Verkocht Wageningen

Dolderstraat 3

€ 365.000,- k.k.

Omschrijving

Dolderstraat 3, 6706 JD Wageningen; In een prettige woonomgeving in een mooi appartementencomplex "De Robijn" op de eerste verdieping gelegen goed onderhouden DRIEKAMER HOEKAPPARTEMENT met een BALKON op het zuidwesten, een eigen berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats op het parkeerdek achter het complex. Netto woonoppervlakte: circa 76...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 365.000,- k.k.
 • Bouwjaar 2009
 • Woonoppervlakte 76m²
 • Aantal kamers 3
Meer kenmerken

Omschrijving

Dolderstraat 3, 6706 JD Wageningen;

In een prettige woonomgeving in een mooi appartementencomplex “De Robijn” op de eerste verdieping gelegen goed onderhouden DRIEKAMER HOEKAPPARTEMENT met een BALKON op het zuidwesten, een eigen berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats op het parkeerdek achter het complex.

Netto woonoppervlakte: circa 76 m², bouwkundige inhoud: circa 241 m³, bouwjaar 2009.

Het complex bestaat uit 29 appartementen. Door de vele ramen is er veel lichtinval in het appartement aanwezig. De aanwezigheid van een lift, videofooninstallatie en deuropener maken het wooncomfort zeer aangenaam. Veiligheid van de bewoners wordt hierdoor gewaarborgd.
Een eigen gunstig gelegen parkeerplaats is aanwezig op het parkeerterrein achter het complex en wordt via een slagboom afgesloten.

INDELING: entree, hal, praktische inpandige berging met wasmachine- en drogeraansluiting en opstelling van de C.V.-combiketel, toiletruimte met een vrijhangend closet en een fonteintje. Woonkamer met mooie grote hoge raampartijen en een balkon waardoor veel daglicht de woonkamer binnen valt. De woonkamer is voorzien van een eethoek en een deur die toegang biedt tot het gezelige balkon van circa 6 m². De open keuken is voorzien van een L-vormige keukenopstelling en uitgevoerd in een lichte kleurstelling met inbouwapparatuur (te weten: 4pits gaskookplaat, afzuigschouw, vaatwasser, koel-vriescombinatie, combimagnetron).

Vanuit de hal zijn verder bereikbaar een tweepersoonsslaapkamer, tweede slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien een ligbad, inloopdouche, vaste wastafel en een hoge kast.

– Het appartement is grotendeels voorzien van een mooie laminaatvloer;
– Dit appartement beschikt over een hoekbalkon dat op het zuidwesten is gelegen;
– Een eigen parkeerplaats is op het parkeerterrein op het parkeerdek gelegen;
– Servicekosten bedragen € 150,13 voor het appartement en € 22,69 voor de parkeerplaats maand;
– De actieve VVE wordt beheerd door J. Bakker Vastgoedbeheer te Wageningen;
– Verwarming en warmwater middels een C.V.-combiketel, Intergas uit 2009;
– Energielabel A+, geldig tot 19-09-2033;
– Aanvaarding in overleg.

De volgende artikelen worden in de koopovereenkomst opgenomen:

* Artikel Meetinstructies
De oppervlakte van de woning is opgemeten aan de hand van de (BBMI) Meetinstructie. Deze meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De oppervlakte is een indicatie en de juistheid ervan wordt niet gegarandeerd. Koper is in de gelegenheid gesteld de woning en het perceel na te meten.

* Opkoopbescherming:
Het appartement is gelegen in De Bovenbuurt, hier is de opkoopbescherming is van toepassing.
Per 17 februari 2022 voert de gemeente Wageningen een opkoopbescherming in. Dit betekent dat een woning niet mag worden gekocht om daarna te verhuren. Wie de woning koopt, moet hier in principe zelf in gaan wonen (zelfbewoningsplicht). De opkoopbescherming geldt niet voor alle wijken in Wageningen en ook niet voor alle prijsklassen. Het geldt alleen voor huizen met een WOZ-waarde minder dan € 405.000 (NHG-waardegrens) in de wijken: Binnenstad/Centrum, Boven- en Benedenbuurt, De Buurt-West en de Nude.
De landelijke Opkoopwet verplicht gemeenten een aantal uitzonderingen te maken. Deze maken het toch mogelijk de koopwoning te verhuren. Deze uitzonderingen zijn:
– Verhuur aan 1e of 2e graad familieleden. Bijvoorbeeld uw zoon of dochter. Of broer of kleinkind.
– Verhuur voor maximaal 1 jaar als u zelf al 12 maanden of langer in de woning woont. Bijvoorbeeld als u een jaar naar het buitenland gaat.
– Verhuur van woonruimte die zich bevindt in een winkel, kantoor of bedrijfsruimte.
Als uw situatie zo’n uitzondering is, kunt u via deze website van de gemeente Wageningen een vergunning aanvragen. (vergunning tijdelijke verhuur van woning (opkoopwet) aanvragen).
Wij verwijzen u naar de website van de gemeente Wageningen voor meer informatie.

* Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

* Koperonderzoeksplicht
Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V. heeft de opdracht tot verkoop van het onderhavige object. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers of die bekend zijn bij de administrateur van een Vereniging van Eigenaars. Desgewenst kan koper zich laten begeleiden door een adviseur of een bouwkundige bij de aankoop. Indien het object een appartementsrecht betreft, raden wij u aan, vóór de aankoop contact op te nemen met de administrateur van de Vereniging van Eigenaars, teneinde een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de solvabiliteit van de vereniging.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 365.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort appartement Portiekflat
 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 2009
 • Ligging In woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte 76m2
 • Inhoud 241m3
 • Aantal kamers 3
 • Aantal woonlagen 1

Energie

 • Energieklasse A p
 • Energie einddatum 09-19-2033
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Warmwater Cv ketel
 • Verwarming Cv ketel
 • Bouwjaar C.V.-Ketel 2009
 • Combiketel Ja
 • Brandstof Gas
 • Eigendom Eigendom

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Bergruimte

 • Schuur / Berging

Parkeergelegenheid

 • Garage Parkeerplaats

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Dolderstraat 3, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning