee vaste wastafels, woonkamer met een schuifpui welke toegang verleend tot het balkon op het westen, open keuken met een L-vormige keukenopstelling, uitgevoerd in het donkergrijs en voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten; gaskookplaat, koelkast, vaatwasser, combimagnetron en roestvrijstalen afzuigschouw.

BIJZONDERHEDEN:
– Gunstig gelegen t.o.v. scholen, supermarkten, sportfaciliteiten, de Campus, openbaar vervoer en uitvalswegen;
– Het complex bevindt zich in de nabijheid van natuurgebied de “Wageningse Eng” en de bossen;
– In de onderbouw van het complex bevinden zich eveneens twee grote gezamenlijke fietsenstallingen;
– Het lichte appartement is goed verzorgd;
– Verwarming en warmwatervoorziening geschieden via een C.V. HR-combiketel, Feenstra uit 2020;
– Servicekosten bedragen thans € 121,93 per maand;
– Energielabel A, geldig tot 12-07-2033.

Aanvaarding in overleg.

De volgende artikelen worden in de koopovereenkomst opgenomen:

* Artikel Meetinstructies
De oppervlakte van de woning is opgemeten aan de hand van de (BBMI) Meetinstructie. Deze meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De oppervlakte is een indicatie en de juistheid ervan wordt niet gegarandeerd. Koper is in de gelegenheid gesteld de woning en het perceel na te meten.

* Opkoopbescherming:
Het appartement is gelegen in De Bovenbuurt, hier is de opkoopbescherming is van toepassing.
Per 17 februari 2022 voert de gemeente Wageningen een opkoopbescherming in. Dit betekent dat een woning niet mag worden gekocht om daarna te verhuren. Wie de woning koopt, moet hier in principe zelf in gaan wonen (zelfbewoningsplicht). De opkoopbescherming geldt niet voor alle wijken in Wageningen en ook niet voor alle prijsklassen. Het geldt alleen voor huizen met een WOZ-waarde minder dan € 405.000 (NHG-waardegrens) in de wijken: Binnenstad/Centrum, Boven- en Benedenbuurt, De Buurt-West en de Nude.
De landelijke Opkoopwet verplicht gemeenten een aantal uitzonderingen te maken. Deze maken het toch mogelijk de koopwoning te verhuren. Deze uitzonderingen zijn:
– Verhuur aan 1e of 2e graad familieleden. Bijvoorbeeld uw zoon of dochter. Of broer of kleinkind.
– Verhuur voor maximaal 1 jaar als u zelf al 12 maanden of langer in de woning woont. Bijvoorbeeld als u een jaar naar het buitenland gaat.
– Verhuur van woonruimte die zich bevindt in een winkel, kantoor of bedrijfsruimte.
Als uw situatie zo’n uitzondering is, kunt u via deze website van de gemeente Wageningen een vergunning aanvragen. (vergunning tijdelijke verhuur van woning (opkoopwet) aanvragen).
Wij verwijzen u naar de website van de gemeente Wageningen voor meer informatie.

* Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

* Koperonderzoeksplicht
Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V. heeft de opdracht tot verkoop van het onderhavige object. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers of die bekend zijn bij de administrateur van een Vereniging van Eigenaars. Desgewenst kan koper zich laten begeleiden door een adviseur of een bouwkundige bij de aankoop. Indien het object een appartementsrecht betreft, raden wij u aan, vóór de aankoop contact op te nemen met de administrateur van de Vereniging van Eigenaars, teneinde een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de solvabiliteit van de vereniging.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 342.500,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Galerijflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 2006
 • Ligging Aan drukke weg, in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte 79m2
 • Inhoud 261m3
 • Aantal kamers 3
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Energieklasse A
 • Energie einddatum 07-12-2033
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Warmwater Cv ketel
 • Verwarming Cv ketel
 • Bouwjaar C.V.-Ketel 2006
 • Combiketel Ja
 • Eigendom Eigendom

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Parkeergelegenheid

 • Garage Parkeerplaats, geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Hollandseweg 232, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning