Verkocht Wageningen

C.J. Blaauwstraat 16

€ 296.770,- v.o.n.

Omschrijving

C.J. Blaauwstraat 16, 6709 DA Wageningen (kavel 23); Project "Plantenveredeling" aan de Lawickse Allee te Wageningen. Binnen het project "Plantenveredeling" aan de Lawickse Allee te Wageningen hebben wij nog 6 bouwkavels te koop. Net buiten Wageningen, prachtig gelegen op de grens van stad en platteland, maar met het stadscentrum binnen...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 296.770,- v.o.n.
Meer kenmerken

Omschrijving

C.J. Blaauwstraat 16, 6709 DA Wageningen (kavel 23);

Project “Plantenveredeling” aan de Lawickse Allee te Wageningen.

Binnen het project “Plantenveredeling” aan de Lawickse Allee te Wageningen hebben wij nog 6 bouwkavels te koop. Net buiten Wageningen, prachtig gelegen op de grens van stad en platteland, maar met het stadscentrum binnen handbereik! In het landelijke gebied tussen Wageningen en Rhenen, ontstaat een nieuwe buurtschap. Een kleine woonkern omzoomd door weilanden en akkers. In dit prachtige landschap liggen 25 bouwkavels waarvan er nog slecht 6 te koop zijn en samen een landelijk woongebied vormen.

Deze kavels variëren in grootte van 443 m² tot 733 m² en bieden letterlijk en figuurlijk alle ruimte om een woning naar eigen smaak en stijl te realiseren. Een plek om iedere dag tot rust te komen. Een omgeving waar kinderen veilig spelen en waar privacy gewaarborgd is. Waar je het kalme karakter van de natuur iedere dag ervaart en waar je woning helemaal past bij jouw manier van leven. Bouwen op een kavel in het nieuwe buurtschap gaat gepaard met veel vrijheid. Op iedere kavel mag een fors bouwvlak worden gebruikt en de maximale inhoud van je woning is ook zeer ruim! De goothoogte en nokhoogte maken het mogelijk om woningen met 2 verdiepingen met kap te bouwen. Omdat de kavels allemaal tenminste twee parkeerplaatsen hebben, zal het straatbeeld niet bepaald worden door her en der geparkeerde auto’s. Dat geeft het nieuwe buurtschap een natuurlijk uitstraling. De woningen zijn bovendien op ruime afstand van de openbare weg gelegen.

Het nieuwe buurtschap is een bijzondere locatie. Het ligt in het groene buitengebied op slechts enkele minuten fietsen van Wageningen. Zo geniet je van alle faciliteiten van de bruisende stad, terwijl je toch op het platteland woont. De bouwkavels liggen midden tussen uitgestrekte landerijen en vlakbij de meanderende Nederrijn met zijn uiterwaarden. De combinatie van heuvelachtige bossen, weidse vergezichten en vlak riviergebied maken de omgeving landschappelijk spannend, afwisselend en karakteristiek. Een gebied waar je met volle teugen geniet van natuurlijke schoonheid.

Wageningen is een levendige universiteitsstad met een hoogwaardig voorzieningsniveau. De stad is bekend door Wageningen University, één van ’s werelds meest gerenommeerde onderwijs- en onderzoekinstellingen op het gebied van Life Sciences. Mede hierdoor bruist Wageningen van de energie en kent de stad een bloeiend sport- en verenigingsleven. Ook het aanbod in shopping, cultuur en uitgaan is veelzijdig.

De artist impressions geven een goed beeld van de mogelijkheden voor een woning op deze kavel. Bij het ontwerp van deze woningen wordt de kavel optimaal benut voor zowel de bouw van een royale woning en behoudt van een ruime privacyrijke tuin.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Barten Tiemessen NVM Makelaars te Wageningen.
Bereikbaar op 0317-422600 of info@barten-tiemessen.nl

Kenmerken kavel 23:
– kaveloppervlakte 502 m2
– bestemming wonen-1
– bouwvlakgrootte 106 m2
– maximale inhoud hoofdgebouw (woning) 800 m3
– maximaal bebouwingspercentage 21%
– maximaal te bebouwen oppervlak 106 m2
– maximale goothoogte 7.0 m1
– maximale nokhoogte 12.0 m1
– minimaal 2 parkeerplaatsen op eigen terrein

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 296.770,- v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Bouwvorm Niet van toepassing
 • Ligging In woonwijk, open ligging, in bosrijke omgeving

Indeling

Energie

 • Combiketel Nee

Buitenruimte

 • Tuin Geen tuin

Parkeergelegenheid

 • Garage Geen garage

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  C.J. Blaauwstraat 16, Wageningen

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning