Verkocht Wageningen

Nudepark 73 -A

€ 675.000,- k.k.

Omschrijving

Nudepark 73 - A, 6702 DZ Wageningen Aan de rand van het bedrijventerrein "Nudepark" gesitueerde moderne MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE voorzien van een bedrijfshal (-ruimte) van ca. 207 m² met betonnen vloeren, een overheaddeur en aparte entree, KANTOOR-/ VERGADERRUIMTES (ca. 209 ²) en toiletgelegenheid. De bedrijfshal / - ruimte is toegankelijk via...

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Soort object Bedrijfsruimte
 • Vraagprijs € 675.000,- k.k.
Meer kenmerken

Omschrijving

Nudepark 73 – A, 6702 DZ Wageningen

Aan de rand van het bedrijventerrein “Nudepark” gesitueerde moderne MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE voorzien van een bedrijfshal (-ruimte) van ca. 207 m² met betonnen vloeren, een overheaddeur en aparte entree, KANTOOR-/ VERGADERRUIMTES (ca. 209 ²) en toiletgelegenheid. De bedrijfshal / – ruimte is toegankelijk via een elektrisch bedienbare overheaddeur en een aparte deur, zowel één aan de voorzijde als één aan de achterzijde en is tevens binnendoor toegankelijk via de kantoorentree. De kantoorruimte heeft een eigen ingang aan de voorzijde van het gebouw dat tevens met een elektrisch bedienbaar hek en aparte afsluitbare poort is afgesloten.

De bedrijfsunit is op de begane grond voorzien van een kantoorruimte van ca. 45 m² en een kantoor-/vergaderruimte van ca. 38 m², toiletgroepen en pantry en op de verdieping voorzien van twee kantoor-/vergaderruimtes van respectievelijk ca. 27 m² en 13 m² en een overloop voorzien van een bergkast en een C.V.-ruimte.

Deze moderne BEDRIJFSRUIMTE kan multifunctioneel gebruikt worden als showroom-, kantoor- en / of bedrijfsruimte (passend binnen de vigerende bestemming), is uitermate geschikt voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en is vanaf de rijkswegen A12 (Den Haag – Arnhem) en de A50 (Zwolle – Arnhem) te bereiken via de belangrijke verkeersaders N781 (Ede – Wageningen) en de N225 (Rhenen – Arnhem). Door de realisering van de op- en afrit van de Grebbedijk is het bedrijventerrein “Nudepark” nu ook bereikbaar vanaf de Grebbedijk(Wageningen – Rhenen).

Vloeroppervlak;
ca. 346 m² (bedrijfshal circa 207 m², kantoorruimte ca. 83 m² en entree, hal, pantry, trapopgang en toiletgelegenheid).
ca. 40 m² kantoorruimte (twee kantoor-/vergaderkamers van circa 27 m² en 13 m²), overloop voorzien van een bergkast en C.V.- ruimte.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast, toiletgelegenheid en trapopgang naar de verdieping en toegang tot de kantoorruimte op de begane grond voorzien van inbouwkasten. Doorloop naar de pantry met koel-/vriescombinatie, vaatwasser en magnetron, ook hier is een toiletgroep aanwezig. Dubbele openslaande deuren geven toegang tot de bedrijfsruimte/werkplaats (ca. 3,85 m hoog), afgesloten bergruimte, lichtkoepels en overheaddeur met loopdeur aan de voorzijde. Vanuit de bedrijfsruimte toegang tot de vergaderruimte.

Verdieping: terug vanuit de hal toegang tot de kantoorverdieping met een ruime overloop, een kantoorkamer, grote vergaderkamer met aanrechtblok, opslagruimte, bergkast en C.V.-ruimte.

Voorzieningen:

– Bedrijfshal/werkplaats;
– Vier kantoor-/vergaderkamers;
– De kantoor-/vergaderkamers/pantry zijn voorzien van airconditioning;
– C.V.-gas combiketel met radiatoren;
– Overheaddeur en loopdeur aan de voorzijde, aparte deur aan de achterzijde;
– De bedrijfshal is voorzien van een betonvloer;
– Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen in kantoorruimten.

Aanvaarding leeg in overleg

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 675.000,- k.k.
 • BTW van toepassing Nee

Bouwvorm

 • Bouwvorm Bestaande bouw

Indeling

 • Soort object Bedrijfsruimte
 • Oppervlakte 210 m²

Energie

Parkeergelegenheden

Diveren

 • Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
 • Aantal lagen 2
 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
close

Reageren op deze woning

Afspraak maken