Verkocht Wageningen

Markt 9

€ 750.000,- k.k.

Omschrijving

Markt 9, 6701 CX Wageningen; *B E L E G G I N G S O B J E C T* Op een A1 locatie, in het gezellige stadscentrum aan het marktplein, dat omringd wordt door diverse horeca gelegenheden, ligt deze ROYALE HORECARUIMTE MET KANTOORRUIMTE. Het betreft een gemeentelijk monument....

lees verder

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Soort object Belegging
 • Vraagprijs € 750.000,- k.k.
 • Bouwjaar 1945
Meer kenmerken

Omschrijving

Markt 9, 6701 CX Wageningen;

*B E L E G G I N G S O B J E C T*

Op een A1 locatie, in het gezellige stadscentrum aan het marktplein, dat omringd wordt door diverse horeca gelegenheden, ligt deze ROYALE HORECARUIMTE MET KANTOORRUIMTE. Het betreft een gemeentelijk monument.

In dit mooie monumentale pand is op de begane grond gevestigd het restaurant Drinks and Bites.
De begane grond beschikt over een vloeroppervlakte van 211 m².
De eerste verdieping is voorzien van kantoorruimte met een vloeroppervlakte van 121 m² en beschikt over maar liefst 6 ruime kantoorunits.

Netto vloeroppervlakte:
– Begane grond (restaurant) 211 m²
– Verdieping (kantoorruimte): 121 m²
– Kelder: 22 m²

Belegging:
Het registergoed betreft een beleggingsobject inclusief huidige huurders.
De begane grond is verhuurd aan restaurant Drinks and Bites. De verdieping is deels verhuurd, (flexplekken, maandelijks opzegbaar). Ingangsdatum huurovereenkomst: 20 november 2017, huurtermijn vijf jaar met vijf verlengingsjaren.
Informatie over het huidige huurcontract is via Barten Tiemessen Makelaars te verkrijgen.

Bouwjaar: omstreeks 1945.
Het pand is in de loop der jaren gemoderniseerd. Het object maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren en de maandelijkse servicekosten bedragen € 477,-

INDELING:
Begane grond (restaurant):
Entree aan de voorzijde, garderobe, ontvangstruimte met een bar en een open keuken, tussenruimte met een afgesloten spoelkeuken en de toiletruimte.
De toiletruimte is voorzien van een dames- en herentoilet en een mindervalide toilet, aansluitend de royale eetruimte van het restaurant met een bar. Afgesloten ruimte die toegang geeft tot de kelder.

1e verdieping (kantoorruimte):
Ruime overloop, centrale ruimte die toegang geeft tot alle 6 kantoorruimtes, toiletruimte en een gesloten keuken met een keukenblok.

Bestemming:
Voor de begane grond geldt horecabestemming
Voor eerste verdieping geldt kantoorbestemming.

Locatie:
Het betreft een A1 locatie, pal aan het marktplein tegenover de Grote Kerk. Wageningen is door de Wageningse Universiteit een echte studentenstad en dat merk je. De vele cafés en restaurantjes, verdeeld over de oude binnenstad zorgen dat het stadscentrum bruist. De meeste zijn geconcentreerd op de Markt rond de kerk, waar het zomers gezellig druk is tot in de late uurtjes.

Daarnaast bieden de schouwburg, de bioscoop, het filmhuis en diverse dansgelegenheden een gevarieerd programma. In de zomermaanden zijn festivals waarvan de bekendste het Bevrijdingsfestival op 5 mei. Op de eerste zondag van de maand is er in Wageningen koopzondag.

Gebruiksmogelijkheden:
Het perceel valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan ‘Stadscentrum 2003. Het bestemmingsplan ligt bij ons op kantoor ter inzage en eveneens op te vragen via ruimtelijkeplannen.

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Aanvaarding: in overleg, inclusief huurder.

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 750.000,- k.k.
 • BTW van toepassing Nee

Bouwvorm

 • Bouwvorm Bestaande bouw
 • Bouwjaar 1945

Indeling

 • Soort object Belegging

Energie

Parkeergelegenheden

Diveren

 • Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
 • Afstand tot snelwegafrit Op 5000 m of meer
 • Afstand tot N.S. station Op 500 m tot 1000 m
 • Afstand tot winkelvoorz. Op minder dan 500 m
close

Reageren op deze woning

Afspraak maken