Verkocht Wageningen

C.J. Blaauwstraat 18

€ 310.000,- v.o.n.

Omschrijving

C.J. Blaauwstraat 18, 6709 DA Wageningen (kavel 20); Binnen het project "Plantenveredeling" aan de Lawickse Allee te Wageningen hebben wij nog één laatste bouwkavel te koop! Deze kavel wordt per inschrijving verkocht. De sluitingsdatum voor de inschrijving is gesteld op dinsdag 11 januari 2022 om 17:00 uur. U kunt de...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 310.000,- v.o.n.
Meer kenmerken

Omschrijving

C.J. Blaauwstraat 18, 6709 DA Wageningen (kavel 20);

Binnen het project “Plantenveredeling” aan de Lawickse Allee te Wageningen hebben wij nog één laatste bouwkavel te koop!

Deze kavel wordt per inschrijving verkocht. De sluitingsdatum voor de inschrijving is gesteld op dinsdag 11 januari 2022 om 17:00 uur. U kunt de kavel zelfstandig ter plaatse bekijken, echter verzoeken wij u om telefonisch of per email uw interesse aan ons kenbaar te maken zodat wij u de details omtrent de verkoopprocedure kunnen toesturen.

Deze unieke bouwkavel heeft een oppervlakte van 503 m² en wordt aangeboden zonder woning en er is geen aannemersverplichting. U kunt uw toekomstige woning realiseren met uw eigen aannemer en / of architect. De te realiseren woning moet natuurlijk wel passen in het plan van de beeldkwaliteit en binnen het bestemmingsplan.

Net buiten Wageningen, prachtig gelegen op de grens van stad en platteland, maar met het stadscentrum binnen handbereik! In het landelijke gebied tussen Wageningen en Rhenen, ontstaat een nieuwe buurtschap. Een kleine woonkern omzoomd door weilanden en akkers. In dit prachtige landschap liggen 25, inmiddels vrijwel allemaal bebouwde, kavels waarvan er nog slechts 1 te koop is.

De kavel is 503 m² groot en biedt letterlijk en figuurlijk alle ruimte om een woning naar eigen smaak en stijl te realiseren. Een plek om iedere dag tot rust te komen. Een omgeving waar kinderen veilig spelen en waar privacy gewaarborgd is. Waar je het kalme karakter van de natuur iedere dag ervaart en waar je woning helemaal past bij jouw manier van leven. Bouwen op een kavel in het nieuwe buurtschap gaat gepaard met veel vrijheid. De goothoogte en nokhoogte maken het mogelijk om woningen met 2 verdiepingen met kap te bouwen. Omdat de kavels allemaal tenminste twee parkeerplaatsen hebben, zal het straatbeeld niet bepaald worden door her en der geparkeerde auto’s. Dat geeft het nieuwe buurtschap een natuurlijk uitstraling. De woningen zijn bovendien op ruime afstand van de openbare weg gelegen.

Het buurtschap is een bijzondere locatie. Het ligt in het groene buitengebied op slechts enkele minuten fietsen van Wageningen. Zo geniet je van alle faciliteiten van de bruisende stad, terwijl je toch op het platteland woont. De bouwkavels liggen midden tussen uitgestrekte landerijen en vlakbij de meanderende Nederrijn met zijn uiterwaarden. De combinatie van heuvelachtige bossen, weidse vergezichten en vlak riviergebied maken de omgeving landschappelijk spannend, afwisselend en karakteristiek. Een gebied waar je met volle teugen geniet van natuurlijke schoonheid.

Wageningen is een levendige universiteitsstad met een hoogwaardig voorzieningsniveau. De stad is bekend door Wageningen University, één van ’s werelds meest gerenommeerde onderwijs- en onderzoekinstellingen op het gebied van Life Sciences. Mede hierdoor bruist Wageningen van de energie en kent de stad een bloeiend sport- en verenigingsleven. Ook het aanbod in shopping, cultuur en uitgaan is veelzijdig.

De foto’s en media geven een goed beeld van de mogelijkheden voor een woning op deze kavel, u bent echter vrij in de keuze voor een aannemer cq architect. Bij het ontwerp van deze woning wordt de kavel optimaal benut voor zowel de bouw van een royale woning en behoudt van een ruime privacyrijke tuin. Deze afbeeldingen zijn puur ter beeldvorming van de mogelijkheden van de kavel. Er is nog geen omgevingsvergunning aangevraagd voor de bouw van een woning. De uiteindelijke koper dient zelf te zorgen voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning.

Aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Barten Tiemessen NVM Makelaars te Wageningen.
Bereikbaar op 0317-422600 of info@barten-tiemessen.nl

Kenmerken kavel 20:
– vraagprijs € 310.000,= v.o.n.
– kaveloppervlakte 503 m²
– bestemming wonen-1
– bruto vloer oppervlak (BVO): 225 m²
– gebruiksoppervlak (GBO): 155 m² (exclusief de vrijstaande berging (4,1 m x 5 m)
– maximale inhoud hoofdgebouw (woning) 800 m3
– maximaal bebouwingspercentage 25 % / 40 %
– maximaal te bebouwen oppervlak 96 m2
– maximale goothoogte 5.0 / 7.0 m1
– maximale nokhoogte 9.0 / 10.5 m1
– minimaal 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
– bestemming ‘groen’ wijkt af van plankaart bestemmingsplan waardoor bebouwing conform ontwerp mogelijk is geworden. Ontwerp heeft nog geen goedkeuring Welstand.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 310.000,- v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Bouwvorm Niet van toepassing
 • Ligging In woonwijk, open ligging, in bosrijke omgeving

Indeling

 • Perceeloppervlakte 503m2

Energie

 • Combiketel Nee

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  C.J. Blaauwstraat 18, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning