Verkocht Ede

Ben Goerionsingel 24

€ 400.000,- k.k.

Omschrijving

Ben Goerionsingel 24, 6716 GJ Ede; Een leuke geschakelde twee-onder-een-kap-woning met een parkeerplaats en een carport aan de voorzijde op eigen terrein. De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk "De Rietkampen" aan een rustige straat en heeft groen en vrij uitzicht. Levensloopbestendige wonen: De woning is voorzien...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 400.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1992
 • Woonoppervlakte 100m²
 • Aantal kamers 3
Meer kenmerken

Omschrijving

Ben Goerionsingel 24, 6716 GJ Ede;

Een leuke geschakelde twee-onder-een-kap-woning met een parkeerplaats en een carport aan de voorzijde op eigen terrein. De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk “De Rietkampen” aan een rustige straat en heeft groen en vrij uitzicht.

Levensloopbestendige wonen:
De woning is voorzien van een slaapkamer én een badkamer op de begane grond.
Ideaal voor een levensloopbestendige woning. De ruimte in de woonkamer is royaal en op de verdieping is nog 1 slaapkamer + een 2e badkamer aanwezig.

De bushalte aan de Laan der Verenigde Naties heeft een directe verbinding met het station, centrum, winkelcentrum “De Stadspoort” en het ziekenhuis. In de buurt zijn diverse scholen op loopafstand, speelvoorzieningen voor de buurtkinderen, een bioscoop en diverse sociale voorzieningen.

Netto woonoppervlakte: ca. 100 m², bouwkundige inhoud: ca. 370 m³, bouwjaar: 1992, perceeloppervlakte: 253 m³.

Achtertuin: de ruime achtertuin is gelegen op het Noordwesten.
In de achtertuin zijn een tweetal aangebouwde bergingen aanwezig.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet met fontein, een ruime lichte Z-vormige woonkamer (ca. 40 m²) met veel raampartijen en een loopdeur naar de achtertuin en een open haard. Semi-open keuken met een keukenblok en apparatuur, te weten: oven, 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en afzuigkap.
Vanuit de woonkamer toegang tot de slaapkamer met een schuifdeurkas en een loopdeur naar de achtertuin. Vanuit de slaapkamer is de vernieuwde badkamer te bereiken die voorzien is van een inloopdouche, wastafel en een toilet.

Verdieping: overloop 2e ruime slaapkamer met een schuifdeurkast en een bergkast met de ophanging van de C.V.-gas combiketel. 2e badkamer voorzien van een douchecabine en een wastafel.

Bijzonderheden:
– Een levensloopbestendige woning;
– Badkamer en slaapkamer op de begane grond;
– 2e badkamer en slaapkamer op de verdieping;
– Royale lichte woonkamer van circa 40 m²;
– Ruime achtertuin gelegen op het noordwesten;
– In de achtertuin zijn een tweetal bergingen aanwezig;
– Eigen parkeerplaats en carport aan de voorzijde op eigen terrein;
– Vrij en groen uitzicht aan de voorzijde;
– Een mooie ligging aan de rand van de woonwijk De Rietkampen.

De woning maakt deel uit van het verkoopprogramma van de Woningstichting te Wageningen;
– De koopovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model van de NVM (2021);
– In de koopovereenkomst wordt een zelfbewoningsartikel, een niet- bewonersclausule, een asbestclausule, een toelichtingsclausule NEN2580, en een ouderdomsclausule opgenomen;
– Maatvoeringen en getoonde plattegronden zijn indicatief;
– De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij projectnotaris: Smit & Moormann notariaat te Wageningen;
– Aanvaarding: uiterlijk 10 weken na mondelinge overeenstemming.

artikel Zelfbewoningplicht
Koper verklaart jegens verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, middels ondertekening van onderhavige koopovereenkomst het door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed voor eigen bewoning en eigen gebruik aan te kopen en te gebruiken en voor eigen bewoning te blijven gebruiken / in eigen gebruik te houden zolang koper eigenaar is van het hierbij door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed. Deze zelfbewoningsplicht geldt voor een maximale periode van 5 jaar na het ondertekenen van het koopcontract. Koper is bekend met het feit dat de zelfbewoningsplicht door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen aan koper wordt opgelegd om niet- en oneigenlijk gebruik van het hierbij verkochte registergoed tegen te gaan. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Onder een eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in de eerste graad namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kinderen, als aanverwantschap in de eerste graad, zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner, de (adoptie)kind(eren) van de partner en de partner van de (adoptie)kinderen (schoonzoon of schoondochter).

artikel Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.’’

artikel Asbest
6.4.3.1. in de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

artikel Toelichtingsclausule NEN 2580
Toelichtingsclausule NEN2580 op eventueel aan koper verstrekte informatie zoals tekeningen, afmetingen en (inhoud/oppervlakte);
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Afwijkingen in tekeningen en gegevens zijn mogelijk. Verkoper en diens makelaar zijn niet aansprakelijk voor afwijkingen in de tekeningen en de overige opgegeven (inhoud/oppervlakte) maten.

artikel Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is omstreeks 1992, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

artikel Geen lijst van zaken
Het is koper bekend dat er bij het hierbij verkochte registergoed geen lijst van zaken aanwezig is. Het registergoed wordt opgeleverd zoals men deze ten tijde van de bezichtiging heeft kunnen waarnemen.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 400.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1992
 • Ligging Aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte 100m2
 • Inhoud 371m3
 • Aantal kamers 3
 • Aantal woonlagen 2
 • Perceeloppervlakte 253m2

Energie

 • Energieklasse B
 • Energie einddatum 10-11-2032
 • Isolatie Dakisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
 • Warmwater Cv ketel
 • Verwarming Cv ketel
 • Bouwjaar C.V.-Ketel 2016
 • Combiketel Ja
 • Brandstof Gas
 • Eigendom Eigendom

Buitenruimte

 • Tuin Achtertuin, voortuin
 • Hoofdtuin Achtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin 120m2 (15.0m bij 8.0m)
 • Ligging hoofdtuin Noordwest

Bergruimte

 • Schuur / Berging

Parkeergelegenheid

 • Garage Carport

Brochure

close

Reageren op deze woning

Afspraak maken

  Ben Goerionsingel 24, Ede

  Geïnteresseerd geraakt?

  Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging met ons in. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0317 - 422600 of stuur een e-mail naar info@barten- tiemessen.nl

  reageer op deze woning