Verkocht Wageningen

Generaal Foulkesweg 163

€ 350.000,- k.k.

Omschrijving

Generaal Foulkesweg 163, 6703 DE Wageningen; Een uitzonderlijk mooi gerenoveerd & luxe 3 kamer appartement op de 2e verdieping, tevens bovenste etage van de laagbouw, van het appartementencomplex Belmonte en op steenworp afstand van de Wageningse bossen en het Arboretumpark Belmonte wat bekend staat om de botanische tuinen en de...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 350.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1972
 • Woonoppervlakte 112m²
 • Aantal kamers 3
Meer kenmerken

Omschrijving

Generaal Foulkesweg 163, 6703 DE Wageningen;

Een uitzonderlijk mooi gerenoveerd & luxe 3 kamer appartement op de 2e verdieping, tevens bovenste etage van de laagbouw, van het appartementencomplex Belmonte en op steenworp afstand van de Wageningse bossen en het Arboretumpark Belmonte wat bekend staat om de botanische tuinen en de vergezichten over de Nederrijn en de uiterwaarden. Het appartement is rond 2013 grondig gemoderniseerd waarbij gebruik is gemaakt van luxe materialen.
Het appartement kijkt uit op de Generaal Foulkesweg.

Een eigen berging is aanwezig in de onderbouw.

Parkflat Belmonte staat bekend om de prachtige ligging en rondom het complex ligt een mooie parktuin.
Een ideale plek voor 55 plussers die veel waarde hechten aan privacy en het zelfstandig wonen in een veilige, comfortabele omgeving.

Netto woonoppervlakte: ca. 112 m², bouwjaar: 1972, garagebox: ca. 24 m².
Ligging / etage: 2e woonlaag
Aantal kamers: een 3 kamer appartement
Garagebox: een eigen garagebox is aanwezig in het complex en is apart bij te kopen; Koopsom: € 25.000,= k.k.

Indeling:
Entree, centrale hal met garderobe, separaat toilet met een vrijhangend closet, via de openslaande deuren toegang tot de ruime en lichte woonkamer met aansluitend de eetkamer (samen ca. 43 m²).
In deze ruimtes valt veel daglicht binnen door de aanwezigheid van de grote raampartijen. Tevens is de eetkamer voorzien van mooie op maatgemaakte designerkasten. Via de eetkamer is het balkon bereikbaar die op het zuiden is gelegen. Open keuken met een designer keukenopstelling uit 2013 in lichte kleurstelling en voorzien van inbouwapparatuur, te weten: combi-magnetron, inductie kookplaat met 4 warmtebronnen, koelkast, diepvries, vaatwasser en een Quooker. Tevens is in de keuken nog een dakraam aanwezig welke zorgt voor nog meer lichtinval. De riante slaapkamer heeft een oppervlakte van maar liefst ca. 45 m² en heeft een vaste kastenwand met spiegels, een op maat gemaakte designerkast als roomdivider en een vast bureau. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en een tweede vrijhangend toilet.

* Dit mooie appartement is voorzien van een mooie lichte houtenvloer.
* De woonkamer is voorzien van airconditioning.

Bijzonderheden
– Royaal 3 kamer appartement gelegen op de tweede verdieping;
– Woonkamer met airconditioning;
– Het appartement beschikt over een eigen berging;
– Mogelijkheid om een garagebox erbij te kopen, koopsom: € 25.000,= k.k.
– Er is een gezamenlijke grote fietsenstalling aanwezig met oplaadpunten voor E-bikes en scootmobielen;
– Het appartement heeft een ruim balkon op het zuiden met bergkast;
– Servicekosten bedragen € 676,33 per maand (voor het appartement / excl. stookkosten);
– Servicekosten bedragen € 4,50 per maand (voor de garage);
– Het voorschot voor de stookkosten bedraagt € 75,= per maand;
– Eenmalige entreegeld aan de VVE ad. € 281,=;
– Energielabel D, geldig tot 27-06-2033;
– Verwarming via blokverwarming;
– Parkflat Belmonte heeft een receptie, een manager en een technische dienst die in dienst zijn van Belmonte;
– Ballotage VVE Belmonte is vereist;
– De stad Wageningen is prima bereikbaar via de A12 en via de A50;
– De streekbussen stoppen vlak voor de deur. Hier heeft u een frequente doorgaande verbinding met de Intercitystations Arnhem (circa 30 minuten) en (via Wageningen-Centrum) met Ede-Wageningen (circa 25 minuten);
– Aanvaarding: in overleg.

Parkflat Belmonte:
Parkflat Belmonte heeft een functionerende bewonersvereniging. De manager is het aanspreekpunt voor de bewoners en ziet toe op een goede afwikkeling van de dagelijkse gang van zaken in het complex.
Op de begane grond is een receptie/administratie aanwezig en de Technische dienst.
Mede daarom is Parkflat Belmonte een ideale plek voor 55 plussers die veel waarde hechten aan privacy en het zelfstandig wonen in een veilige, comfortabele omgeving.

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper onderzoekplicht:
Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V. heeft de opdracht tot verkoop van het onderhavige object. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers of die bekend zijn bij de administrateur van een Vereniging van Eigenaars. Desgewenst kan koper zich laten begeleiden door een adviseur of een bouwkundige bij de aankoop. Indien het object een appartementsrecht betreft, raden wij u aan, vóór de aankoop contact op te nemen met de administrateur van de Vereniging van Eigenaars, teneinde een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de solvabiliteit van de vereniging.

Extra artikelen koopovereenkomst

Geen zelfbewoning verkoper:
Koper is op de hoogte van het feit dat de verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor rekening en risico van koper komen. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken deswege.

Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is omstreeks 1972, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Meetinstructies:
De oppervlakte van de woning is opgemeten aan de hand van de (BBMI) Meetinstructie. Deze meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De oppervlakte is een indicatie en de juistheid ervan wordt niet gegarandeerd. Koper is in de gelegenheid gesteld de woning en het perceel na te meten.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 350.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Portiekflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1972
 • Ligging Aan bosrand, aan park, in bosrijke omgeving

Indeling

 • Woonoppervlakte 112m2
 • Inhoud 382m3
 • Aantal kamers 3
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Energieklasse D
 • Energie einddatum 06-27-2033
 • Isolatie Dubbel glas
 • Warmwater Centrale voorziening
 • Verwarming Blokverwarming
 • Combiketel Nee

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Bergruimte

 • Schuur / Berging

Parkeergelegenheid

 • Garage Garagebox
 • Parkeerfaciliteiten Elektra

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Generaal Foulkesweg 163, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning