Verkocht Wageningen

Generaal Foulkesweg 143

€ 219.000,- k.k.

Omschrijving

Generaal Foulkesweg 143, 6703 DE Wageningen; Prachtig wonen aan de rand van Wageningen bij de prachtige bossen en op steenworp afstand van de botanische tuinen van het Arboretumpark Belmonte. In het service appartementencomplex "Parkflat Belmonte" is op de begane grond gelegen dit verzorgde TWEEKAMERAPPARTEMENT / Type B met berging in...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 219.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1972
 • Woonoppervlakte 64m²
 • Aantal kamers 2
Meer kenmerken

Omschrijving

Generaal Foulkesweg 143, 6703 DE Wageningen;

Prachtig wonen aan de rand van Wageningen bij de prachtige bossen en op steenworp afstand van de botanische tuinen van het Arboretumpark Belmonte.

In het service appartementencomplex “Parkflat Belmonte” is op de begane grond gelegen dit verzorgde TWEEKAMERAPPARTEMENT / Type B met berging in de onderbouw. Dit goed onderhouden appartement ligt in de laagbouw op de begane grond aan de zuidzijde met uitzicht op de Generaal Foulkesweg. Het appartement is voorzien van zonneschermen aan de buitenzijde. Tevens heeft dit appartement een mooie royale woonkamer en gescheiden slaapkamer. Het appartement kan gebruik maken van de nabij gelegen zijentree, direct naast de parkeerplaats.

Uiterst geschikt voor senioren die veel waarde hechten aan privacy en het zelfstandig wonen in een veilige en comfortabele omgeving.

Bouwjaar: 1972, woonoppervlakte: circa 64 m², inhoud: circa 222 m³.

INDELING:
Ruime centrale hal, ruime en lichte woonkamer met grote boekenkast met uitschuifbaar en draaibaar tv-plateau, inbouwkasten en uitzicht op de Generaal Foulkesweg, ruime slaapkamer met inbouwkasten en toegang tot het balkon. Het balkon is voorzien van een praktische bergkast. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de badkamer die voorzien is van licht tegelwerk, een douchehoek, wastafel en aansluiting voor wasapparatuur.
Vanuit de hal is de dichte keuken bereikbaar met rechte keukenopstelling met apparatuur, toilet met fontein.

Parkflat Belmonte:
Belmonte staat bekend om zijn uitgebreide dienstverlening;
Ligging in een prachtige bosrijke omgeving met vrije wandelmogelijkheden, zoals in het tegenover liggende park “Arboretum Belmonte” dat uitzicht biedt over de uiterwaarden en de Betuwe.
Belmonte biedt de bewoners een beschermd en comfortabel woonmilieu met -meest facultatieve- persoonsgerichte service. Veilig, vertrouwd en comfortabel met volledig behoud van eigen privacy. Maaltijden worden door de bewoners zelf, of door een in te huren cateraar verzorgd. Er is een winkel voor de dagelijkse levensbehoeften, kapsalon, bibliotheek, concerten en andere culturele evenementen. Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. In de directe nabijheid zijn haltes van de regionale bussen naar Arnhem, Ede/Wageningen en Utrecht. De treintaxi van station Ede/Wageningen stopt voor de deur.

Bijzonderheden:
– Een ruim en licht appartement;
– Elektrische zonneschermen aan de buitenzijde zijn aanwezig;
– Een ruim balkon aanwezig met bergkast;
– Ruime woonkamer (ca 5,86 x 4,17 meter) en slaapkamer (ca. 5,36 x 4,16 meter);
– In 2019 is de woning voorzien van nieuw schilderwerk aan de binnen- en buitenzijde;
– Servicekosten bedragen € 512,57 per maand (voor het appartement);
– Eenmalige entreegeld aan de VVE ad. € 275,60;
– Verwarming via blokverwarming;
– Aanvaarding: in overleg.

====================================
De koopovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model van de NVM (2021);
– In de koopovereenkomst wordt een niet- bewonersclausule, een asbestclausule, een toelichtingsclausule NEN2580, en een ouderdomsclausule opgenomen;
– Maatvoeringen en getoonde plattegronden zijn indicatief;
– Notariskeuze door verkoper; de eigendomsoverdracht zal derhalve plaatsvinden op notariskantoor Van Putten van Apeldoorn notarissen te Wageningen;

artikel Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.’’

artikel Asbest
6.4.3.1. in de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien. Er is een asbestinventarisatierapport aanwezig.

artikel Toelichtingsclausule NEN 2580
Toelichtingsclausule NEN2580 op eventueel aan koper verstrekte informatie zoals tekeningen, afmetingen en (inhoud/oppervlakte); De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Afwijkingen in tekeningen en gegevens zijn mogelijk. Verkoper en diens makelaar zijn niet aansprakelijk voor afwijkingen in de tekeningen en de overige opgegeven (inhoud/oppervlakte) maten.

artikel Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1972, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

artikel Ballotage VVE Belmonte:
Deze koopovereenkomst kan door ieder van de partijen worden ontbonden indien:
b. uiterlijk op (datum*) de Vereniging van Eigenaars aan koper geen toestemming heeft verleend om de onroerende zaak zelf met de zijnen in gebruik te nemen, als deze toestemming op grond van het reglement is vereist.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 219.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Portiekflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1972
 • Ligging Aan bosrand, aan park, vrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte 64m2
 • Inhoud 222m3
 • Aantal kamers 2
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Warmwater Centrale voorziening
 • Verwarming Blokverwarming
 • Combiketel Nee

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Bergruimte

 • Schuur / Berging

Parkeergelegenheid

 • Garage Parkeerkelder

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Generaal Foulkesweg 143, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning